Annem eğitimsiz ve gelişmemiş biri onu çok seviyorum ama bazen bana güzel bir hayat sunamadikları için isyan ediyorum?

Zor bir dönemden geçiyorum bende bunalımdaydım bazen arkadaşlarım la kendimi karşılaştırıyorum ve aileme çok kızıyorum bizim ne eksiğimiz var diye annem mesela eğitimsiz olabilir ama bir sürü eğitimsiz insan var ama bi şekilde para kazanıyor iş yapmak istiyor vs annem ev hanımı çok zor durumda olmamıza rağmen atılgan bı insan değil mesela iş görüşmesine bile tek başına gidemiyo hastaneye bile tek başına gidemiyo haliyle öyle tek başına konuşmayı bile bilmeyen birini işe almiyorlae bir iki kez gitti görüşmeye almadılar babamda hep çok çalışır gider dolandirilir hiç bir zaman hayatımda diğer insanlarla eşit olmadım hep eksiği olan o yoksul kişiydim annemde babamda böyle yinede buna da çok şükür ama çok kafaya takıyorum fakir olan arkadaşlarım in ailesine bakıyorum annesi babası abisi ablası varsa herkes çalışıyor durumu olmadığı için çalıştıkları için normal bir hayat sunabiliyor kar bizimkiler hem fakir hemmde çalışmıyor bı gün anneme dayanamayıp isyan ettim siz böylesiniz diye yüzüne söyledim şu an pişmanım evet ama gerçekten çok zor bu durum annemde şimdi gitmiş iğne oyası yapmış iki tane bana getirdi bunu internet e koyda sat diye hem yüreğim parçalandı kendimden nefret ettim yinede çok sinirliyim yapıyosun siteyi aç kendin koy niye hep biri devam ettirmek zorunda işini yaşlı falan da değil annem daha 38 yaşında 😓

Annem eğitimsiz ve gelişmemiş biri onu çok seviyorum ama bazen bana güzel bir hayat sunamadikları için isyan ediyorum?