Evli kadınlar, eşinize evin içinde süslenmek gerekir mi? Yemek yediğinizde, temizlik yaparken, evde tv izlerken vs... Ben hafifte olsa makyaj yapardım, erkek milletine güvenilmiyor malumunuz. Siz eşinizin yanında her zaman bakımlı dolaşır mısınız?
Bunu sadece kadının yapmasi gerekmez. Erkekte evde paspal olmamalı. Atlet ve donla evde dolasan erkeklerden hic haz etmem. Adam gibi guzelce pijamalarıni giysin öyle dolaşsın. Parfumunu disari cikarken sıkmasın evde de bir fis sıksın. Guzel koksun, iki gunde bir dus alsin temiz olsun. Saçlarına dikkat etsin, duzenli gozuksun evde de. Gidip dışarı çıkarken ki yaptigi gibi spreyli joleli bir sey yapmasina gerek yok. Iki tarasın yeter. Iki cinste birbirine karşı düzenli gözükmeli. Erkek don atletle tv karsisinda göbeğini kaşırsa olmaz. Kadında ayni sekilde. Dışarıya suslenip evde paspal olmaz. Bunu sadece kadinlara yuklemeyelim. erkekte esinin karsisinda her zaman duzenli, temiz kiyafetlerle, guzel kokularla, temiz dustan cikmis bir vucut ve dişler temiz seklinde cikmali. Onun disinda insan bunu zaten esi icin degil basta kendi icin yapmalı. Kendine saygısı olduğunda yapmalı. Iki cinste evlilikte kendini cok salıyor. Ama mumkun olduğunca o enerjiyi, o saygıyı hem kendine hemde karşı tarafa göstermek evliliginde uzun olmasinda yarar saglar diye düşünüyorum. Bu arada aldatan erkek bunu isteyen erkek her türlü aldatır. Senin paspal olmana gerek yok. Victoria secret modelleri bile aldatiliyor , Ki bunlarin isleri geregi surekli bakimli olmalari ve spor yapmalari gerekiyor. Gerisini sen düşün. Aldatan, karaktersiz olan erkege dunyanin en guzel kadınını da koysan aldatır, doymaz. Bu karakterle ilgili bir sey. Fizikle ya da bakimla degil. Tabii ki az cok ilgisi vardır bakımın. Ama ne hatunlar var yine de aldatılan.
Tabii ki de gerekir. Bizim Türk kadınları bu yüzden kaybediyor zaten. Evlendikten sonra bakımı bırakıp kendilerini anneliğe adıyorlar ve bu çok yanlış. Haftada bir kez de olsa eşe özel bir akşam hazırlanmalı ona sürprizler yapılmalı. Erkekler çocuk gibiler ilgiyi ve yatak işlerini seviyorlar. Boşlamamak gerekir😀
Çok haklısın sevgili @Elisaa evlenen kadin tamam tabiki anne olunca kendini çocuğuna adamalı ama eşini de unutmamalı. Çok anlayışlısın. Kocan çok şanslı. 😉🌸🍃
evlendikten sonra kendini salan kadinlar genelde eve sadece askeri maaş giren evlerde oluyor madem askeri maaşı yukseltsinlerde ülkemizin değerli kadınları kendilerine bakabilsinler yoksa erkeğin bebek gibi ilgiye ihtiyacı falan yok bence hem onlar önce bir kadınina gerekli ilgiyi göstersinler ne erkekler var ki en özel gunlerde bile karisini umursamıyor
Ülkenin kadınları genelde parasızlıktam, ona değer vermeyen bir eş, ilgi göstermeyen, aşağılayan, umursamayan bir eş olduğu için, evin tüm yemek, alışveriş, temizlik durumu kendisinde olduğu için, eşi sadece kendisini tatmin edip uyuduğu için kendisine bakmıyor genelde.
yani ekrek aldatır algısı var tüm bayanlarda sanırım. bu ama erkekler tarafından fark edilmiyor değil. ve itici oluyor. karım onu aldatmayım diye böyle düşüncesine kapılması erkek için iyi değil. kendi ni potansiyel suclu hissedebilir. soruna cevaben bence arada bir yapılabilir. tabi her daim olmaz. ama hatun bence hatunlugun hakkını vericek. kocasına o güzelliği gösterecek dimi. koca için yapılır bence hersey. mantıksız bile olsa. karı koca arasında bunlar olur
Süslenmeye gerek yok ama çok da paspal olmamalı :) İtici davranışlardan kaçınmak gerekir. Sonuçta karşınızda bir insan var nereye kadar iteceksin? Soğur sonra.
Eşimin gözleri bayram etsin diye evde fino gibi dolaşamam. Arada yaparım sadece. Ha sırf bunçin gözü dışarı kayacaksa hayatımdan kaydırmasını da bilirim.
Yine kadın obje dimi? dışarıda kendisi için süslensin, evde kocası için süslensin ayrıca evini de süslesin ve tabiki temiz olsun he tabi ki de işini de düzgün yapmalı bu kadın çünkü evli ve çalışan kadın böyle olmalı kendi nefes alma alanı olmamalı asla ! Çünkü kadın kadınlığını bilmeli ! Erkekler de hep böyle yaparlar zaten! İşten eve gelip karıları için duş alıp hazırlanıp sofrayı kurarlar ! Ne yazık ! Ayrıca da o erkek kişisi de sen süslenmiyorsun diye başka Kadın arayacak kadar aç ise , güvenmiyor isen neden evlendin demezler mi? Aşırı çarpık düşünceler. Günlük hayat yaşamayıp olayı sürekli fantezileştirmek bunun adı.
Evleneceği kişiyi çok iyi seçmeli insan çalışmak istiyorsan çalışırsın istemiyorsan çalışmazsın çalışırsanda işten harici şeyleri beraber yaparsınız saygılı ve anlayışlı olmalı bakım iyidir ama temiz olması önceliklidir insanlar duygularını ilk plana koyuyor aslında duyguları ve mantığı ikisinide dengelemek gerekiyor
Valla normal şartlarda evet çokda paspal olmamak gerek yırtık pırtık kıyafetler giyilmemeli temiz kokmalı parfüm kokması şart değil ama ter kokmamalı hergün duş alıp roll on kullansın tırnaklarına ayaklarına düzenli bakım yapmalı uzun ojeli olmasa bile temiz görünmeli çok hafif makyaj yapılabilir hiç yapmasada olur saçlarına güzel bir şekil vermeli bir kadın. AMA! AMA! AMA! Bu tarz şeylere bir erkeğinde dikkat etmesi ŞART! Bakımlı olmak kadının mutlak olması gereken bir şeydir fakat bu mutlaklık bir insan için geçerlidir yani erkekde bakımlı olmalı. Kirli pis yırtık pırtık kıyafetler giymemeli atletle don paça dolanmamalı tırnaklarını temizlemeli hergün duş alıp roll on kullanmalı eğer vücudu aşırı kıllıysı lazere ağdaya falan gitsin çoraplarını çıkarıp saçma sapan yerlere fırlatmasın dişlerini düzenli fırçalamalı. Yani demem o ki bir kadın değil bir insan bu tür şeylere dikkat etmeli ki karşı taraf soğumasın zaman içinde.
Tabiki süslenme makyaj değildir. Cunku makyaj sevmeyen erkek çok tabi kadının makyajsız güzelim demesi onemli 😁 ama güzel hoş kıyafetler olmalı her zaman ve bakımlı olunmalı bazen görüyorum peluş pijamalar üzerine çekilmiş kalın çoraplar pofuduk terlik kazak bataniye gibi hırka 😂saç baş karışmış neymiş çocuk ev yetişememiş tamam anlarımda bir kıyafet bir saç düzeltmek kaç dakika alır. Bakımlı ve Zarif olmalı herzaman bayan
Süslenmek değil belki ama bir miktar daha fazla bakımlı olmakta yarar var tabii ki. Rimel sadece, üzerime bir tayt ve hafif dekolte güzel bir salaş tişört dağınık topuz saçlar :)
Tabi ki de gerekir. Ne yazık ki bir çok kadın evlenince kendine bakmıyor. Oysa ki asıl evlendikten sonra eş için süslenmeli daha cilveli, nazlı, bakımlı olunmalı. Hem dini açıdan da kadın eşine karşı süslenmesin de bir sınır yoktur. Ona süslenmeyipte başka kime süsleneceğim. 😃
Makyaj yapmadı diye aldatmaz hiçbir erkek. Bunlar bahane 😏 Ne süslü kadınlar biliyorum kocaları çatır çatır aldatıyor. Önemli olan sevgi ve samimiyettir. Kendinizi kandırmayın. Sadakati yoksa prenses de olsan aldatır. Devir kötü. Çeşit bol. Kendinizi parçalamayın, boşa uğraşmayın, sizi sevmeyen adamlarla vakit kaybetmeyin.
erkek için değil, kendine saygın için bakımını hep yapmalısın zaten. ben evde tek başımayken bile pijamayla dolaşmıyorum. ayrıca herkes yazmış eşe şöyle yapılmalı böyle yapılmalı diye ama ben bakımlı bakımlı dolaşırken o eşofmanı ve yırtık çorabını giyip yanımda oturursa olmaz. eşlerin birbirine özen göstermesi karşılıklı olacak olan bir şey tek taraflı olmaz o işler. ben memnun etmeye çalışırken, ben de memnun edilmeliyim
Asıl evin içinde eşe süslenmek gerekir aslında. Eve geldiğinde bakımlı, mis gibi kokan, paspal giyinmeyen hatta küçük frikiklere müsaade edecek ev kıyafetleriyle karşılaştığı bir kadını görünce etrafındaki hiç bir kadına yan gözle de bakmazlar diye düşünüyorum. Bakarlarsa da zaten kanında bir bozulma vardır.
Yok canım estağfurullah suslenmek için kocasi değil de disardaki tanımadığı erkekler daha münasip. Kadın evde saçı başı dağınık kokuşmuş dışarı çıkarken makyajlar elbiseler takilar ojeler. Evdeki adam karisindan ilgi alamayınca disardaki kadınlara bakıyor sonda bakmasi suç oluyor. BAKTIRMAYACAKTIN.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Açıkçası ben ekstra olarak süslenmeyi gerek görmüyorum makyaj dekolte vs. Zaten dışarı çıkarken de makyaj yapmam. Eşimde tiksinir zaten makyajdan falan. Ama paspal da gezmem, tayt tişört yeterli. Ama ara sıra sürpriz yapıp fantazi şeyler giyerim. Önemli olan eşi ihmal etmemek göze hitap etmektir, ben bunu yaptığımı düşünüyorum. 😊
Tabiki eşlerimiz bizi ihmal etmesin, biz deger verildiğimizi bilmek hissetmek isteriz. Birazcik ćocuk ruhluyuz. İçimizdeki ćocuk okşanmak şımartılmak ister hep. Evlenen kadın tamam tabiki anne olunca kendini çocuğuna adamalı ama eşini de unutmamalı ihmal etmemeli. Biz erkekler evlenince evde bile kadınlarımızı hep paspal pasaklı değil, temiz bakımlı az da olsa makyajlı, yatakta da istekli dinç ve tatmin edici olsun isteriz. 💓🌸🍃😎
Bizim türk kadınlarında maalesef söyle bir algı var evde eşine suslenmez dışarı çıkarken süslenir tamam dışarı çıkarken de süslen ama evde eşine suslenmez sen kendini salar paspal olursan o erkek tabiki süsü cilveyi nazi dışarda arar sen evde eşine de öyle ol bak bakalım onun gözü dışarı kayıyor mu
Bizim kadınlar dışarıda bakımlı evde pasaklı takılıyorlar. Bir kadın önce kendi için bakımlı olucak. Kendi için bakımlı olan kadın ev içindede kendisine özen gösterir bu durumda eşine özel bir bakım yapmasına gerek kalmaz
Elbette bakımlı olmalı. Ama şartlara bağlı belki kalabalık ailede kalmaya mecbur olan gelinler var istediği gibi giyinemez ya da bakım yapmaya imkan bulamaz...
Beni aldatacak diye süslenmem kimse için onun şeref yoksunluğuna benim makyajım giyimim engel olmaz! Bakım kişisel olmalı evde ya da dışarda evli ya da bekar farketmez.
Evlendim diye kadın kendini bırakmamalı, her zaman bakımlı ve şık olmalı ki eşi onunla gurur duysun. Gözlerini öyle bir kör etmek gerekir ki dışarıya gözü kaymasın😉
Ben doğallıktan yanayım, kocam için halden hale giremem. Kırmızı çizgilerim var diyebilirim. Ama helalim sonuçta bu demek olmuyor ki evin için de bakımsız olucam. Yaşayıp görücez artık 😅
Evlendikten sonra kendini salanlar da ne bileyimm bir makyaj sonrasi kendisini yatakta bulabiliyor 😂O yüzden odun olmayın seksi olun bakımsızlıga yer yokk
Eşime makyaj yapması için müsade etmem. Gözüme 2 dakika hoş gözükmek için yüzüne kimyasalları sürmesine izin veremem. Saçı başı düzgün olsun, temiz olsun başka bir şeye gerek yok. 😊
eşi için değil ama kendi için kendini iyi hisedeceği şekilde giyinmeli ve kendini bakımlı hisedeceği şekilde en azından aynanın karşısında 2 dk sını geçirmeli derim
Evde eşi için diyosun da dışarıda eşi için de süslenebilir evde de süslenebilir eşi içinse zaten eşinin olduğu her yerde süslenebilir demektir bu. Yapmalı bunu kadınlar tavsiye ediyorum.
Hayır gerekmez zaten bakımlı, tertipli ve tertemiz bir eş her saat akıldadır gündüz.. Sadece onun güler yüzü ve sevgi dolu sesi yeterlidir eve girince..
Elbette süslenmeli güzel kokmalı bakımlı olmalı evde daima tatlı güzel rahat giyilmeli ayrıca hiç bir erkek pasaklı yemek ve ter kokan bir kadını istemez ...
tabikide süslenmeli evliliğin ve mutluluğun sırrı bu zaten. eşi için süslenmeyecekte kimin için süslenecek. hiç tanımadığı birine güzel görünmek mi bazı kadınların süslü olma anlayışı böyle ne yazıkki. herşey eşiniz için olsun.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yok artık. S nie alıyor ya kıyafet makyaj falan. Kendisine koca edene kadar mıydı o süs. S tabi ki süslenmeli.
Zorunluluk ya da gerekçe değil ama hiç olmadı ara sıra kendisi için ya da eşi için süslense güzel olur
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Valla eşim işden gelmeye yakın saçlarıma parfümler kendime deodorant+parfüm hafif maskara dudak parlatıcısı vs tatliş bir mini bakım yaparım giydiğim kıyafetlerimi bile uyumlu ve dikkatini çekecek şekilde ayarlarım kadın olmaya bayılıyorum 🌹
@Kara_biberim404 Ufak dediysem orta büyüklükde ameliyat oluyor fıtık, kese, ülser, artroskopi, hidrosel vs sen işe yaramazsın diyor boşanıyor hadi bunlar az çıkarda Ya esas iki yğzlğlğk var kadınlar da onu belirteyim bekarken cinselliğin csini söylese r erkek kıyameti koparır, evlenince azıcık cinsel sorun olsa büyğtğr hatta boşar. Ekonomi kötüye gitse raz çoğu boşar kafınlar daha paraya endeksli düşünüyor duygusal ağırlık pek yok çoğunda.
Haklı olabilirsiniz, ama hepsi değil. Emin olun, bu saydıklarınız pek çok kadın için boşanma sebebi değildir. Belki de biz (yani hepimiz) eş seçerken doğru seçimler yapmıyoruz. Belki de hata yine bizlerdedir. Sadece duygularla hareket edip, Aşk - diye tutturup onun peşinden gidip bir evlilik yapınca, duygular hafifleyip daha çok kişilerin gerçek yüzleri yani kendileri ortaya çıktığında bu sefer de sıkıntılar yaşıyoruz..
@Kara_biberim404 Evet o da var haklısın benim dediklerim de epey var ama senin dediğin çok yaygın onun için aşk diye diye evlenme riskli onun yerine kafalar ve aile yapısı uyuşan ortalama tipde biriyle evlenmek en doğrusu. Zamanında ben de aşk aşk dedim evde kaldık sonra zaten.
😊😊😊 aşk çünkü çok büyük ve etki altına alan bir duygu. Ama sevgi ve mantığı bir arada kullanan insanlar daha mutlu evlilikler sürdürüyor. Buda yadsınamaz bir gerçek..
Her zaman bakımlı olmak zor özellikle de temizlik yaparken insan biraz da doğal olmalı ama bakımsız da olmamalı sadece kadınların değil evli erkeklerin de bakımlı olması gerekiyor
En İyi Cevaplar