Annem maddi durumu iyi diye beni sevmediğim birine ayarlamaya çalışıyor. Ne yapmalıyım?

o sevmedigim kisi zaten beni seviyor çok ilgileniyor ama ben onu sevmiyorum annemde zaten hep diyordu ben sana birini bulurum gidip dışardan kimseyi bulma ben sana zengin birini bulucam diye ben öylesine diyordur herhalde diye düşünüyordum şimdi bu kişi bana ilgili davranmaya başladı ben sevmediğimi belli ediyorum istemiyorum yine peşimden gitmiyor annem zaten baktı maddi durumu iyi beni seviyor benim aramı yapmaya çalışıyor çok sinirlerim bozuldu boşu boşuna umut verip duruyor sanki çok sinirim bozuldu istemediğimi söylüyorum anneme ama daha sürekli hir araya getirmeye çalışıyor kendiside sevmiş sanırım off napıcam ben sevmiyorum yani anlamıyor kimse beni 2 tarafta baskı yapıyor resmen
Güncellemeler
+1 yıl
istemedigimi ikisinede söylüyorum ama sanki kendi aralarinda anlaşmışlar gibi benim düşüncelerime aldırış bile etmiyorlar sanki ben boş boş konuşuyormuşum gibi ve ben o kişiye kötü davrandikca annem bana aşırı derecede tavır alıyor kendimi çok yalnız hissediyorum sinirden resmen annemin yanında ağladım yine bir fayda etmiyor yani yine aynı yine aynı
Güncellemeler
+1 yıl
bu arada annem zamanında zor durumlar yaşadığı için maddi durum açısından benimde öyle olmamı istemediği için yapıyor benim için yapıyor aklı sıra ama beni ne kadar mutsuz ettiğinin farkında değil sanırım
Annem maddi durumu iyi diye beni sevmediğim birine ayarlamaya çalışıyor. Ne yapmalıyım?