Dipnot: bakımlı ve makyajlı olmalı görüşü fazla çıkarsa evlenmeyeceğim, anlaşalım şimdiden :D
Hadi bakalım pamuk eller klavyeye, tuşlara 🎈

Makyajlı olmak bakımlı olmak değildir. İnsanlar bunu ne zaman anlayacak acaba. Kadınlarda evlendikten sonra salma durumu değl de dışarda özenip, evde salma durumu var. Çok itici bir şey. Yani bu bazı bekarlarda da var.
Ben bazılarını çok görğyorum öyle. Yüzünü yıkamadan makyaj yapanları da biliyoruz, sık pantolon giydiği için kıllarını sık almayanları da.
bir insan nerde olursa olsun tek bile olsa, görüntüsüne özen göstermeli ve temiz olmalı her konuda. Yoksa bakımlıyım demesin.
Evde de baloya gider gibi gezecek halimiz Yok kuzum. eş karşılanırken güzel giyinip süslenilir yemek yendikten sonra pijama terlik yani😂hayat budur böyle olmalıdır aksini iddia eden beni bulmasın bir zahmet 😂
Dimi ya 😂 Hep süslü hep makyaj olmaz ki zaten
Hanımlar eşlerine süslenmeli, güzel kokmalı.. Dışarıya değil..
Dışarda da haspal olmasın ama dikkat çekmesin..
Evlenmişsin ve senin için süslenmeye layık kocandır.. Bunun tam tersi olduğundan evlerde huzursuzluk oluyor.. Erkekler belli etmese de içlerinden kendilerini kemiriyor..
"Bana bu kadar özen göstermiyor, dışarda elin adamının dikkatini çekiyor!"
Ben diyim..
#Vesselam
Evlenene kadar nasıl görünüyorsa evlendikten sonra da aynı şekilde olmalı.
Evlenmeden önce bakımlı, evlendikten sonra salarsa kabul edemem :D
Vay be livaneli. Demek sende böyle düşünüyorsun 🤦🏼♀️
Ee devir değişti, Çelik de değişti :D
https://youtu.be/nt_8xZwEq-M
Bari sen değişmeseydin asd 😄
Cevap
54Cevap
Kadın her zaman bakımlı olmalı evde kocasının gözünde harika görünmeli ki tiksinmesin yoğun bir makyaj şatafatlı bir giyim tarzından bahsetmiyorum düzgün ve yakışanı giymeli abartı olmadan saçı uzunsa güzel bir topuz yapabilir veya hoşuna giden bir başka şekil çok uzun değilse güzel bir toka ile saçını tutturmalı göze iyi hitap etmeli üzerinde kötü kokular olmamalı ( yemek kokusu çamaşır suyu gibi ) tırnakları kısa ve temiz olmalı dişlerini her daim fırçalamalı bunlar yapılmazsa eşini kaybetmeye kadar gider tiksinirse adamı elinden kaçırır
Bence insan kocası içini boşver önce kendi için paspal olmamalı. Her kadın bakımlı, güzel gözüktüğünde daha mutlu olur. 😹
Evlendiginde de bakimli olmalisin, cünkü esine böylece saygini ve sevgini göstermis olursun herseyden öncesi de kendin icin önemli olan bu. Bakimsiz insanin yaninda ben ne uyumak isterim ne de yakinlasmak isterim o yüzden erkeklerin de bunu talep etmesi onlarin en dogal hakki bence. Kocana güzel gözükmeyeceksin de kimse gözükeceksin?
Kralsın
Normal olmali yerine gore paspal yerine gore bakimli ama ahlaksız olan yapacagini yapar
Oncedeb cok bakimliydim ona gore cok güzeldim herkes oyle diyodu yani ewliligimin 3. Ayinda aldatti
Simdi cocugum var kilo aldim bakim yapiyorim ama eskisi gibi degil bu ara saldin diyor
Bakimli oldum da noldu begenmiyorsan s. iktirol dedim.
Adamı kapmış artık ne kasacak kendini tabiki paspal paspal dolanmalı kilo almalı evli değilken ne yapamıyorsa hepsini yapmalı.
Kskd kesinlikle katılıyorum 😂
Katılmayan eksilemiş zaten :D ahaha ya ne güzel bakım derdinden kurtuluyorsunuz diyorum yine de yaranamıyorum. :D
Makyaji eve gelince temizlemezse... o cilt biter..40 inda coker hatunun yuzu... bunu ben bile biliyorum...
Kadinlarin evde dogal takilmasi normal... hatta eslerinin pijamalarini giysinler... maskulen tarz yakisiyor
Paspallık olmamalı. Şahsen bende istemem saçı, sakalı salmış hafta bir duş alan birini. :D
Olsun ya nolcak 🤧
Pijama ve ev topuzu bakımsız değil bence çok şiriin☺
Bence de 😍
Ev dediğimiz yer kişinin en rahat olduğu yer diye düşünüyorum. Tabi yeri gelicek pijamamla paspal paspal dolanacağım
Ağzından bal dökülüyor bal 😄
Hem rahat hemde bakımlı ve cazibeli olmanında yolları var. Dışarı çıkınca millete göz zevki çektir evde kocaya paspal ol. Hiç hoş değil. Ayni şey erkek içinde geçerli tabi
Pijama ve ev topuzu olmalı. Topuz candır :|
O doğallık görünmeli.
Bence de 😄
Bakımlı ama stilettoyla gezip makyaj yapmaya da gerek yok. Biraz bohem diyeyim. Fotoğraftaki iyi mesela. Sadece uzun bir gömlek elbise olabilir mesela ya da eşinin gömleği: hem rahat hem sexy
Bakımlı olmak gerek. Temiz hoş kokulara sahip olmalı. kadınsı giyinmeli eşofman falan değil de elbise gecelik şort falan. Ama herzaman fresh bir havası olmalı.
Bence kadınların ev hali daha güzel veya bana öyle geliyor.
Makyajlı kızları zaten adım başında görüyoruz da ev halini görmek beni daha çok etkiliyor.
Bakımlı demek makyajlı demek olmadığı gibi, pijama ve ev topuzu da bir kızı paspal yapmaz.
Evde elbiseyle gezicek hali yok :/
Salaş takılabilir ama bakımsız olmamalı yoksa anca tavla oıynarız:/
Nolcak yani bakımsız olsa 🤧
Haklısındı 🤔
Walla o konuda Suriyeli kadınları tebrik ediyorum dışarda asla süslenmez Ler evde kocalarına süslenirler bu da şu demek oluyor elalemin erkekleri beni görmesi için değil kocam için süslenirim
Ev hali bence bir kadına çok yakışıyor, hele o topuzlar :)
Oh negzel düşünceler bunlar 😄 Ben paspallığıma devam edeyim o zaman 😂
Normalde evde nasıl oluyorsa öyle devam etmeli. Kocam olacak herif ayağını karıştırıp sonra orasına burasını sürerken bense aman allahım manikurum bozuldu tüh filan olamam yani.
Rahat olacaksın ya. Makyaj tamam dışarıda falan ama evde de gerek var mı? Makyajlı olmak bakımlı olmakla aynı şey değil. Bakımlı olmak gerekiyor makyaj kişiye kalmış.
Valla evin içinde gayet paçozum beğenen adam her halimle beğensin😏
Bakımlı ama makyajsız olmalı. Gerçi ben okulda, sokakta vs hep makyajsızım. Ayda yılda bir, arkadaşlarla falan buluşacaksam yaparım ✩
Güzel kadının herhali güzeldir. Bir de iç güzelligi var tabi. Huyu güzel ise de güzdl görünebiliyor. Evde eşi nasılsa o da öyle olmalı bence 🤓😀
Salaş takılıyorum evde artik evde de makyaj yapıp süslenmeyelim bir zahmet :D öyle bir eş ariyorlarsa cansiz manken alsinlar.
her zaman dogal olmak ileride sorun yasamamak icin hatri sayilir bir sebeptir.. pijama giymesinler tayt giysinler.. nefret ederim pijamadan..(pamuklu pijama)
Paçoz olabilir elbette ama olacaksa fotodaki gibi hani. Gri eşofman giyip koltukta iz yapılıyorsa o iş olmaz.
Her zaman da bakimli bakimli olunmaz ki yaa arada pijamani cekip geziceksin evde makyajsiz rahat rahat 😄
Bende istediği gibi takılmalı evde sonuçta orası evi yani o adam da gerçekten seviyosa her haliyle sever
İkisindende biraz olmalı ama makyaja hiç gerek yok bakımlı ve temiz olsun gerisi önemli değil :D
Böyle bir algı yaratılmasın gerektigi kadar makyaj herseyin ortası.
Tam tersi dışarıda sade ve dikkat çekmemeli. Süsünü evde yapmalı eşine karşı
Cilt bakımına dikkat eden bir kadın makyaj olmadan da güzel görünebilir. Evde mutlaka seksi olmalı. Erkek de aynı şekilde kendisine dikkat etmeli.
Bakımlı olsun da öyle makyaja gerek yok
Şort, askılı blüz takılsın işte evde 😃
Doğal halleri hoşuma gider. Hatta erkeğin eşofman, gömlek gibi kıyafetlerini giyip evde dolaşan kızlar çok sempatik gelirler gözüme
Nasıl rahatsa öyle olmalı. zaten çoğu konuda yük kadının üstünde bari bu konuda karışılmasın
ben spor severim valla sicarim erkeginnn azina istedigimi giyinirim koca istrmem ben
Tüm erkeklerde senin ağzına sıçar. Ne ekersen onu biçersin demi.
Bakım makyaj değildir. Rahat ama bakımlı olmalı tabiki. Evlendim diye de salmamalı kendini😀
Ya kendi evi olucak sonuçta tabiki rahat takilicak makyajla yatıp makyajla kalkmamalı biraz doğal olmalı
Pijama topuzla da çok şık olur insan, güzel gülen bir yüz makyaja bedel 😊
Kendilerini nasıl iyi hissediyorlarsa öyle olmalılar
Her zaman makyaj olmaz kadin rahat paspal da dolasabilmeli
Evde neden paspal gezinelim ki? Şimdi nasılsam evlenince de öyle olacağım.😌
Evlenecegin kadın zaten sana dünyanın en güzel kadını olarak gördüğün için her hali güzel gelir sana
Aşırı da paspal olmayın ya iğrenç oluyor bazen. Sütyen yok, saçlar süpürge gibi, gözlerinin çapağıyla gezmeler falan. 🙄 Sokakta leydi evde bildiğin cadı. 😂
Evlilikle alakası olmamalı bı kadın kendi saygınlığı kendi mutluluğu ve özgüveni için daima bakımlı olmalıdır
Evde tayt-tşört, ev topuzuyla oturmazsam günüm geçmiyor 😀 o işten gelmeden ben en şık halime dönerim 😅
İşte o dizilerde gördüğünüz evde elbise ile mi dolaşıyor dediğiniz kişilerdenim😅pijama bence yatağa girerken giyilir😏
Dısarıya cıkacak gibi aşırı süse püse gerek yok ama bakımlı olmak gerekiyor.
Bakımlı olsun nasıl olsa kapağı attım boşver diye düşünüp göz zevkimizi bozmasınlar.
Evde dilediği gibi olabilir hiç Problem yok. Mesela haftasonu makyaj yapmasın mümkünse 😊😍🤗
Nasıl rahat ediyorsa öyle davranmamalı. Yapılması gereken bakımları da ihmal etmemeli
yalan olmasın, saçları dağınık falan olanlar daha çekici geliyor bana :D, birde kişi sevdiğinin yanında rahat olabilmeli
Evde Bakımlı ve temiz olması sadece kocası için süslenmeli
Uzman geldi dağılın 😂 bence azda olsa bakımlı olmalı ama abartmadan şimdi adam işten gelmiş suriye'li gibi olmamalı veya boya küpü
He canım oldu erkegin keyfi için kendi keyfimden olayım🙄 yeri gelir pijama giyerim yeri gelir hiç bişe giymem😅😅😅
Valka bakım şart ama her dk bir ton makyajda olmaz sağde ama bakımlı. Azcık makyajda olr
Kendisini nasıl daha rahat hissediyor ise öyle olmalı.. Zaten seven insan her halini sevecektir..
Vücudu ve yüzü güzelse her halde güzeldir zaten, bence bişey yapmasına gerek yok 😊
Paspal olmasin bir zahmet 🙄
Tamam 😄
Ay cok kibarsin 🙂
Ay o senin kibarlığın asd 😄
Ay falan dedim yanlis anlama sakın 😂
Yok yanlış anlamadım merak etme 😂
Hah iyi karizma onemli bu devirde 😎
😄😄
Herzaman istediği gibi olmalı
Ne uğraşacak yahu, salsın gitsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar