Kayınvalidemin eşime annem hakkında kötü sözler söyleyerek doldurduğuna tanık oldum. Yaptığı çok kötü bir şey fakat eşim etkilenmiyorum. Dese de yine de etkileniyor ne yapabilirim?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İşin zor. Evliliğin yeni sanırım. İnşallah en kısa zamanda bu süreç geçer
Evet yaklaşık 1 yıldır evliyiz. Umarım ama biraz zor bir kadın
Benim de annem ilk yıllar biraz öyle biraz kıskançtı. Anneler oğullarını kıskanır İnan ve zamanla eşin bu kıskançlığı her iki tarafı da üzmeden halletmeli
Peki eşinin annesi hakkında sana kötü şeyler söyledi mi?
Evet. maalesef. Dm gelirsen sana bit anımı anlatayım. Zaten eşimin ailesine yakın olmam da onu çok kıskandırdı.
Xiddi misin aynı şeyler
Ailen size yakın mı bilmiyorum ama eşin senin ailen ile biraz daha az zaman geçirsin bence ya da beraber olduğunuzu kendi annesi bilmesin
Tamam da çok sacma bi durum hic kimse onun annesini inkar etsin bıraksın demiyor ki. Ben annem ve babamla devamlı irtibattayz ama eşim annemle babamı toplasak 5-6 defa görmüştür saygılı davranıyor muhabbet ediyor o kdr yani daha ne yapacak ztn ama kayınvalidem sacmalıyor
Eşin tek erkek çocuk mu. ya da ilk evlenen oğlu mu kayınvalidenin. Bu da etken olabilir. Ama sıkma canını zamanla geçecektir. Kıskançlık biraz
Baska kardeşleri de var ama ilk evlenen erkek
İlk olduğu İçin kıskançlık. İnan daha kıskanç anneler de var.
Başta hic böyle bir durum yoktu sevgili ve nişanlışıkta daha iyidi evlendikten sonra değişti
Dm den yazarmısım sana annem ile bir anımı anlatayım sonra karar ver kıskançlık İçin
Çok zamanım yok peki size kücük bir şey sorabilir miyim? Eşime annesi hakkında saygı duyduğumu ama eskisi kadar ona sevgi beslemediğimi söylemem yanlış mı?
Yanlış olur. Bunu asla yapmayın. Eşinizi üzersiniz. Ve eşinizi annesi ile siZin aranızda zor durumda bırakırsınız.
Ama dayanamıyorum kendim düşünmekten kafayı yiyeceğim. İnan evleneli 1 yıl oldu yaslandığımı hissettim. Ne yapmam lazım
Eşin ile paylaş. Ama aranızda kalsın. Asla annesine belli etmesin. Eşin ile paylaş ki bu sıkıntın içinde seni hasta etmesin.
İnanırmısın hasta ediyor ztn. Bazen kücük kücük paylasıyorum ama daha fazla anlatsam o ne yapacak ki annesi sonucta diyorum susuyorum içime atıyorum
İşte eşlere burada çok iş düşüyor. Seni hep dinlemeli ama annesine asla bahsetmemeli yoksa kötü gelin olursun. Yani eşin aranızı iyi tutmalı. Belki bu soruna çare olamaz ama seni dinlenmeli ve anlamalı
Haklısınız çok teşekkürler 😞
Rica ederim iyi geceler
İyi geceler
Mal adamları hayatınıza almayın
Eşimde bi problem yok
Ey Kör anla bu yer bu gök boş
aileler evliliğin kanseridir.
Niye ağzının payını vermiyorsun kaynananın
hlt ediyor
Yok artık
Belki de kadın haklı
Nasıl bir haklılık mış