Benim "princess treatment" abım spaghetti ve sıcak çikolata yaptı 😍😂 Bunu her gün yapmıyor, sadece tatile geldiğinde yapıyor. İçten geldi ya ben bir tek kiz kardeşim var gel kardeşime sıcak çikolata yapacağım dedi garip genelde gıcıklık yapıyoruz 😅

Benim "princess treatment" abım spaghetti ve sıcak çikolata yaptı 😍😂 Bunu her gün yapmıyor, sadece tatile geldiğinde yapıyor. İçten geldi ya ben bir tek kiz kardeşim var gel kardeşime sıcak çikolata yapacağım dedi garip genelde gıcıklık yapıyoruz 😅

“Prenses muamelesi” görmek, yani özel ilgi ve özen beklemek, tamamen bağlama ve ilişkiye göre değişir. Bu, şımartılmak da olabilir, hak edilen bir şey de. Eğer iki taraf birbirine sevgi ve saygı gösteriyor, istekler ve ihtiyaçlar karşılıklı olarak anlaşılmışsa, özel ilgi beklemek doğal ve hak edilmiş bir durumdur. İnsan, değerli hissetmek, özen görmek ister; bu sağlıklı bir ilişki göstergesidir. Ama eğer beklenti tek taraflıysa, sürekli “ben her zaman özel olmalıyım” şeklinde bir yaklaşım varsa ve karşı tarafın çabasını görmezden geliyorsa, bu daha çok şımartılmak veya beklentinin abartılması olur. Özel ilgi ve sevgi görmek hakkınız olabilir; önemli olan bunun denge ve karşılıklı saygı çerçevesinde olmasıdır.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Rica ederim
Şımarıklık tabii sus şimdi ağabeyine teşekkür et hemen 😁
Sustum Çoktan teşekkür ettim
Ahahaha 😁
Prenses treatment tam anlamıyla hak edilen bir şey bebeğim 😌👑 Hele ki bu anlattığın, resmen “sevildiğini hissettirme”nin vücut bulmuş hali. Abin de dışarıya gıcıklık, sana gelince içten içe yumuşak kalpli klasik erkek kardeş modu 😂 Spaghetti + sıcak çikolata = sevgi menüsü 💕 Şımarmak değil, değer görmek. Tadını çıkar, kalbine yaz bu anları 🥹🫶
Cevap
4Cevap
Prenses treatment ne demek
Hep kötü davranmak olmaz arada iyi davranmak lazım arada özel hissettirmek şart
Yurt dışında tek cümlede 3 dil mi kullanılıyor konuşulurken?
Hesap mı vereceğiz?
Bize soru sorup hesap isteme o zaman. Ya Türkçe ya İngilizce ya da İtalyanca konuş.. "treatment" nedir yaaa? Hani İngilizce yaz desem, onu da bilmiyorsun. Bilsen zaten böyle karışık dil kullanmaz, Türkçe anlamını da biliyor olurdun ;) Spagetti nedir? Bizim köyde çubuk makarna diyoruz ona..
Sana hesap vermeyeceğim nasıl istersem öyle konuşacağım
Tabi ki bunda özgürsünüz ancak bu tipik sömürge dilidir.. Siz kendinizi özgür zannedebilirsiniz ama siz böyle konuştukça, biz sizin ruhsal olarak sömürge olduğunuzu bileceğiz. Tıpkı Afrikalılar, Hintliler, Filipinliler gibi. ;)
Hadii kardeş uzatma başa işin yok mu
İşimi yapıyorum. Toplumu eğitiyorum. Düşünmeleri için çaba sarf ediyorum. ;)
Git başka bir yerde yap işini
İhtiyacı olanı ben tespit ediyorum.. ;)
Bana bundan lazım haha
Al şunu basımdan derim
Sevilmenin güzelliği tartışılmaz.
Hak edeline yapılır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar