Evli kadınlar eşleri için evde sürekli süslenmeli mi?

#orkide
Evli kadınlar eşleri için evde sürekli süslenmeli mi?

#orkide
Yeni gelin deyilse hayır zaten süslenmeye fırsat da olmuyo ev işi yemek yap çocuk bakmak okuluydu dersiydi kaynanaydı kayınbabaydı ves üstüne kocanın ne var yemeye demesi halinde anca dinlenmek ister bu da uyumak olur süspüs aklına da gelmiyordur
Evet, süslenmeli. Kötü kokan, saçı-başı dağınık, kıyafetleri uyumsuz, çirkin, kırışık, kirli bir kadına hiçbir erkek tahammül etmek zorunda değil. Her erkek karısının süslü ve bakımlı olmasını ister. Koca sıradan biri değil bu yüzden onun için özenmeli kadınlar.
Cevap
27Cevap
kendileri isterse süslenebilir ama zorunluluk değildir.. aynısı erkek için de geçerli zaten bir şeyi yapıyorsa bunu sevdiği için yapmalı.
Şu zamanki şartlarda çok zahmetli be canım ilerde bilemem şartlar nasıl olur ama sihirli birşeyler olsada şu ev bir çırpıda temizlense istiyorum bende keyif yapayım kendimi şımartayım.
Hayır mecbur değiller. Ay çok merak ediyorum erkekler niye bi gün bile olsa parfüm sıkıp tras olup giyinip çıkmıyor eşlerinin karşısına.. anca özel günlerde yapıyorlar sadece
Sanki erkekler evde devamlı süslü püslü geziyorlar da... 😃😃Dersin evde takım elbise ile oturuyor bu beyler. 😂😂
Bu lafı söyleyenler de kıllı ağzı kokan duş almayan “erkekler”. Niye süslenip püslenelim? Bakımli olmak kafi
İnsanın libidosu hergun yuksek olmaz ki.. İşve cılve bakım sureklı olmasada olur.. Hergun sevısecez dıye bırsey yok..
Eşim beni seviyorsa ve beğeniyorsa doğal halimle de beğenmeli. Ben özenli olmaya çalışıyorum ama abartmaya da gerek yok.
Bunu göçmenler yapıyor.
Bizimkiler süslenmeyi bir yana bırak hiç halim yok diyerek yemek yapmıyor.
Kocalar bizim için kendine bakıyor mu peki. Eve gelip don atlet yayılıyorlar anca
Mecburiyet yok. Ben güzel hissetmekten mutlu olduğum için hep ciciyim.😄
Süslenmesine gerek yoktur, her kadın bakımlı olduktan sonra zaten güzeldir..
Evet süslenmeli yatakta iyi performans istiyorlarsa
Benim eşim çıplak gezse bile bana kafidir 😄 isterse seksi de giyinebilir
Herzaman süslü olmak değil de, balıklı temiz ve ilgili olması yeterli bence
Sürekli süslü gezmek kolay değil ama bakımlı olması çok hoşuma gider.
Süslenmek değil de, paspal olmamalı, kendine özen göstermeli. Erkek için de geçerli.
Hayır; bence bu, kadını gereksiz yorar, ama evde romantik bir yemek hazırlarsa neden olmasın.
Süslenen güzel olurdu bakımlı kafin eşini her zaman mutlu eder
Bazen evet değişiklik olmalı tabi ki erkekte aynısını yapmak şartıyla.
Hak eden koca için her şey yapılır
Gerektiği kadar olur
Kesinlikle süslenmeli
Yo ben süslenmiyorum 😅
süslenmeye gerek yokta bakımlı olmak iyidir
Tabi ki her an süslü olmaları mümkün değil
Sürekli olmasada haftada 1 de olsa evet süslenmeli
Bihter ziyagil gibi olmalı her an 😄
Olması gereken yerde evet
Bakımlı olmalı
Özel birgün olmalı
Bakımlı olmak kafi