Kendisine instadan takip isteği atıyorum ve bilerek bekletiyor başka hesaplardan denedim onları siliyor ama benimkini bekletiyor hiçbir şekilde bir şey de söylemiyor. Aylardır hoşlanıyorum ondan bunu biliyor ve fake hesabına benim adımı yazmıştı onu sil diyorum ve asla ona da bir tepki vermiyor çıldırcam. Beni istemiyorsa neden hala o fake hesapta ismimi tutuyor nasıl bir iş bu ya
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
gaydir fkfkkf ya da şu an konuştuğu başka birisi vsrdır seni yedekte tutuyordur
Yahu 3-4 aydır bu böyle. Hatta takıldığı kızı da ne hikmetse benimle karşılaştığı dönemde s. kre etmişti kız da beni nerden bulduysa bulup bana istek atmıştı kdjdjdj. Yani o kızdan sonea başkası olsa neden 3-4 ay böylr beni yedeklesin (senin deyiminle) ya da hayatında biri olsa takip isteklerimi nasıl bekletsin orada saçma
yani bu kadsr detay bilmeden yaptım yorumu. (farkındasındır)
ozaman psikolojik sorunlsrı var takip atmak yerine dm at dersi ne öğren. 3_-4 ay senin bunu beklemende biraz tuhaf.. iki tuhaf iyi denk gelmişsiniz
Ben yazıuorum zaten ve asla bir cevap vermiyor o da garip. Kendi mesaj istek kısmını da kapatmıştı ama fake hesao hala duruyor. Sanki oradan bana mesaj at der gibi gerçi oraya da yazıyorum ama asla cevao yok şaka gibi. Bi ara sen cevap yazmadıkça aklım kalıyo daha çekici geliyo heralde falan demiştim ama ilk başlarda belki bu yüxden yapmıştır desem 4 ay oldu ya. Hayır brni istemiyorsan o hesapta ismimi niye tutuyorsun o zaman hala
kanka 4 ay olmuş istenmediğini hala anlaöadın mı :) sahiden bunu anlamadın mı?
Ya ben istiyor demedim ki zaten, saçma yani beni istemiyorsan o fake hesaba adımı niye yazdın hadi yazdın madem niye silmiyorsun üç aydır
belki o fake hesaba girmiyordur ya da isim benzerliği olan birisidir? bu çoxuk senin esli manitan mı?
Hayır hesapta teli ve maili kayıtlı zaten, girniyor diye bir şey yok giriyordu ben yakaladığımı söylryene kadar ve hala giriyordur eminim zateb şifremi unuttum kısmından telefonuna bağlantı gönderiyorum hesaba girmesi için bağlantıya tıklaması bile yeterli 😉 ve ismim herkeste olan bir isim değil kullanıcı adıma kadar bile benzetmiş düşün. Bu arada eski falan değil sadece ondan hoşlandığımı söyşediğim biri brnimle diyaloğa bile girmedi ki hiç anlamıyorum o yüzden
abi sen şeytan falan mısın fjfjf şifremi unuttum linki falan xjcjkx
Kshjsdjkd ne alakası var ya sadece kafam çalışıyo biraz 😂 sen ne diyorsun şimdi bu adam neden silmiyor ordan adımı hatta niye yazmış onun bile cevabı yok hala. Kendi hesabına da istek atıyorum benimkini bilerek bekletiyor. Üstüne başka hesaplardan istek attık denedik onları 3-5 dk içinde siliyor benimkini bilerek bekletiyor
adam boş yapıyor ya da evli
Yok evli değil onu biliyorum
daha önce bişiler yaşadınız mı kanka bide sorun olmayacaksa özelden ulaşabilirsin yorumlarda çürüdük artık konuyu toplayamıyorum buradan
İstek attım mesaj atılmıyor
uyudun mu
Fake hesapta ismini tutmak?
Evet anlasamm neden?
O ne demek diyorum, anlamadım olayı ahjajsjs
Ya anlamayacak ne var? Bi tane fake hesabı var orada kullanıcı adına ve isim kısmına benim adımı yazmış ben de yakalamıştım neden bilmiyorum sonra sil dememe rağmen 3 aydır silmiyor
Ben çocuğun hoşlandığını düşünmüyorum, dalga geçiyor sanki. Belki de cepte görüyor.
Çocuk dediğin de 37 yaşında lsjjdjd yok zaten ben hoşlanıyor demedim de saçma yani beni istemiyorsan o fake hesaba adımı niye yazdın hadi yazdın madem niye silmiyorsun üç aydır
E mal işte