5aydir evliyim daha cok yeni. Ilk donemler iyidi vs sonrasina inisler cikislar oldu son donemlerde cok kavga ediyoruz kavgalari biraz ben aciyorum ama insan gibi konusup cozemedimiz icin aklimda kaliyo hep gecistiriyo sariliyo opuyo uyuyalim hadi dio sabah olunca hicbisey yokmus gibi devam ediyo benim zoruma gidiyo insan neden olaylari cozmek istemez ki ben mi kendimi ifade edemiyorum diyorum bazen ama hayir ediyorum ucunku bir kisi olunca insan gibi konusabiliyo ama tek ikimiz olunca bu mumkun degil bugunde bana ben mutlu degilim senle alakasi yok hayattan zevk almiyorum mutlu degilim vs cumleler kuruyo bugunde iste hap varmis seni mutlu ediyomus vs diyo alcam onu gln diyo sonra yok performans artirici o diyo hani ilk a sonrasinda b diyo bende kizdim buna iyi ozaman ben yokum dedim demekki bende mhtlu edemiyorum elimden geldini de yapiyorum vende mutlu degilim aa bende mi hap islerine girim vs dedim herkavgamizda gidicem ben artik yeter falan diyodum ama artik gercekten yeter gidicem ben dedim ugrasmicam sana bolsans dedim ama nereye gidicim bilmiyorum gidicek bir kapim yok onu halletim diyelim kendimi nasil toparlicam onsuz onu da bilmiyorum ama dayanmiyorum ben artik beni anlayan seven deger veren birisini istiyorum onada soyledim onu ins bulursun ozaman dedi
- Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılYani yürümüyor ise boşanmalısın tabi.
Kavgalar senden cıkmıyor ki suçlama kendini, sürekli kaçamak cevaplar veren eşinden kaynaklanıyor büyük bi konu olmadığı sürece havada kalmaması lazım konuların sorna kadın dırdır ediyo oluyor.
Düzelmek kendi elinden ziyade onunda istemesi lazım, bi evlilik terapistine gitseniz sorunlarınızı anlatsanız iyi olur ama yok eşin kabul etmezse boşanmam daha iyi. Gidecek bi kapı aramana gerek yok ayaklarının üzerinde durmasını bilmelisin kadınlar ekonomik özgürlüğüne sahip varlıklar bunu iyi değerlendirirsen herşeyi başarırsın.
Ben yinede umarımm düzelirsiniz diyorum00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılkardeş yaşın gerçekse yaşında verdiği tecrübesizlik var ayrıca bilesin ki bir evlilik en az 3 yılda oturur biraz sabret koparma bağları ne diyosun tamam öyle yapalım de sonuç sıkıntılı çıkınca kendi suçlu olacaktır sabır kardeşim sabır
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBoşanabilirsin evet
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni cok iyi anliyorum. Benzerlerini yasadik 2 yili gecti evliyiz ve yeni yeni oturuyor. Kac kez bosanmaktan bahsetti, anlasamadik basit seyker sorun oldu hep. Senin kusurlarin var mı bilmiyorum ama o sorumsuz, dusuncesiz djmduz bos yasayan biri. Kimsem yok diyosun ayrilik kacinilmaz olursa onemli seyler var. Aile destegi, maddiyat. Bunlar yoksa cok zor. Cocuk yoksa is bulup calismaya bak. Isin olursa kimseye mecbur kalmazsin.
00 YorumlaInsallah bulursun ne mk karin o senin, bak bence en son al karsina ciddi ciddi konusmama izin ver ve dinle de ve anlat icindekileri dok bao buraya yazdugun gibi sonra sonuc yine ayniysa bir gozden gecir evliligini.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Anlattığın kadarıyla o da artık kabullenmiş durumu.
Yani zor bi süreç ama iki tarafta yürümediğini düşünüyorsanız.
Ayrılmanız en mantıklısı olacaktır...02 Yorumla- +1 yıl
Oylemi diyosun off
+1 yılSeni mutsuz ve seni karamsarlığa düşürüyorsa ondan boşanmalısın ve hayatının ilerisine bakmalısın çünkü böyle devam ederse evliliğin güzel yerini hiç bir şekilde anlayamazsın ve aynı evde olarak yaşıyorsanız bu dahada zordur kesin şekilde ayrılmalısın
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKafalar uyuşmuyor ise birliktelik sürdürülmemelidir bna göre
21 Yorumla- +1 yıl
Evet ama o adimi atmak cok zot
Doğru iletişim çok önemli ya sadece aranızdaki problem ise bence çözebilirsiniz ilk seneler de normal bunlar
10 Yorumla
+1 yılŞu sorulara cevap bulmalısın dün ve bugün nasıldı, gelecek nasıl olacak
03 Yorumla- +1 yıl
Bok gibi gelecek gormuyorum yuzune de soyluyorum onun
- +1 yıl
Seni yönlendirmek istemem ama daha kötüye gideceğini düşünüyorsan eminsen kendine de ona da işkence uygulama
- +1 yıl
Offf
Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Maddi olarak kendini guvene alırsan boşanmak daha kolay olur. Yoksa sıkıntı yaşarsın
02 Yorumla- +1 yıl
Evet biliyorum ama onun icin sabretmem gerekiyo bi kac ay daha ama sabredemem
+1 yılne sen onu istiyorsun nede o seni zaten dediğiniz cümlelerden anlaşılıyor boşanma görüyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Saol ya
+1 yılAile danışmanıyla görüşmek sorunların çözümüne yardımcı olabilir.
01 Yorumla- +1 yıl
Off calisiom gidemem ki onlara falan
- Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılbaya sıkıntılı insanın karşısındakini anlamaması ne istediğini bilmemesi yerinde olmak istemezdim
04 Yorumla- +1 yıl
🥺🥺
- +1 yıl
toparlıcaz seni bi ara yaz bişi yap
- +1 yıl
Toparlanamam
- +1 yıl
gel
- Aile & Toplum konusunda 849 cevap paylaştı.
+1 yılsakin bi şekilde anlatsan iyi olurdu anlardık
03 Yorumla- +1 yıl
Cok gerginim ben
- +1 yıl
bende sakince anlat diyorum işte sakinleş :)
- +1 yıl
🥺🥺
Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Öküzle evlendiğini fark edenler kulübüne hoş geldin merhaba nasılsın canım benim
01 Yorumla- +1 yıl
Hosbuldum
Gizli Üye(18-24)+1 yılKız ne yatın okumaya üsendim ilk başların okudum , geçiştiriyorsa kaybetmek istemiyor sadece bunu diyebilirim
111 Yorumla- +1 yıl
Gecistirmek sey gibi umrumda degilsin konus dur demek gibi bence cok takmiyo beni
Cevap sahibi+1 yılHayatında biri olma ihtimali var 🥲
- +1 yıl
Onun mu?
Cevap sahibi+1 yılEvet
- +1 yıl
Ama herseyi var bende bitane kiz bile yok oyle
Cevap sahibi+1 yılErkeklere hiç bir türlü güvenmem
- +1 yıl
Offf bende ama bilmiyom zaten guvenmedimi belli ediyom yuzune de soyluyom ama herseyide ortada bilmiyom yaa ufff
Cevap sahibi+1 yılBenimde sevgilim var ama hiç bir zaman kendisine söylemedim güvenmiyorum diye , güveniyprum ama güvenmiyorum🤣 peki cinsel ilişiniz oluyormu eşinle?
- +1 yıl
Ben soyluyorum bi kac kez evlenmeden once olaylar oldu icin cok ii biliyo evlendikten sonrada kiz erkek muhabbeti oldu bi donem ondan yuzune cuk diye soyluyom guvenmiyom sana die cinselik ii ya
Cevap sahibi+1 yılKız erkek muhabbetinden nefret ederim ya
- +1 yıl
Bendz
Gizli Üye(36-45)+1 yılNoktalama işareti kullan. Adamla da böyle koştur koştur konuşuyorsan vah haline. Cümle nerede başlayıp bitiyor belli değil.
11 Yorumla- +1 yıl
Off sevmiyorum turkcem zaten -1
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Seni sevenle daha mutlu olursun sonu yk o iliskinin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 443 cevap paylaştı.
+1 yılYürümüyorsa çözmeye çalışılır o da olmuyorsa ayrilirsin
00 Yorumla Hap falan demişsin sorun tam olarak ne bana yazar mısın
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 857 cevap paylaştı. Ailen senin yanında durmaz mı
Temel sorunlardan biri de cinsellikten mi kaynaklanıyor011 Yorumla- +1 yıl
Ailemi basta karsima aldim zaten konusuyorum ama istemezler bu saatten sonra arkamda durmazlar
- +1 yıl
Cocuk yok calisiyorum aztn Şu an
- +1 yıl
Ayaklarimin uzerinde durczk kadar gucum yok cunku
- +1 yıl
19
- +1 yıl
Katlanamiyorum kafayi yemek uzerindeyim
- +1 yıl
Ben tek cozemem artik yeter
Cidden en son dediğini dedi mi bence ona inat bul bakalim ne yapacak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba, evliliklerde inişli öıkışlı dönemler daha çok olacak ne bekliyordın pamuk prenses , gibi bir toz pembe bir dünyamı şakamısın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl17 gün önce sevgilinle anlaşamamışsın şimdi de kpcanla mı tartıştın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnşallah bulursun mu dedi yaa bu erkek milleti ne bu böyle 5 ay daha cicim ayları ve nasıl bu hale geldi evlilik boşan diyemem bekara boşan demek kolaydır ama daha bu zamanlarda böyleyse ilerde dahada mutsuz olursun
06 Yorumla- +1 yıl
Evet evettt zaten ileriyi gormuyom ben bu gidisile uzun yasamam tamam deger veriyorum ama canim aciyoo vallaa koyuyo benimkide kalp ilerleyen zamanda tiksincem onndan daha kotu olcak ozamanda
Cevap sahibi+1 yılBence iyi düşün ama herşeyiyle düşün çevren ailen kendin herşeyini düşün öyle karar ver
- +1 yıl
Ya ben simdi bosanirsam ailemle yasamam nebilim degisik hissederim ev falan vs cok zor ama bana hayvan gibi davranan birisinin yaninda kalmakta cok mantikli gelmiyo
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak istersen seni dinlerim
- +1 yıl
Cok kafa utelerim ben boş ver herkesin derdi kendine yetiyo
Cevap sahibi+1 yılSiz bilirsiniz umarım tatlı bir sonuca varırsınız 🙏🏻🌸
+1 yılİnceldiği yerden kopart. Boşanma için hukuki sorun varsa sorabilirsin
04 Yorumla- +1 yıl
Tazminat alabilirmiyim
- +1 yıl
Haahhaahhahaha
- +1 yıl
Tanık bulman lazım karşı tarafa kusur yüklenen gerekiyor. Takip attım
+1 yılYa dur bismillah kendiinizi bile taniyamadiniz ne bosanmasi ayrilca sen evli degilsin
00 Yorumlaİçibdeki sevgi bitmiş bırak bence ne kendini ne de onu zorlama
00 YorumlaCazgır bir kadina benziyorsun adam çok sabırlı.
07 Yorumla- +1 yıl
Ona kedi gibiyim🥺🥺
- +1 yıl
Zaten oyleyim bazen yapistiriyom bi tanede dogalim yani sorun yok zaten evlenmeden once falan beraber kaliyoduk 1bucuk ay herseyimi gordu affedersinde wc kokusuna kadar bilirsin ya dayi sorun kendim olmak degil sorun kafam karisikkxkdkdksksk
- +1 yıl
Niye oyle dusunuyon ki?
- +1 yıl
Niye aldatil ben
- Aile & Toplum konusunda 979 cevap paylaştı.
+1 yılNişanlılık döneminde falan nasıldınız?
09 Yorumla- +1 yıl
Ya baslarda cok iyidik ortaya dogru sapitik sonra Nisan olmadi biz direk evlendik zaten yasimiz gln genc oldu icin oyle seylere hevesimiz yoktu pek sonra evlendiken sonra iyidik sonra bilmiyom ya yurumuyo bi sekilde sorun bende mi acaba diomda bence onda
- +1 yıl
Yani hiç nişanlı kalmadınız mı?
- +1 yıl
Yok kalmadii biz zaten ayni evde yasiyoduk evlenmeden once falan beraber kaliyoduk yaklasik bi 1bucuk ay beraber kaldik sonra evlendik iste
- +1 yıl
Anladığım kadarıyla birbirinizi tam anlamıyla tanımadan evlenmişsiniz ve şu anda birbirinizden sıkılmışsınız.
- +1 yıl
Evet ama deger veriliyo bide alistik birbirimize ama bilmiyom yani cok karisik bir durum of sen anliyosun ya
- +1 yıl
Son kez kavga etmeden güzelce bir konuşun ve yinede olmuyorsa boşanın benece.
- +1 yıl
*bence
- +1 yıl
Ucunku kisi olmadan konusamiyoz ama evet galiba oyle yapcam alcam bu kez seytan dio annesinin yaninda konus diye ama konuscam gene denicem pek umutlu degilim ama bakalim ya ya aglicvaz ya da gulcez
- +1 yıl
Hakkınızda hayırlısı olsun.
+1 yılHeyecanı gitmiş
02 Yorumla- +1 yıl
Heyecan mi kaldi coktan bitti😒
- +1 yıl
Farklı şeyler şart
Yeni moda boşanma oldu anasını satim
08 Yorumla- +1 yıl
Bosanmada para🥺🥺
- +1 yıl
Yok
- +1 yıl
Bilmiyorum arkadaslarda kalirim bi sure
+1 yılKlasik evlilik geçmiş olsun.
01 Yorumla- +1 yıl
Saol
Boşan yoksa aldatirsin
05 Yorumla- +1 yıl
Ben kendimden eminim ama o aldatir diye hep korktum yasimiz cok genc daha ama cok alistim bende istiyorum bosanmak ama o adimi atamiyorum
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Istiyorum
+1 yılİlk 6 yılda bosanmazsaniz bosanmazsinjz
02 Yorumla- +1 yıl
6yil mi 6ay bile olamadik biz saha
- +1 yıl
OMan yol yakınken ayrilin
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunlar hep yalnıs hayaller yalnıs kişiler ve aşk meşk olayları yüzünden oluyor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olmayan şeyleri zorlamanın lüzumu yok
00 Yorumlayürümüyorsa zorlamanın anlamı yok
00 Yorumla
+1 yılCicim ayları geçti
Eee nesi kötü
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYataktada sorunlu ozaman bu
00 Yorumla
+1 yılBuradakiler hemen boşan der
00 YorumlaOlmuyorsa boşanmak çok doğal bir durum.
00 Yorumla
+1 yılboşan o zaman ya da aldat
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİsmin aslı mı senin
01 Yorumla- +1 yıl
Yo
Gizli Üye(30-35)+1 yılhenüz karar vermek için çok erken değilmi
01 Yorumla- +1 yıl
Degil bence bi karara varmayalim ilerde daha kotu olur
Biri özet geçse
11 Yorumla- +1 yıl
Ozet gecilmicek kdr kotu bsvr
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇabuk bosan çocuk falan yapmadan
02 Yorumla- +1 yıl
Off
Cevap sahibi+1 yılOfu yok olan bu
Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı. yürüt
016 Yorumla- +1 yıl
Niye yaa nasil yapim te basima
- +1 yıl
Ben emek veriyom zaten veren benim ama ben yoruldum hep ben hep ben benimde kalbim var bende insnaim
- +1 yıl
Aynen sonrada ben zirlim gene olan bana olsun bunaldim biriside benim icin cabalasin su hadi ordan dunyasinda ya bende insanim benimkide kalp benimkide kafa yeterr
- +1 yıl
Evet bende hissetmek istiyorum hep ben hissetiremem alla alla o insan ben hayvanmiuim
- +1 yıl
Of dalga gecme erkeksin sen ne anlarsin ya erkek kafasi iste
- +1 yıl
Kalp mi kaldi be ustaa sikildi afferdersin de ya saka maka bak
- +1 yıl
Verdim degeri bende istiyorum anladin mi bana diosun ya su bu diye ama bende biseyler istiyorum tek basima ayakta tutamam
- +1 yıl
Netm
Nedneki yurumuyor
02 Yorumla- +1 yıl
Anlasamiyoruz bende anlamiyom
Daha çok yeni. Hemen pes edilir mi yav
02 Yorumla- +1 yıl
Olmuyo ama olmayan bisey icin niye bosbos cabalarsin ki
+1 yılDaha çok yeni bir durum üzüldüm senin adına
02 Yorumla- +1 yıl
🥺🥺🥺
- +1 yıl
Geçmiş olsun
Boşan en iyisi
06 Yorumla- +1 yıl
Okadar kolay olsa 1 iki uc diyince
- +1 yıl
Evet ama onsuz yapamam ki ben of cok dengesizim hem mutsuzum bende gitmek istiyorum ama gidemiyorum o hadi ordan adimini atamiyotum
- +1 yıl
Dertlesirsem aglarim
- +1 yıl
Aglayinca cozulmuyo ki gene kaliyorum gene kaliyom cok yoruldum sanki cikmazin icindeyim cikamiyom hay anasini satim ya
Ay seni umursamiyorsa bosan
10 Yorumla
+1 yılbosanmalisin
11 Yorumla- +1 yıl
Sen neredesin ya sabahtan beri seni arıyorum 😀😂
+1 yılBence evet
00 Yorumla
+1 yılOldurmaya bakın boşanmak son çare olsun
00 Yorumla
+1 yılboşan
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 423 cevap paylaştı. Boşan
00 Yorumla