Ne tam gidiyor ne de kalıyor, takip ediyor beni mesela başka kızları takip etmiyor ama mesaj da atmıyor, arada kıskanıyor sahipleniyor falan ama iletişime geçmiyor amacı ne bunun?
2 ay
Ne tam gidiyor ne de kalıyor, takip ediyor beni mesela başka kızları takip etmiyor ama mesaj da atmıyor, arada kıskanıyor sahipleniyor falan ama iletişime geçmiyor amacı ne bunun?
Narsist kendisi narsist olduğu için de seni değil senin ona olan ilgiyi seviyor çünkü bu tip insanlar tamamen bundan besliyor kendini ondan uzak dur derim
Engelledim beybi 😎
Merak etme diğer kızlar kayıp olduğunda sana ger dönecektir umarım o zaman sen de akıllı olup onu engellersin kanka
Puhahahaha
Ben engelledim zaten kız ahdjskdkd saygsızılığa gelemem ne kadar seviyo olsam da. 2 gün boyunca bekledim şans verdim yazmadı defolsun gitsin
Vallah çok akıllı davrandın çok iyi yaptın böyle tipleri daha en başta paketleyeceksin uğraşılmaz bile
Aynen canım belirsizliğine tahammül edemedim artık. Bi de benimle iletişime geçmek istemiyor ama birileri beni ekleyince sil onu falan diyo karışıyor utanmadan
İşte narsist kendi egosunu düşünüyor sadece bu yüzden senle ilgilenmiyor ama aynı zamanda seni elinde tutmak istiyor ona ilgi ver diye
Çok tehlikeli bu tipler ya allah hepimizi korusun
Amin amin. En iyisi engellemek ya gerçek yüzlerini başta göstersinler ki ciddi ilişkiye geçmeyelim bunlarla. Bi de erkeklerin %90 ı narsistmiş öyle okudum bi yerde
Aynen öyle baktın karşı taraf daha adam akıllı ilgi veremiyor sana defedeceksin yoksa ilerde büyük sıkıntılar yaşarsın çünkü bunlar seni bağımlı bir hale getiriyorlar çok sinsiler çok iyi manüplasyon yapıyorlar bizzat kendim yaşadım bunu maalesef
Bu çocuk tam “ne seni bırakırım ne de ilişkiye girerim” kafasında gibi duruyor 🥲 Seni elinin altında tutup egosunu besliyor olabilir, netlikten de özellikle kaçıyor gibi. Kıskanması, takip etmesi hoşuna gidiyor ama sorumluluk almak istemiyor. En sağlıklısı, sınır koyup açık açık konuşman bence 💬 Sen hiç direkt “Niyetin ne?” diye sordun mu, tepkisi ne oldu? 💭💘
Engelledim bugün. Amacın ne demeye bile gerek yok. O insan yerine koyup iletişime geçmiyosa ben niye sorayım ki amacını
Ayyy iyi ki engellemişsin sen ya 🔥👏 Kendine saygın çoğu kişide yok, helal olsun kraliçe 🩷✨
Cevap
4Cevap
Belki seviyordur ama anlatamıyordur kaybetmekten korkuyor çekiniyor dur
Niye anlatamıyor sakat mı. İsteyen anlatıyor gayet. Konuşmadan durabiliyosa nasıl seviyor anlamıyorum
Seven erkek böyle davranamaz bunu sizde biliyorsunuz boş yere umut vermeyin kıza
@günes121212 aynen seven erkek konuşmadan duramaz yazar. Bayramda millet exine yazıyor bayramı bahane edip. İsteyen yazıyor bir şekilde
Çekingen pasif birine benziyor
Aslında değil ama gereksiz bi gururu egosu var
Sanal mi
Evet
Sen ne hissediyorsun
Nasıl yani
Yani konusmusligunuz oldu değil mi
Oldu evet ama kesti sonra kendisi
Beğendin mi
Neyi beğendim mi anlamıyorum
Yani onu begenmiş miydin
Beğenmiştim bunu o da biliyodu zaten, ama istemedi ben çabalasam da tek taraflı olmuyor
Hep siz çabalıyorsunuz hepte böyle ilgisizleri seviyorsunuz
Başta böyle değildi ama. İlgiliydi gayet. Sonradan değişti değişince de tahammül edemedim zaten
Hep öyle olur zaten
Ağırdan alıyor
Onu mu beklicez
Beklemek zorunda değilsin ki sen de ona yazma
Engelledim 😬 bayramda bile yazmadı ya bekledim o kadar, bayramda bile yazmayan insan bence konuşmak istemiyodur
Yanlış anlama ama kimse bulunmaz hint kumaşı değil herşeyi kontrol edemezsin bazen serbest bırakmak gerekir
O bana bulunmaz hint kumaşısın diyodu bi de düşün 😂
Bulunmaz hint kumaşını daha önce hiç görmedim bilmiyorum desem 🤔😆😆
Valla ben de bilmiyorum da duydum kendisinden shdhsjd
Bu arkadaş sanaldan mı yoksa realden mi
Sanaldı ya. Ama buluşma planı yapıyodu benimle. Seninle buluşucağımız günü düşünüyorum heyecanlanıyorum diyodu yalancıymış :d
Aynı şehirde mi yaşıyordunuz?
Yok farklı şehirler. baya mesafe vardı arada
ona göre yorumlayacaktım da keşke şehirleri de belirtseydin 🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar