Bu Adamın amacı nedir?

Beni sosyal medyadan görüp yazdı bu şahıs bir hafta öncesinde. Normal sohbet ettik ilk 3 gün sonrasında spor yaparken normal bir fotoğraf attım minyon olmam ve vücut hatlarımı çok beğendiğini söyledi. Aradan zaman geçtikten sonra beni hem duygusal hemde cinsel olarak istediğini söylüyordu. Kendisi doktor ben ise 19 yaşındayım. Bana bir iki günlük tatil teklif etti reddettim. İki gün önce kavga ettik. İlk buluşmada oturulur kahve içilir ama kendisi tatile gidelim diye ısrar etti bende baya sert konuştum. Gerçekten kendi değerimin ve güzelliğimin farkındayım. Ona kendimi yem edecek değilim bunları ona da diyorum Ama reddedince bana " olmak istesem çok kadınla olurum ben senin narinliğine ve yüzüne vuruldum " gibi cümleler kuruyor. Ben kesinlikle inanmıyorum kendisine de dile getiriyorum. Çok fazla egosu var bana " ilk defa birine bu kadar yalvardım sende tam köylü düşüncesi var nasipse olur ne demek? " Dedi. Bende evet köylüyüm böyle düşünmeyen kadınlara git dedim. En başından beri yüz vermiyorum kendisine ama bana kabul etmediğim için " Ergen ergen konuşma, eşeksin anlamıyosun , derdim para vs değil birçok kadınla oldum amacım sensin , daha lise mezunusun , cahilsin. " Diyip durdu henüz yaşımın farkında bile değil şahıs. Bende istemedim ve beni engelledi. Şimdi tekrar engeli açıp yazdı ve beni sevdiğini söylüyor. Ben elbette inanmıyorum. " Geçen doçent biriyle oldum 7 günde de 6 ayrı kişiyleydim fotoğrafları saatine kadar atarım istesem kadın çok " diyor. Şimdi yine reddettim. En son asla yazmam diyen adam dayanamadım sevgim sandığından da güçlü diyor. Bana en başından beri beni kandırıyor gibime geldi hâlâ da öyle ama dişli olduğumu anlayınca beni "talibim çok " diyerek tahrik ediyor. Yüz vermemem onu daha da hirslandiriyor. Sizce amacı nedir? Böyle biriyle olarak kendi degerimi dusurmem. En azından doğruluk payı var mıdır? Böyleleri nasıl alt edilir görüşleriniz bekliyorum 🌸🌸
Güncellemeler
+1 yıl
Güncellll...
Bu Adamın amacı nedir?