Aylar önce reddedildim ama o kadar çok seviyorum ki gözüm başkasını görmüyor bana takıntılı diyceksiniz ama öyle değil sürekli bakıyor sürekli arkadaşı bizi bir araya getirmeye çalışıyor ben geçerken ismini duymam için yüksek sesle konuşuyor felan ama yazmıyor bir türlü içimde bir gün dönecek hissi var ve hep onu bekliyorum yanlış mı yapıyorum acaba?
Karşılıklı ise doğru seni sevdigine inanıyorsan umut varsa bekle, bazen hayatını sevdiğin kişiye adayıp, onu beklemekten yıpranırsın hayata geç kalabilirsin bazı şeyler için. Hayat kimseyi beklemeye değecek kadar uzun değil. Umarım beklediğine değer. 😊
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sevip sevmediğini bilmiyorum canım ama bakışları arkadaşının bizi bir araya getirmeye çalışması beni umutlandırıyor
Reddedilmeyi kabul edemiyor olabilir misin? Çünkü insan, sevgisini göremeyen biri ile mutlu olamaz. İlişkilerde mücadele iki taraflı olmalı.. Olmalı ki, mutlu bir ilişki haline dönüşsün. Olduğu kadar, olmadığı kader deyip hayat'a devam etmek gerekiyor. :)
Yanlış olmasa da boşuna kendini tüketiyorsun. Anlattığın şeyler senin kendi istediğin gibi yorumlaman. Amaç başka olabilir reddedildiğin adamı hala beklemen gelse bile sana hayır getirmez emin ol. Seni istemeyeni sen iki kere istenmeyeceksin...
Değildir.. kalbiniz şu an bunun doğru olduğunu söylüyorsa öyle yapın.😊😊 Bir gün belki ondan bir ses gelir, ya da siz artık gelmeyeceğini ve bunun tek taraflı birşey olduğunu anlar ve kabul edersiniz.