Hastayken birinin yanımda olduğunu beni önemsediğini hissetmek istiyorum. Bu beklenti beni şımarık ve güçsüz mü yapar yoksa duygusal bir ihtiyaç mı?

Hastayken birinin yanımda olduğunu beni önemsediğini hissetmek istiyorum. Bu beklenti beni şımarık ve güçsüz mü yapar yoksa duygusal bir ihtiyaç mı?

Bence bu tamamen normal bir ihtiyaç, çünkü hasta olduğunda zayıflığın en çok hissedildiği an zaten o. Yalnız kalmak istememek şımarıklık değil, sadece biraz daha destek görmek istemek. Herkesin bu duyguları olur, özellikle zor zamanlarda.
Bende öyleyim, bu gün başım çok ağrıyordu gidip grlip kocama anlımdan öptürdüm , çocuklara sarıldım falan sanki birileri öpüp sarlınca iyileşicem🤷♀️
Beklenti dışarı çıkmadığı sürece şımarıklık olmaz da. Çıksa bile sonuçta uygun bir dil ve mantıkla söylense yine şımarıklık sayılmayabilir. Ama tabi sabırlı ve saygılı davranmak en iyisi 👍
Cevap
21Cevap
Gayet insani bir ihtiyaç
şımarıklık değil. ama ilgi beklemem.
geçmiş olsun
Hayır biz sosyal varlıklarız ilgi, sevgi, şefkat görmek, çevremizde birileri tarafından var olduğumuzu hissetmelerini isteriz
İnsan ilgi ve sevgiyle iyileşir. Şımarıklık değildir.
İlgi göstermeyen odundur. Hastayken belli olur kimin seni gerçekten sevdiği
Yani ilgi delisi değilim ya. Karşımdaki insanın içinden gelip de bişey yapması daha önemli. Beklentiye girmeden.
Tamamen duygusal ve çok normal bir ihtiyaç siz kadınlar doğuştan naif varlıklarsınız zaten hele birde hastayken şefkat ilgi göstermemek olur mu hiç
Hayır, insan o zaman bir duygusallaşıyor çok normal.
Kadınlar bekler genelde normal bir durum.
Geçmiş olsun.
Bu bir ihtiyaçtır.
Hepimiz ihtiyaç duyuyoruz.
Şanslı olanlar o ihtiyaca yanıt buluyor.
Asla değil. Hasta olan birine otomatik olarak bebeğimmiş gibi davranıyorum.
Ben kimse adımı bile anmasın istiyorum hastayken niyeyse her şey çok boş saçma geliyor
İlgi bekleyenleri anlayamıyorum ama şımarık diye de değerlendirmiyorum
Hastanın hakkıdır. Hasta olan kadınsa emir bile verebilir.
Aksine çok normal.. siz kadınlar hadassiniz zaten her an sevildiginizi hissetmek arzudundasiniz.. bu kötü bir şey değil doganiz böyle.. sevdiginizden guvdnediginizde talep edin
Hastayken insan gücsüzdür zaten birinin yardımcı olmasını beklemesi doğal
Hayır, değil. Duygusal bir ihtiyaç
Değildir hastayken herkes ilgi bekler
Normal bir durum
Degildir sevgilinin cay corba yapmasi lazim
Yani gereksiz bir tutum
Kesinlikle hayır olmasın gerekendir
Aslında normal ama ben kimseyi istemem
İlgi beklenmesi normal
İlgi alaka olmalı tabi
Kadin ilgi bekler her an
Hastayken daha cok