Eşim boşanmak istediğini söyledi 5 yaşında cocugumuz var ben istemiyorum hâlâ seviyorum? Çift terapisti?

Eşimle yaklaşık 7-8 aydır sürekli tartışma ve küslük yaşamaktayız ve bunu sürekli konuşarak çözmeye çalışmaktayız lakin ben elimden gelen gayreti gosterdikce karşılık göremedim olay ailesine yansıdı ve müdahil olmaya başladılar işler daha kötüye gitti sürekli eşim boşanmış annesine gidip gelmeye başladı benim ailemle iletişim kurmak istediğinde bahaneler aradı ve ben sürekli kendisine kendi ailesi ile plan yapmamasini cekirdek aile olarak bize fırsat vermesini istesemde o böyle yapmadi 2 seyans çift terapisti aldık hocamızın dediği maddi bir beklentisi olmadığı ama manevi olarak da ne istediğinden emin olamadığı yönünde. Ben eşimi gerçekten çok sevdim ancak maddi sorunlarından ötürü gerekli ilgi ve alakayi gosteremedim kendimi düzeltme yolunda tekrar bir şans istedim ama kararında net olduğunu mücadelenin fayda etmeyeceğini öylesi olay 1 haftalık taze. Terapi almak için Maddi gücüm de yok açıkcasi şu an depresyon belirtileri göstermekteyim Açlık uykusuzluk ağlama krizi vb gibi çocuğum için ayakta duruyor şık giyinerek elimden geldiğince onunla vakit geçirmek için eşimden alıyorum şu an ailesinde kalıyor içinde bulunduğumuz duruma saygı duydugumu kendisine söyledim orada bir süre kafasını dinledikten sonra süreci evde devam etmesini bunu çocuğumuz için yapmasini istedim hareket yok için içimi yiyor. Hocalarimdan destek bekliyorum siz değerli tecrübenizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim. Yuvamı kurtarmak istiyorum belkide bu benim sessiz çığlığıma kulak verecek yüce gönüllü bir terapist hocama çok ihtiyacım var maddi gücüm yok ne yazikki bu hizmeti kendime sagliyamiyorum esimi nasıl ikna edeceğim hakkında bir fikrimde yok lütfen yardım..

Eşim boşanmak istediğini söyledi 5 yaşında cocugumuz var ben istemiyorum hâlâ seviyorum? Çift terapisti?