Nasil ulasilmaz olurum pisman olsun istiyorum ne yapmaliyim?

O 26 yasinda bir polis ben ise 25 yasinda öğretmenim. Fiziksel olarak çok beğenilen biriyim. Biz 2 3 ay konustuk sonra ilkkez buluştuk. Ben takilmalik asla birlikteliğim olmadığını tüm iliskilerimin ciddi olduğunu söyledim. O da zaten benim öyle biri olmadığımı söyledi beni çok beğendiğini gülüşümü falan etkilendiğini söyledi. Sonra bir kere beni ekti ben de görüşmeyelim dedim sonra tekrar ben yazdım hırs haline getirmiş olabilirim o da ben ciddi ilişki istemiyorum sen iyisin seni üzemem dedi hoşlanıyorum senden falan dedi arkadaş kalalım dedim olmaz dedi sonra ikinci görüşme için planlastik aramızda öpüşme falan geçti. Sonra ben ondan hoşlandığımı söyledim o da ben de hoşlanıyorum ilerisi için olabilir seninle evlenirim bile dedi. Aramızda geçenlerden sonra tutamadım kendimi gece yazdım benden başka birileriyle daha konuşuyor ve ben bunu kaldiramiyorum dedim sonra Günaydın bebegim falan yazdı biliyorum öyle olmadığını dedi. Ben nasıl ulaşılmaz olabilir tekmeyi basmak istiyorum görüldü aticam sürünsün istiyorum sonuçta ben de canım ve kendini kullandıracak biri degilim. Tep problem benim ona karşı içimde sevgi var bu sevginin köpeği olmaktan korkuyorum depresyona giricem artık cidden peşimde o kadar kişi var bu çocukla kafayı yedim yardım edin ben ona pişman olacaksın dedim goruldu atıp yazmasam bir daha nasıl olur o kadar güzel vakit geçirmenin üstüne hem de

Nasil ulasilmaz olurum pisman olsun istiyorum ne yapmaliyim?