AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
kendiniz olun yeter
Neden yaranıyorsun ki. Bırak takılsın kafasına göre. Oğlun aldı onu sen değil.
Yaranmaktan kastım ondan bır beklentim yok ama 10 günde belki ziyarete giderim. hoş geldin der hepsı o hiç konuşmaz mesafeli soğuk duruyor. ama onlar bıze gelınce etrafında dolanırım sohbet ederım gıderken arabaya kadar uğurlarım. tamam artık anladı dıyorum her defasında benden zarar gelmıyecegını kaynana degıl arkadaş oldugumu dıyorum. sonuç gene aynı
Bence bu tutumun yüzünden. Kes artık. Sende aynı şekilde yaklaş. Ama lütfen belli etmeden. Sorarsa
-Siz neden artık soğuk davranıyorsunuz? diye.
-Sana senin gibi davranmanın belki daha doğru olacağını düşündüm. Sana samimi ve içten davrandıkça benden uzaklaştığını ve ya itici olduğumu düşündürdün. Bende bana davrandığın gibi sana davranmaya karar verdim. Belki hoşuna gitmiyordur. Sonuçta seni çok sevdim ve oğlumun eşisin. Beni değil eşini mutlu etmen bana yeter de.
Bak neler oluyor...
Haklısınız inş. fayda eder Rabbim kim ne hakedıyorsa inş. önüne cıkarır düşüncesi ne bilemem etrafıma bı bakıyomda kötü kaynanaya ıyı gelın denk gelıyor imtihan işte
Safiye Aminnn. ama bırak yani yorma kendini. Oğlunla iyi ve mutlu olsun. Sana iyi davransa nee davranmasa neee. Senin ondan ne beklentin olacak başka.
E tabi bir kaynana moduna girip başka beklentilerin yoksa yani :D
Benim istediğim tatlı dil güler yüz cok gorusmuyoruz zaten
Hiç bır zaman kaynana moduna gırmedım girenlerede imrenmedım desem yalan olur onlar daha şanslı ama istemekle olmuyor karakter meselesı
Aynen öyle. Sana başarılar diliyorum.
Dua edin nolur herkes hakettiğini görsün inş.
geline karşımazsan yaranırsın çok mu karşıyorsun hareketlerine
Karışmakmı ne haddime benı tanıyan bilir bazen dıyorum karısmadıgım için mi benı galeye almıyor
seni tanıyan değil evin içinde olanlar önemli
Benimle yaşamıyor zaten evlerı ayrı
evinin düzenine arada karışmıyorsan ya da gelinin giyimine karışmıyorsan kendi haline bırak onu biraz kendini çek ozaman belki düzelir belkide kendini kontrol ediliyor sanıyor arkadaşlık etmeye çalışmanı yanlış anlıyor
Bırak hayatlarını yaşasınlar. Onlar artık bir aile. Arada ziyaretine gelseler yeter bu kadar. Fazla kasmayın.
Elinden gelene kadar karışma
Nasıl bı yol ızlesem hep alttan alan benim
Sende sana davrandığı gibi davran
Ah utanmadan yapabılsem. denıyecem olmazsa psikolog gıderım vardır hapı falan inş.
Niye utanacan o utanıyormu sen kaynanası sın yani iyi bir gelinse annesinden bir farkın yoktur onu bilmesi lazım
Rabbim kıymet bilenleri çıkarsın karşımıza inşEllah
Amin inşallah
Genç kaynana:) arkadaş ol
Arkadaş gibi olmaya çalış abla
Zaten öyle yaptığım için benı saymıyor
Benim kızım yok hep onu kızım gibi gördüm birgün olsun adıyla hitap etmedım canım kızım nur yüzlüm dedım ama olmuyor ben cok üzülüyorum nerde yanlış yaptım suçum ona deger vermekmı
Abla o zaman gelinin iyi biri değil bana biri iyi davransa severim ben o kişiyi
Bilmıyorum
Annem olsun bacım falan gidelim dıyorlar benim oğlanın evıne onlara surekli bı bahane buluyorum onlar anlayacak gelinin benı takmadıgını saymadıgını onlar benı cok uyardı
Ya ranamz
ugrasma boş ver
Cok üzülüyorum sadece
Değişik
Ne konuda
Her konuda
Örnek ver mesela
Yok sayar aramaz konuşmaz ne kadar kötü kaynana varsa onlara benım hakkım haram olsun onların yüzüne bizde yanıyoruz belkı ona akıl veren var kaynanasından çeken onların yüzünen
Anladım boş ver ya takma sen