Evli kadınlar eşi için evde süslenmeli mi?

- Eşi seviyorsa bu hâli kadında evde de olsa kendine bakmalı şahsen. Sonuçta her erkek bir değildir, doğal kadın istemeyen bir kitlede var.
Evli kadınlar eşi için evde süslenmeli mi?

- Eşi seviyorsa bu hâli kadında evde de olsa kendine bakmalı şahsen. Sonuçta her erkek bir değildir, doğal kadın istemeyen bir kitlede var.
Bence şartlar eşittir, kadında erkekte kendine bakmalı, popo göbek salmamaya özen göstermelidir.
Hayır hiç gerek yok günlük sade kıyafet ve makyajsız olması yeter ancak bakımlı, temiz ve tertipli olmak şartı ile... Çok güzel görünüp kokmayan çiçek ve ötmeyem kuş dolu
Cevap
53Cevap
Evet ama eğer evlenirsen bir sözleşme imzalayacağım böyle yapacağız birlikte evlendiğim kişiyle
Evin içinde kesinlikle ama kesinlikle iç çamaşırı giymek yasak hiçbir şekilde iç çamaşırı giymek yok ben de giymeyeceğim karşı tarafta giymeyecek 😂😂😂😂
Selam gadası 🙃
Önce kendi için sonra eşi için süslenmeli kendisine bakım yapmalıdır.
İsteyen yapabilir
Süslenmeli, kadın kendi cazibesini bakımsız kalarak yok etmemeli. Eşinin harika bir kadın olduğunu hatırlatmak lazım arada. Ev işleri , çoluk çocuk bende saldım mantığından çıkmak lazım. Sen yaşamaya devam ediyorsun kendini sevmeye ve bakmaya da devam etmek zorundasın.
Mutlu bir evlilik istiyorsa yapmalı. Her zaman Süslenmek zor gelebilir ama en azından biraz bakımlı olmalı. Sürekli pasaklı halde kocasının karşısına çıkarsa cazibe gider, dikkatler başkalarına yönelir ve eşe ilgi zamanla azalır. Kadınlarrrr, lütfen eşlerinize bakımlı görünün👍🤗
kişi ilk önce kendisi için daha sonrasında karşısındaki kişi için yapmalı. Kadin veya erkek farketmez her iki cinste eşi veya sevgilisi için evde iyi görünmeli. Tabi abartmaya gerek yok ama pasaklı gibi de durmaya gerek te yok
Evet, bekarken bütün erkekler için dikkat çekmek için süslenenler evliykende bir zahmet kocaları için süslensinler. Oooo ama tabi şimdi "erkekler için kendimizi öyle beğendimiz için" diyen yalancılar doluşurlar
Evet hatta bu konuda islam birazda sart kosuyor gibi yani emir hukmunde degil ama kadinalr erkekelri icin süslesin diye ciddi tavsiyeler var mecburiyete yakin tavsiyeler
Yani evet ama şôylede bişiy var bazı erkekler işten gelince yorgun oluyor gözü sadece uyumakta oluyor 😂
Kocasının gözleri hep ondan olsun, dışarı kaymasın, aklı fikrin kendinde olsun isteyen kadın süslenir, süslenmeli, kendine bakmalı. Kocasının aklını başından almalı
Süslenmeli tabiki de bir insan eşi için süslenmeyecek de kim için süslenecek..
Gorev olarak, ay kocam beni bakımsız gormemeli bilinci ile kendini yorarak bir şeyler yapmamali. Kendini salmadan, çok da abartmadan. 🥰
Evet kesinlikle güzel bir nokta bu konu. Evde eşleri için her güzelliği yapmaları lazım. Süslenmeliler.
Benim öyle bi talebim olmaz, kendi istediğini istediği zaman giysin. Evde süslenecekse kendini iyi hissetmek istediği için süslensin
Bahcivan temizlikçim ascim bebek bakicim şoförüm olursa benden suslusunu bulamaz 😂
Evet süslenmeliler o kadar çok şey yazmak isterdim ama neyse
Ben gereksiz buluyorum. Eşi için evde bir insan neden süslensin
Süslenmeden önce kişisel bakım önemli erkek kadın İçin kadın erkek için bakımlı ve güzel olmalı
Süslensin ama ben şahsen kendim için süslenirim
Ben mesela doğallığı sevmiyorum.
Ve evet eşimin görsellerdeki gibi beni beklemesi hoşuma gidiyor
Süslensin. Hizmetçi kıyafetleri de giymesin fantezi oluyor o
Süslenirim tabi, kocam sonuçta sevdiğim adam ona güzel görünmek isterim
Karim olsa ge bana evde de suslu puslu olursa ona 3 5 kat daha taparim
Alttaki gibi süslenmeye kurşun atılır, kurşun yenilir...
Zaten disari cikarken suslenmelerine anlam veremiyorum. Millete mi susleniyor
Ben önce kendimi iyi hissetmek için süsleniyorum, yani önce kendimi beğenmem ve özgüvenli davranmam için, sonra eşim için tabiki ama ne zaman eşimi güzel giyimli karşılasam, gerek yok böyle şeylere sen her halinle güzelsin diyo
Tabiki süslenir bunun erkeği kadını yok bakımlı temiz hijyen her zaman güzeldir
tabiki süslenmeli
aynı şey erkek için de geçerli
Kadın önce kendi için kendine bakmalı
Ama evet eşi için giyinmeli süslenmeli kendine bakmalı
Sadece eşleri için değil kendi ruh hallerine de olumlu yansıyacağı için bakımlı olmaları gerekiyor... tabi bunu yapan türk kadını yüzde kaçtır🤔
kendisine, evliliğine ve kocasına saygısı olan kadın ; evde ''hopdediks'in varili'' gibi bir pijamayla dolaşmamalı.
Süslenmeli eşine süslenmeyeceksen kime süsleneceksin
Her zaman değil bence arada bir olmalı her zaman olursa onun da anlami kalmaz
süslenmeli eşi eve gelince baştan çıkarıp kışkırtmalı
Tabii ki hoşuma gider evet istiyorum, evliydim bir ara şu anda mutluyum.
içinden geliyorsa evet. ama kocada o inceliği anlıyorsa tabi
Ah şu anda evde bir hengame var ki... Badana var güzellik süs püs her yer her yerde...
Evet ama bana gereksiz
Ben aşırı sadelik seviyorum
Süslensin tabi. Erkek evine girdiği vakit kendini p*rno film setindeki erkek başrol oyuncusu, karısını da p*rno yıldızı gibi hissetmeli ki evlilik renkli ve mutlu yürüsün.
Süslenmezlerse biz de süslenenlere bakarız 😁😁😁😁
Kesinlikle, eşinin karşısına bence en güzel şekilde çıkmalı. Tabi erkek içinde geçerli.
çok bakımsız olmamalılar ama özel günlerde de özel olarak özen gösterilmeli tabi
benim fikrim evet süslenmeli sürprizler yapmalı aynını koca da yapmalıda
son görsel fena. kapı açıldıgında görmek hoş.
yarında tomb raider olsunlar.
Kime süslenmeli ki başka bence karşılıklı bir biri için bakımlı olmali
Süslenme zorunlulugu yok kendisi istiyorsa süslenir içimden gelmezse bana kimse bişey yaptıramaz
Tabiki süslenmeli pijamalar ile evde aylak aylak yatan bir kadının hak ettiği göbeğini kaşıyan görgüsüz kilolu bir dayı olur.
Tabiki eşi için iki tarafla daha güzel süslü olmalıdır ilgili olabilmesi icin
Her iki taraf kendine özen göstermeli bence
Ter kokmalarından iyidir
kocam süslensin benim için ben neden süsleniyim
Kadın sadece erkeğine süslenmeli zaten
Eşi için süslenmek gereklidir zaten
Evet süslenmeli. Kesinlikle.
1. görsel tam bir barbie 😀
hayır ama erkek kas yapmak zorunda
Özel bir zaman için evet
Süslenmeli. binlerce liralik fantszi kiyafeti aldim hic tık yok 0. Keske baskasina alssydim.
E yani
Kesinlikle evet kendini salmamalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?