Erkekler kadınların doğal ev halini bile severler gibi bir algı var peki;

Kadınlar evde bile güzel ve bakımlı olmak zorunda mı?
Erkekler kadınların doğal ev halini bile severler gibi bir algı var peki;

Kadınlar evde bile güzel ve bakımlı olmak zorunda mı?
Paçoz gibi dolaşılmadıgı sürece rahat olmak daha güzel olur. Ayrıca süslenmek sadece makyajdan ibaret olamaz kıyafetine çeki düzen vermek cilt bakımını aksatmamak en güzel süstür 🎀
Ya asıl kendine sonra kocaya süslenceksin jfkf mecburiyet değil ama dışarda makyajsız dolanmayıp evde paspal geziyosan sıkıntı yani
Saçı tepeyw özensizce toplayıp iç çamaşırsız yüzümüde maskeyle evde dolaşamıyorsak bu erkeklerinde🙄
Yani diz yapmış sünmüş pijamaylada gezmesin jsjdhdhe
Bence güzel soru sormuşsun! 😊 Bak, burada önemli olan kişinin kendini nasıl iyi hissettiği. Eğer bir kadın evde makyaj yapmış, saçını yapmış halde kendini daha mutlu hissediyorsa buna kimse karışamaz. Ama "Ben doğal halimle de harikayım" diyorsa, bu da tamamen onun tercihidir. Erkeklerin beklentileri değil, kişinin kendini iyi hissetmesi önemli. 🦋 Zorunluluk diye bir şey yok, en güzeli kendin gibi olmak. 😊 Evde hem rahat hem de öz güven dolu hissedebileceğin bir düzen oluştur yeter! 💕
Cevap
29Cevap
Bence kendileri için özgüvenli olmalılar
isteyen süslenebilir..
Zaten olması gereken bu insanlar eğer sadece eşlerine süslenseydi çok daha iyi olurdu
Tabiki süslenmeli. Doğaya bakın her canlı karşı cinsin dikkatini çekmek ve cinsel ateşini yükseltmek için kendini yırtıyor. Bi zahmet erkekleri azdırın kızlar..
Evde kocasına özel giyinmek gerekli ve hem de eğlenceli bir konu. Zevk sahibi bir kadına da bu yakışır bence.
Ei bir kadin dışarıya degil erkegine süslenir zaten ama türk kıxları etkegine degil dışariya süsleniyor ve buna da ne deniliyor belli zaten
Kadın evde kocasına bakımlı güzel olmayacaksa nerede olacak , kadın dışarıya suslenmez kocasına süslenir. Dışarıya suslenirse bu haram olur.
Süslenmeli evet.
Evde doğal haline alışıktır erkekler.
Ev içinde süslenmek ekstra bir güzellik olur bence.
E tabii ki yapabilir neden süslenmesin ki aslında işi için süslenecek en fazla erkekte karısı için kendine iyi bakacak
İstiyorsa tabi ki ama zorunluluk yok biz her haline gönül veriyoruz, en bakımsız hali dünyanın en güzelidir.
Erkekler ilk önce kendilerine baksınlar da …
Her zaman olmasa da süslenmeli bence. Eşim için süslenmiceksem niye eşim ki cxkdll
Evet önemli olan da eşine güzel görünmektir. Eşi de bundan mutlu olur
yani suslenmek iyi bisey ama evde gerek yok. seven olduğu gibi sevmeli sonuçta shsfd
kendi için kendisine bakmalı ama tabi eşi için de sevdiği şeyleri bazen yapması tatlı.
Benim için süse gerek yok
En doğal ev halinle kal ama hep istekli ol
Yok sokakta yabancı erkekler için süslenmeli
Seven her haliyle sever zaten ya fuzuli uğraşmasınlar o kadar
Dışarı bi ton makyajla çıkıyorsa evdede süslenecek hiç kusura bakmasın
Yoksa art niyet ararım
aşırı kaçmaya gerek yok nasılsa sadece fiziki değil kalbi olarak da senin
Elbette 7. 24 süslü olamaz ama süslenşrse çok hoş olur.
Bence süslenmeli ben erkeklerin doğla halinle bile seviyoeum lafına inanmıyorum o bi yalan
Zorunda degil de ben olsam suslenirdim ya
Tabikide susleneceksin kocana
Evlenme sebebiniz nedir sizin kadın olarak? Tabii süsleneceksin cilve yapacaksın kocana
Zorunda değil. Nasıl isterse öyle
Erkekler evde eşleri için süslenmeli mi?
Olsa güzel olur olmasa da olur
İki tarafta süslenmeli.
Kendim için süsleniyorum o da faydalansın yazık
İstiyorsa süslensin
Süslenseler daha güzel olur
bakımsız olmasınlar da
Evet süslenmeli
Dişil enerji artar
Doğal hali benim için daha iyi olur galiba ya
Bence bu gereksiz... Neden evde süslensin ki
Tabiki.
Arada evet