Mesela örnek
Kızım çay doldursana?
Kızım gözlüğümü getirir misin?
Kızım su verir misin?
Yaşlı değil. Gayet dinç ve sağlam..
Ne tepki verirsiniz? Ne dersiniz o an?
Mesela örnek
Kızım çay doldursana?
Kızım gözlüğümü getirir misin?
Kızım su verir misin?
Yaşlı değil. Gayet dinç ve sağlam..
Ne tepki verirsiniz? Ne dersiniz o an?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bekarken annende böyle şeyler istiyor muydu senden? Hayır yani istiyorsa ve sen yapıyorsan şu an kaynananın istemesi niye tuhafına gitti 😂😂
Annemin istemesi normal anneme tabiki getiriyorum. Çünkü benim annem o... üstümde hakkı emeği var.
Kaynananin üstümde ne hakkı var pardon?
Gelin mi alıyor hizmetçi mi? Ayak işçisi miyim ben onun? Sapasağlam sonuçta. Siz köle olmaya devam edin sonra gelip burada ağlamayın kaynanam şunu yapıyor bunu yapıyor diye
Ben evli değilim. Evli olsam da o saygısızlığı kimseye yapmam. Ayrıca sevdiğiniz evlendiğiniz adamın annesini kendi anneniz olarak görmüyorsanız hiç evlenmeyin..
Devir değişti. Gelinler artık kendini kullandirmiyor? Bir yaparsın 2 yaparsın bu surekli olan bisey haline gelirse bi acaba dersin bence.. kimseye kimseye uşak olmak zorunda değil. Sakat değil eli ayağı tutuyor kendi işini kendi görebilir? Benim annem 1 kez olsun kocamdan şunu bunu yapar mısın diye istemedi. Gücü yetmeyeceği bisey olur amenna seve seve yaparsın ama kendi elinden gelen biseyi başkasına yaptırmak acizlik ve de saygısızlık..
Normal tabi ne var yani su verirmisin dedi diye
Yani ben bu tarz ufak şeylerden gocunmam açıkçası. Annem e de bunları yapıyorum, o da annem.
Ya gocunmak değil de kendi kızına söyleyince bile getirtemiyor. Eli ayağı sağlam sonuçta yaşlı olsa tabiki getiririm. Çok genç daha.. sanki kullanmaya çalışıyor gibi geliyor. Yanlış mıyım?
Ya evine misafirliğe gelmişse bence çok ciddiye alma alttan al. Sonuçta suratına kalk kendin al demek biraz ayıp olur. O kendi kızının sorunu boş ver sen onu.
Onun evine gittiğimizde de aynı şeyi yapıyor ki 😂 yani tek bende değil. Her an her yerde..
Nasıl desem tatlı sevecen biri olsa gocunmam da sanırım itici geliyor sevmediğim için uyuz oluyorum..
Neyse haklısın sanırım.
Aynı evde mi yaşıuorsunuz
Hayır misafirliğe gelip gidiyorlar ya
Hastayım şöyle kaynanalara hkhjl