5 aylık evliyim ama yürümüyor artık, sürekli kavga ediyoruz. Sizce boşanmalı mıyım?

5aydir evliyim daha cok yeni. Ilk donemler iyidi vs sonrasina inisler cikislar oldu son donemlerde cok kavga ediyoruz kavgalari biraz ben aciyorum ama insan gibi konusup cozemedimiz icin aklimda kaliyo hep gecistiriyo sariliyo opuyo uyuyalim hadi dio sabah olunca hicbisey yokmus gibi devam ediyo benim zoruma gidiyo insan neden olaylari cozmek istemez ki ben mi kendimi ifade edemiyorum diyorum bazen ama hayir ediyorum ucunku bir kisi olunca insan gibi konusabiliyo ama tek ikimiz olunca bu mumkun degil bugunde bana ben mutlu degilim senle alakasi yok hayattan zevk almiyorum mutlu degilim vs cumleler kuruyo bugunde iste hap varmis seni mutlu ediyomus vs diyo alcam onu gln diyo sonra yok performans artirici o diyo hani ilk a sonrasinda b diyo bende kizdim buna iyi ozaman ben yokum dedim demekki bende mhtlu edemiyorum elimden geldini de yapiyorum vende mutlu degilim aa bende mi hap islerine girim vs dedim herkavgamizda gidicem ben artik yeter falan diyodum ama artik gercekten yeter gidicem ben dedim ugrasmicam sana bolsans dedim ama nereye gidicim bilmiyorum gidicek bir kapim yok onu halletim diyelim kendimi nasil toparlicam onsuz onu da bilmiyorum ama dayanmiyorum ben artik beni anlayan seven deger veren birisini istiyorum onada soyledim onu ins bulursun ozaman dedi

5 aylık evliyim ama yürümüyor artık, sürekli kavga ediyoruz. Sizce boşanmalı mıyım?