Avm de işe başladım. Danışma olarak. İşe giderken kapıda birini gördüm. O kadar cekiciydi ki donup kaldım. Sanki bütün dünya durmuş herkes onu izliyormuş gibi oldu. Ama gördüğü mü görmedi. İçimden kim bilir hangi mağazada bize mi bakar diye içimden geçirdim. 1 ay sonra işimle uğraşırken karşımda gördüm. Göz göze gelince sersem gibi oldum. Ondan sonra Her gün masamın önünden geçmeye başladı. Sürekli etrafımda meğersem karşımda mağazada çalışıyormuş. Kendisi müdürmüş. Sapık gibi her gün bana bakıyordu. Bana danışan erkek müşterileri baştan aşşağı süzüp kötü bakışlar atıyordu. Bir gün geldi soru sordu internete nasıl bağlanırım diye. Başka gün iş bitiminde eve giderken arkamdan biri elime değip geçti. Hemen korkarak o şokla elimi çektim. Baktım ki yine O pardon dedi. Sabah oldu masamın önünden sırıtarak geçiyor. Artık her baktığında bakışlarından korkmaya başladım. Bilmiyorum çok hoş biri ama korkutucu his veriyor. Her saat masamın etrafından geçiyor manalı bakışlar atarak. 1 ay oldu bakışmalar. Sizce bu işin sonu nereye gider ne yapmaya çalışıyor?
KALSİK Türk kadını hikayeleri... BEN İSTEMİYORUM SEVMİYORUM ama ERKEKLER ZORLA PEŞİMDE KOŞUYORLAR :-) bitmedi bu hikayeler birtürlü.. nasıl bi ülke burası.
Onun senle ilgilkenmesi hoşuan gitmiş yazmış yazmış durmuşsun DESTAN GİBİ !!!
ama bir taraftanda istemem YAN CEBİME KOY demişsin.. snu istemiyorsan git söyle :"Seni istemiyorum senden hoşlanmadım etrafımda gezme benle uğraşma" DE BİTSİN !
ama TÜrk kadınlarının öoğu senin gibi insanlar tanışmaya konuşmay hiçbir çabaları olmayan ama kendilerini seven ilgilenen erkekleri ona buna analtıp adeta onu "SAPIIK" durmuna düşürmeye çalışan insanlar !
Sen şimdi 33 yaşında bu erkeğin senden ne istediğini anlamıyormusun? :-) :-) :-)DESTAN yazmışsın her hareketini görüp izleyip dikkat edip bizlere anlatmışsın ÇOKTA HOŞUNA GİTMİŞ ama bir taraftanda istemez yan cebime KOY.. korkuttu beni vs vs vs
Yavav burası nasıl bir ülke? sizler nasıl insanlarsınız? Seven erkek ilgilenince SAPIIK durumuna düşürüyorsunuz erkekleri.. bu yüzden artık erkekler sizlerden UZAK duruyorlar ve gelip tanışmıyorlar.. bundan sonra hep böyle olacak sizler düzelmediğiniz sürece... (Bu ülkede İnsan gibi tanışmayı öğrenmediğiniz sürece)
Sorun şu = O erkek seni beğeniyor ama senin hiçbir ÇABAN YOK tam tipik Türk kadını ! Armut pişsin ağzına düşsün , aşkte sevgide HAZIRA konayım , ben eimi oynatmayayım erkekler ZORLA peşimizden koşsunlar aynı filmelrdeki gibi olsun.. ayyyy ne ROMANTİK erkek aklını kaybetmiş zorla peşimde koşuyor mantığı.. Bence sen böyle birini bulmuşken buraya yazacağına git insan gibi onunla tanış diyeceğim ama bu yaptığın şey ona saygı duymadığını onu sevmediğini sadece EGO'nu besleyip balon gibi kibirini şişirdiğini gösteriyor bizlere :-))
Sen onu sevmiyorsun sadece onun senle ilgilenip peşind ekoşması enayi KÖPEK olması senin çevrende dolaşmasını "o hissi" hissetmeyi seviyorsun gibi.. ne ilginç insanlarsınız ! yoksa İNSAN olan SEVEN şimdiye kadar gider çaba gösterir o erkekle bi şekilde tanışır..
ama ülkenin sorunu bu "İNSAN OLMAK - ya da - OLMAMAK"67 Yorumla
Soran+1 yılYok da istiyorum ama ona güvenebilirmiyim sadece onunla evlenmek istiyorum ona aşık oldum
Soran+1 yılKadın ağır olur ya bence
- +1 yıl
Türk kadını kendisi ZOR kadın oynayıp , KOLAY erkekleri seçen ve sen insandır.. hep böyledir.
Çabası olmayan kadınlar unutlmalıdır bence , ben o erkeğin yerinde olsam senin tanışmaya hiçbir çaban olmadığını sadece onu boş boş film gibi izlediğini görsem farketsem seni çoktan siler başkasına giderdim.
Zaman tanışmaya bile çabası olmayan? kibirli kadınlarla boş boş harcayacak kadar önemsiz değil ! tam tersi çok önemli.. - +1 yıl
Güzel cevap 👍
En İyi Cevaplar
+1 yılBu durum oldukça karmaşık ve rahatsız edici görünüyor. Bu kişinin sizi rahatsız ettiği açıkça belli. Onun size yönelik tavrı ve davranışları sizi rahatsız ediyor, ürkütüyor ve korkutuyor gibi gözüküyor. Muhtemelen bu durumla başa çıkmak istiyorsunuz ve bu kişinin size bu şekilde davranmasını engellemek istiyorsunuz.
Öncelikle, kendi güvenliğinizi sağlamak ve rahatsız edici bu durumu sonlandırmak adına harekete geçmeniz önemli. Tepkisiz kalmayın ve bu durumu işvereninizle paylaşın. İşyeri içi tacize karşı alınması gereken politikalar ve tedbirler olabilir. Aynı zamanda, bu kişinin size yaklaşımı ve davranışları sizi rahatsız ediyor ve rahatsızlık duyduğunuzu belirtmek önemlidir.
Ayrıca, kişisel güvenliğiniz için başka bir arkadaşınızla birlikte çalışmak veya güvenliğiniz için işvereninizden destek istemek gibi adımlar atabilirsiniz. Eğer bu durum devam ederse, hukuki bir yardım almayı düşünebilirsiniz. Sizi rahatsız eden bu durumun üstesinden gelebilmek için destek almanız önemli.
Unutmayın, kimsenin sizi rahatsız etmeye veya ürkütmeye hakkı yoktur ve kendinizi koruyabilmek adına gerekli adımları atmak önemlidir. Bu zorlu durumda, kendinize destek bulun ve harekete geçmekten çekinmeyin.
12 Yorumla
Soran+1 yılZamanla bakıcam duruma iyi biri mi kötü mü çözemedim.
- +1 yıl
Dikkatli ol ama
ya şöyle bir kadına nasıl adım atacağını bilmiyor olabilir biraz çuvallamış gibi gözüküyor ama ben senin yerinde olsam hemen adamı araştırırdım sonuçta müdür illaki tanınır senin araştıracağın adamın eski sevgilileri hemen bul birisini müdür olduğu mağazadaki çalışanlara sor eski sevgilisi kimmiş ulaş kıza ve ilişkide nasıl biriymiş öğren sonra grinin elli tonu gibi bir olay ile karşılaşma orada da adam yetkili zengin bişeydi ama iç dünyası bambaşkaydı hatırlarsın özellikle bir eski sevgilisini bul kız kıza konuşun bence biraz
114 Yorumla
Soran+1 yılBu adam galiba yeni işe başlamış kimse net bilmiyor müdür yardımcısımış
Biraz gözlemledim etrafına bayapı ilgili konuşkan bir yapısı var. Ama haraketleri tufah bakışları felan kafa mı karıştırdı yani
Soran+1 yılSapık mı diyorsun sence
- +1 yıl
İşte bir Türk kadını KLASİĞİ , sevip durgunlaşan tuhaflaşan aşık olan erkeğe "SAPIK" diyen Türk kadınları.. komediler ülkesi .. fazla uğraşmamak çabalalmak lazım kadınlara ! ..
daha kendi kendini o erkeğe yakıştıramayan bi kadın? Sana soruyor SAPIIk mı diye? sen sanki tanıyorsun o adamı okul arkadaşın sankii :-) komedi üstüne komedi..
Soran+1 yıl@_Emre___ ya ne bilim bu kadar çekici bir neden böyle uğraşırki elime değmeler felan gelip soru sormalar
Soran+1 yılAynen onu diyorum güvenemedim işte
- +1 yıl
emre kardeşim öyle deme sapık derken onu kast etmedi geçerken eline falan temas ettipi için kız biraz korkmuş olabilir böyle şeyler eminim " gecekuşuuu" da erkekleri sapık diye genelleyen feministler den değildir sadece sorma tarzı yanlıştı tatlı dille açıklamasını yaptık sakin olalım
- +1 yıl
öyle olanlar var evet her geçen gün sayıları artıyor ama biz feminist kadınlar gibi karşıdaki insana bağırıp çağırıp da anlatmayalım derdimizi biz gene efendiliğimi bozmayalım ben inanıyorum kadınlar da yanlış yaptıklarını anlarlar birgün tekpimizi bağırıp çağırarak değil de onlardan uzak durarak koyabiliriz ben şahsen öyle yapıyorum
Soran+1 yılYani o kadar olaylar oluyor ne bilicez adamı adam eliyle temas etti geçerken hissettim resmen o haraket ten sonra biraz korktum açıkcası
Konuşup niyetini öğrenebilirsiniz ya size ilgi duyuyor duygularıni farklı yansıtıyor ya da kötü niyetli sapik biridir çok ilgileniyorsa belkide sizi seviyorda olabilir ama dikkatli olun konuşup niyetini öğrenin ondan sonra bir karar verin ona yol verebilirsiniz
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl konuşcam işte bende adım atarsam farklı olur çünkü adam çok değişik geldi haraketleri
Soran+1 yılDoğru diyorsun adım gelir mi acaba kendini çok belli ediyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
94Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yıldengesiz bence uzak durun
31 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
Gizli Üye(36-45)+1 yılGelip kasten dokunmak taciz ne alaka, kurtul bundan, gerekirse oradan başka arkadaşlarına söyle ya da amirine, narsist olduğunu düşünüyorum. Seni kurban seçmiş. Dokunma vs seni test ediyor tepkilerini anla işte. Normal biri değil heycan arıyor. Normal biri gelir konuşurdu şimdiye. Kanunen iş yerinde bu tür şeyleri önlemek işveren sorumluluğudur. Ve ileri giderse tanıkların olsun. Onun işten bile atarlar. Daha önce çok böyle tuzaklara düşmus potansiyel adaylarım oldu ama maalesef siz ziyan oluyorsunuz. Biraz zaman geçip istedigini alınca ya evlidir ya da evlenmeyi düşünmüyordur bahane bol. Akıllı olun. Öyle adamlarda yaşayacağınız canım bir tecrübe sizin değerinizi dusurur. Doğru erkeği bulsan öğrendiği anda eski sıcaklığı kalmaz sana.
110 Yorumla
Soran+1 yılKorktum kendimi çektim. Anladı sonra gelip pardon dedi. Ee ertesi günde ellerini cebine koymuş masama doğru geliyordu yüzü gülüyordu bayağı anlamadım
Cevap sahibi+1 yıl*canım kelimesi klavye azizliği yokmuş gibi okuyunuz lütfen.
Cevap sahibi+1 yılSonuçta dokundu bir hamle yaptı aklınca her şey istediği gibi terslemedin sonuçta.
Soran+1 yılAdama bakınca kalbim küt küt atıyor. Zaten o beni görmeden ilk görmüştüm onu dünya durmuş gibiydi. Ve sonra kendisi resmen etrafımda dönüp durdu böyle haraketler yapmaya başladı
Cevap sahibi+1 yıl1 ay geçmiş senin ilgini farketmiş flört oynuyor işte. Seni acilacaksın omu kimin egosu yenik düşerse yani karşında usta bir manipilatör var. Sana "seni yoran herşeyi bırak" kitabını önereceğim.
Soran+1 yılYa göz göze gelince kendisi aşırı derecede bakınca bende baktım hani bu kimdir neden bakıyor diye her dk başı gelip kendini gösteriyordu bana ben ilk zamanlar haraketlerine gülüyordum hani ne var yani bu kadar bakacak kendimi sorguladım ama baktım iş başka yere gidiyor
Cevap sahibi+1 yılBazı şeyleri vücut dili ele veriyor. Eğer korkuyorsan istemiyorsan artık mantıklı düşünüp uzaklaştırıcı davranmalisın. İçin ne diyor seviyormusun
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl@mariamaria00 bu konu çok çeşitli olduğunu dusunuyorum. Sevilmek ve peşinden kosulmasini sağlamak icin için karşıdaki insana duygusal işkence yapılması gibi.
- +1 yıl
Anlıyorum ağaç gibi yüzlerce dalı var sanırım.
Bana takip isteği atabilir misiniz size sormak istediğim bir kaç soru var lütfen 🙏🏼
+1 yılSaçma😒 kurgu mu diye düşünmeden edemedim. Çünkü el teması yapacak kadar cesareti olan biri gelip konuşacak özgüvenlidir. Bu işte bir yanlışlık var. Acaba bu hayali bir karakter olabilir mi? Yanındakilere sordun mu öyle biri var mı diye veya veya yanında başkaları var mı , sen gerçekten o AVM de çalışıyor musun 🙄kafamda deli sorular
23 Yorumla
Soran+1 yılEvet işte bende ona şaşırdım daha 1 ay oldu işte kısa süre bence. Onu haricinde devamı gelir diyorum. Hemde çok çekici geldi dedim bu kişi bana niye baksın
Bende kendime şaşırıyorum- +1 yıl
Başka bir cevabında çalışmıyorum iş bulamıyorum yazmışsın 😅 açıkçası sağlam kurgu ama tabii ki okuyan diğer insanlar için; erkekler görselliğe aşık oldukları için ilk gördüğünde zaten seninle olmak veya olmamak istediğine karar vermiştir. Ha mantıklı bir erkek seni beğendiyse tipinden sonra karakterini anlamak için hoşlanıyorum diye gelmez yanlış anlama arkadaş olmak için gelir ve senin karakterini tanımaya uğraşır. Zamane kadınlarının saçma bir düşüncesi var erkek ciddi düşündüğü kadına cinsel gözle bakar mı falan filan... Tabii ki cinsel gözle de bakar ama adı konduktan sonra... Bu ad da illa yüzük demek değildir birbirimizi seviyoruz demeniz yeterli. Sevdiği kadına cinsel olarak bakmayacak da kime bakacak? kardeş almıyor ya kendine. Sıkıntı sana şu an öyle bakıyorsa olur. Zira şu an seni tanımıyor. Hayat ortağı mısın değil misin hiç bir poh bilmiyor. Şu an sana öyle bakıyorsa sen skordan ibaret olursun bu durumda
- +1 yıl
Neyse çok uzattım lütfen kadın ve erkek nedir neden hayatta beraber yan yana yürürler yürümeleri gerekir, şimdiki nesil olarak bunu öğrenin önce ve özümseyin
+1 yılBu adam sapık ve Adnan Oktar tarikat evinden olabilir dikkat et ciddiyim , senle daha konuşmadan görüşmeden arkadaş olmadan seni sahiplenmiş bence korkmalısın ve dikkat etmelisin sana sen istemeden nasıl temas edebilir bu çok korkutucu benim bile şu an tüylerim diken diken oldu çevrene yakın kişilere anlat rica ederim dikkatli ol ve neler olduğunu burada güncelle anlat..
12 Yorumla
Soran+1 yılİşte o haraketli olmasa yazmazdım buraya. Avmnin içinde yaptı insan içindeydik temas etti elime. Sonra da bana bakıp pardon dedi.
- +1 yıl
Göz teması vs kurma yokmuş gibi yap ama normal davran çok dikkat et
Dikkat edin. Adamdan bu kadar etkilendiyseniz başkaları da etkilenmiştir. Size de ihtiyacı yoktur. Bu gibi adamların cinsel piyasa değeri yüksektir. Sizi mahveder. Sizinki tamamen psikolojik bir mesele. İlk görüşte aşk, kadın için hipergami; erkek için şevhettir. İlk görüşte cinsel arzu uyandıran bir erkeğe karşı dikkatli olun. Çünkü şu anda kendinizde değilsiniz.
50 Yorumla
+1 yılSen adama ilk başta taviz vermezsen suratına gülmezsen bu durum buralara kadar gelmezdi, kimse kimse bu kadar kolay yaklaşımda haraketlerde bulunmaz, öyle basit değil bu işler, işinize gelince erkekler yakışıklı sempatik romantik işinize gelmeyince erkekler sapık
40 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇekiciliğini, insanlığı ile , görgüsü ile , vizyonu ile birlestirememiş, kişilik bozukluğu içinde biri. Hepsi bu kadar. Bu iş senin istediğin yere gider lakin , senin istediğin yer onunla bir ilişkiye başlamak olmasın. Aşırı zarar görürsün. Soruya bakar mısın? İnternete nasılsın bağlanırım. Ben böyle kişiliklerden haberdar olunca ayarlarım bozuluyor. Uzak durun lütfen.
30 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu tipler genellikle dikkat çekip sonra geri çekilirler ve sizi kendisine doğru akmaya zorlarlar.
Benim tavsiyem, muhatap olmayın ve uzak durun.
44 Yorumla- +1 yıl
@Croyz1n26 teşekkür ederim.
Soran+1 yılİşte ilk bende öyle düşündüm oynar oynar gelip konuşmaz.
- +1 yıl
Sonra siz merak edersiniz ve siz gidersiniz beklentisi içinde sizi beklemeye başlar.
Bu durum rahatsız edici olabilir. İlk adım olarak duygularınızı ve sınırlarınızı net bir şekilde belirlemeniz önemli. Eğer rahatsızlık hissediyorsanız, konuyu açık ve samimi bir şekilde ifade etmek gerekli olabilir. İş yerinde rahatsız edici davranışlar sergiliyorsa, insan kaynakları birimine başvurmak veya işyeri politikalarına uymadığını düşündüğünüz durumu yetkililere bildirmek önemli olabilir. İş yerinde profesyonellik ve saygı temel prensiplerdir.
10 Yorumla
+1 yıl"İlk görüşten aşk"diye birsey vardır. Ama ilk görüşte sevgili diye birsey yok. aşık olduğun kişiyi sevmeyebilirsin. sadece aşıksındır. bu sefer üzmeye ve üzülmeye başlarsın. bi tarafın aşık , onu isterken diğer tarafın istemeyecek kaçacak. boylelikle hüsranla bitecek. âsk acı verecek. sen aşık olduğu kişiyi tanıdıktan sonra HUYLARINIDA KABULLENIRSEN onuda sevebilirsin. kabullenmezsen bütün suç sende olur. suclu asla karşındaki kişi değildir. kendini orada kandirmayacaksin. bana şunu yaptı bunu yaptı demeyeceksin. tek suçlu sen... Hem belki kabullenir ve birbiriniz çok seversiniz. kendine bi şans tanı derim ben. Aşk ta mucizedir çünkü..
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılSen kendinle çelişiyorsun çok hoş biri ama korkutuyor diyorsun hoşlandıysan niye sen bir adım atıp konuşmuyorsun hem konuşmak istiyorsun hem sapık diyorsun karar ver sapık olabilecek birisiyle sevgilimi olmak istiyorsun anlam veremedim siz kadınları anlamak cidden zor
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 989 cevap paylaştı. Sosyal yaşamdan ders çıkarmak gerek bazen unutma ki hiç ummadığın insanlar bambaşka çıkıyor insanları bazen kalıbından değil yüreğinden görmek gerek neyin ne olduğunu kestiremeyecek şaşkın bir zamanda yaşıyoruz çünkü.
17 Yorumla
Soran+1 yılEvet gerçekten öyle bende şaşırıyorum
Soran+1 yılEvet evet haklısın ben ilk dedim bu bana bakmaz benden uzak dursun dedim. Beni üzer. Felan. Yemin ederim bir ay sonra adam etrafımda dolaşmaya başladı şaka gibi
- +1 yıl
Bence erkeği kendine yakıştıramayan bir kadınla fazlad auğraşmamak gerkeiyor.. seven erkeği "SAPIIK" durumuna düşürüyorlar Türk kadınları ŞEKİL-A .. adam yakışıklı ben çirkinim bana neden baksın? diyen bir TÜrk kadını :-)) burası işte böyle bir ülke.. sevgiyi aşkı kendi aklında yargılayan insanlar..
Soran+1 yıl@_Emre___ öf sende ne uzattın
Utangaç falan değil ne istediği belli benim gibi kız çevresi olmayan biri bile tanımadığı bi kızla nasıl konuşacağını nasıl bakacağını kıza kötü bi his vermeyeceğini bilir hata bu gün kendimi denedim ve bi kızla konuştum şu an aramız baya iyi ben ona karşı kötü hislerde beslemiyorum besleseydim bunu beli ederdim seninki belli ediyor kötü hislerini :)
10 YorumlaBence kesinlikle ama kesinlikle korkmalısın. Çok sıkıntı bir tip aşık olursan geçmiş olsun yani o derece
14 Yorumla
Soran+1 yılNe yapsr sence
Soran+1 yılEvet bende ondan korkuyorum
Seviyor işte be kardeşim her boktan korkuyosunuz sizde rahatsız olduysan rahatsız oluyorum de. Bazı TR kadınları beni deli ediyor AALLAHIM
11 Yorumla
Soran+1 yılYok rahatsız olmadım da ona güvenebilirmiyim acaba
Kesin evlidir deyyuzz
Senin ona ilgisini anladı tabi
Ben şeftalinin tadına bi bakıyım demiştir
Git konuş
Sen benimle ilgileniyormusın beyenin var mı
Evlimisin
Niyetin ne de
Yoksa arkadaşça saklambaç gibi iş mi istiyon de
Sor deyyuuzaa😏30 YorumlaAynı olayın benzeri benim başıma geldi şu an çalıştığım iş yerinde. Sana tavsiyem bunun mümkün olduğunca önğne geçmeye çalış. Çünkü ileri ki seviyelerde bu iş taciz noktasına kadar gidebiliyor. Sen izin vermeden eline bile olsa fiziksel temasta bulunan biri söz konusu. Rahatsız olduğunu, bu durumdan hoşlanmadığını belli et en kısa zamanda en azından istemiyorsan ki bence iyi niyetli biri değil kendine çok dikkat et.
31 Yorumla- +1 yıl
Bencede
+1 yılBu işin sonu yatakta bitecwk gibi.. gece işten ciktiktab sonra sebi takip edip tanışmak isteyebilir.. bu şekilde yapması çok yanlis eğer bu şekilde fsha da ileri giderse tersle veya şikayet et
30 YorumlaBilmiyorum kadınlar hisseder ya senin ona ilgini farkettikten sonra bu hoşuna gitmiş flörtöz bir havası var anlattığına göre herkese böyle olmadığını nerden biliceksin bana kalırsa artık bakma bakalım seninle tanışmak için bir adım atacak mı
31 Yorumla
Soran+1 yılBakmadım ve elime dokundu işte.
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tanımadan öngörüde bulunmak yanıltıcı olabilir. Bir şekilde konulup birbirinize fırsat verin ve birbirinizi daha yakından ve daha doğru şekilde tanıyın. Yanlış bir şey hissedersen tam kopar uzaklaşırsın ondan. Keyifli geceler. 😎
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok korkutucu. Böyle oyun oynayanlardan korkmak gerek. Adam olsa gelir söyler derdi neyse. Uzak dur bence. Sende de biraz kapılma var ama oyuncu bu dikkatli olmalısın kız kıza tasviye olarak söylüyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAşık olmaya başlıyorsun korku hissi ondan
Adam sana bir şey yapmak istese hemen yapardı zaten adamın niyeti kötü değil sapık olduğunu da pek sanmıyorum
Ama sen aşık oluyorsun14 Yorumla
Soran+1 yılBencede ya öf korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılPeki sence seni kendine bağlamaya çalışıyor mu bunu hissediyor musun
Soran+1 yılKonuşmadık hiç bakışıyoruz
Cevap sahibi+1 yılDaha zamanı var konuşmaya da başlar
Dengesiz gereksizin biri siz kadınlar da nerede böyle sorunlu tip var onu beğeniyor sunuz
15 Yorumla
Soran+1 yılValla ilk beğendim ben tip olarak ama karakterini bilmediğim için sorayım dedim
Soran+1 yılO baktığı için baktım bende sonrasın da işler değişik bir hal aldı
Soran+1 yılHerkes öyle demiş tamam bakalım zamanla çıkar ortaya
+1 yılTerslemeni tavsiye ederim belli ki seni elde etmek istiyor korkarım ki seni sonra rezil bile edebilir işinden bile olabilirsin ondan uzak dur
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılyaş 33 eh onunda yaşı aşağı yukarı aynı sanırım ve 1 aydır bakışıyor demek ki güven eksikliği yaşıyor, amacı size yakınlaşmak ama bana pek güven vermedi,
10 Yorumla
+1 yılBelliki o bakışarını oda gördü ve kendince nasıl yorumladıysa oda sana kendini belli etmeye calışsıyor konuşsanıza ya nedir bu gizem aen hayırdır de senlik birşsey yokmuş gibi bakalım ne diycek ona göre sende niyetini belli edersin 😂Hayırlı işler😂
10 YorumlaHoslanmissin o belli ama ufak bir tavsiye verim her güzel paketin içi güzel olmaz eğer seni rahatsız eden bir şey varsa uzak dur bence hislerine güven. adama gelince belki seni tavlamak için ugrasiuodur belki sapiktr bilemem görmedim ama temkinli ol kravatlı sapikta çok
10 Yorumla
+1 yılAdam %100 evlidir seni yatağa atar öncesinde lüks araba lüks mekanda yemek yedirmeler sonra iş bitince evliydim der çekilir kenara. Bu senaryoda burada kapanır.
10 Yorumla
+1 yılAyy bunlardan uzak dur, kaba davran adama , haddini bilsin ,
30 Yorumlaçok korkunç elime değip geçti diyosun ben çığlık atardim heralde. Uzak dur ve mümkünse is yerini falan değiş.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılRuh hastası gibi bisey mi yoksa aşırı utangaç mi diyecem ama utangaç adamın yapacağı işlerde değil bunlar
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 987 cevap paylaştı. O seni tavlamaya çalışıyor da esas sen ne yapıyorsun, terslesen bir daha bakmaz yanaşmaz demek ki sende kuyruk sallıyorsun.
10 Yorumla
+1 yılSapık gibi bakıyorsa ki öyle diyorsun.
Uzak durmalısın. Dikkatli ol. Gerçekten senin iyiliğin için diyorum. Karar senin..
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılSana bir şey yapacak olsa 1 ay içinde yapardı. Senden hoşlandığını fark ettiği için öyle yapıyor senle flört ediyor.
10 Yorumla
+1 yılUzak dur kuzu ondan bilerek oynuyor sana amacı ciddi olsa böyle yaklaşmaz farklı duygularla geliyor dikkat etmeni öneririm
10 Yorumla
+1 yılBence dikkat edin kendinize insanın iç güzelliği önemli
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı. İyi niyetli bir erkek bu şekilde davranmaz dikkat et...
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeks e gider bu işin sonu biraz devam eder kabul edersen sonra senden sıkılır başka kişilere yönelir kendi kullandırtma kendini heba etme yani
30 YorumlaSeninle ayakta yatakta sohbet etmek istiyor kısaca bu sohbet sevmiyorsan söylersin
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 983 cevap paylaştı. Iç güdülerine guvenmelisin adamın evli olma ihtimali olabilir dikkatli ol lütfen
10 Yorumla
+1 yılAdam begenmis benliki acilamiyor..
benim anlamadigim neden ürkütücü buldun?10 Yorumla
+1 yılBence yani yüz verme mesafe koy ortaya tepkin olsun soğuk sıcak yap niyetini belli eder umarım.
10 Yorumla
+1 yılŞikâyet et sapık kesinlikle birde kendini savunmayı öğren öyle bir it*n ne yapacağı belli olmaz
10 YorumlaSeni ya * ya da karsil8k almayınca zarar verecek işini degistir onun olmadığı bir yerde calis
10 Yorumla
+1 yılSaplantıya doğru gidiyor sanırım dikkatli ol derim 🛑
10 YorumlaZamana bırak kendini belli eder nasıl bir insan olduğu elbet ortaya çıkar
10 YorumlaBence sana aşık. Başka bir açıklaması yok. Sen de bir şeyler hissediyorsan karşılık ver.
24 Yorumla- +1 yıl
Bir kez olsun konuşmadığı hiç bir diyalog kurmadıği birisine karşı aşk kadar güçlü duygu beslemesi kafa karistirmaz mi?
- +1 yıl
Hayır , aşkın sonsuz şekli var. Hem bazen duygular gerçek ve yoğun olunca daha bir konuşamazsın. Genelde çevrene sorduğunda bu aşk değil vs yorumları yapabilirler. Bu da bizim toplumda aşka karşı da bir kıskançlık duyuluyor. Çok rahat ol , gidip konuş. Konuşunca daha açık bir şekilde yorumlarsın zaten. Tabi bir ilişkisi de olabilir , bu yüzden de konuşamıyor olabilir. Sen temkini elden bırakmadan konuşmaya çalış. Bu arada da sosyal medyadan falan araştır.
Soran+1 yılBaktım da evli değil bekar gibi tek ailesi ve kendisi var
Konuşmak zor mu ya insan sonuc ta ön yargıları dan kurtul bir kahve iç anlarsın kacıncı asırda yaşıyoruz
02 Yorumla
Soran+1 yılYokta teklif eder mi acaba
Hislerin sana ne cevap veriyorsa ona göre hareket et ondan zarar geliceğini düşünüyorsan uzak durman mantıklı dünyada milyonlarca değişik insanlar var ve güven çok önemli bir husus
30 YorumlaSen bakınca sıkıntı yok o bakınca sapık tövbe tövbe 😅😅 adam hoşlanmış bakıyor yani bakışlarından rahatız olduğunu dile getirirsin seni rahatsız edecek şekilde davranmaya devam ederse evet işte o zaman uzak durabilirsin
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılKonuşsan şimdiye kadar şu kadar yazdığına bilmem kaç dakika düşündüğüne değmezdi ya
😀12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl konuşcam ya
- +1 yıl
Bu kadar zamandır bakılmayı biliyorsun ya :)
Şimdiye kadar çekip konuş diyorum ben de
Adam seni etkilemeye çalışıyor gibi ama başka bir niyeti de olabilir. Ya karşına alıp, konuşup niyetini öğren ya da uzak dur. Çünkü ileride saplantıya dönüşebilir (Ya da zaten öyledir). Ne kadar etkilenmiş olsan da bence kendine dikkat et.
10 Yorumla
+1 yılŞimdi sana Firdevs Hanım'ın bir sözünü söyleyeyim "aptallık etme"
60 Yorumla
+1 yılUmarım saplantıya doğru gitmez bence tavrını koymalısın
11 Yorumla
Soran+1 yılGider mi ya bir de hergün görüyorum iyi mi kötü mü çözemedim
Adamın niyeti aslında kötü değil hoşlanmış ve beğeniyor yaptığı hareketler ile karşı tarafa karşı dikkat çekmek istiyor kişi ile ilgilendiğini gösteriyor
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılkizim ben olsan coktan başka bir yerde iş ariyor olurdum
20 YorumlaDikkatli ol bence. Sağlıklı davranışlar değil bunlar
04 Yorumla
Soran+1 yılYani şimdi hep etrafımda ne yapabilir sence korkulur mu
Soran+1 yılNormali nasıl olabilirdi sence
+1 yılBilmiyorum, tehlikeli birisine benziyor da sen bunu hangi kitaptan arakladın?
31 Yorumla
+1 yılUzak dur bence cesareti olan çoktan gelip insan gibi tanışmak ister bence gerçekten uzak dur sen en iyisi
30 Yorumla
+1 yılAdam aşık sanırım, ama bilmiyorum istenmeyen ilgi bazen gerçekten sinir bozucu oluyor. Ne derdin var diye sorabilirsin ya da arkadaş olmayı dene o yönle niyetini anlamış olursu sonrası saba kalmış
10 Yorumla- Devamını Gör (86)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat