Hiç arkadaşım yok asosyalim tüm okul tüm sınıf bana düşman yanlızım okulda arkadaş çevrem hiç yok bende intikam amaçlı MERNİS sorgu panelden okuldan 6-7 kişinin TC sini ve e okul fotosunu yaydım yaydığım kişiler baya tehlikeli keko cahil tiplerdi sonra ismimin ilk harfini ya da ismimi ögrendiler galba ama ismimi tam ögrenemediler istiklal marşı sırasında arkamdaydılar marş sırasında korkudan ellerim titredi sizce boynuma bıçak falan degdirmişlermidir böyle saçma sapan şeyler geliyor aklıma yoksa sanmıyormusunuz boynumda ensemde kanama falan yok bu arada? Yaş 18 sizce düşüncem normal mi yoksa bir psikologamı gidiyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Yaptıgım hack beni paronayak yaptı mallesef
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Anlatdığın gibi tehlikeli tipler ise senin olduğunu anladıkları an o bıçağı bacağına takmışlardı demeki senin olduğunu bilmiyorlar bu yüzden rahat ol sadece paranoyak yapmışsın
Ama birdaha kimsenin tc sini yayma sadece dayak yemezsin karakola kadar gider bu iş
Tamam polise şikayet ettiler polis bile bulamadı zaten anlattıgım tipler tehlikeli baya evet ismimin ilk harfini ögrendiler sadece bir hatam yüzünden ismimi ögrenseler bile ismim yaygın isim soyisimi bilmeden bir şey yapamazlar ismide ögrenmiş olabilirler ama soyisimi bilmeden bir şey yapamazlar ki
Evet hiç bisey yapamazlar ama sen yinede kendine dikkat et bu canım insanlardanda uzak dur gercektende sağı solu belli olmaz bunların
Haklısınız ya çok korkuyorum istiklal marşı sırasında arkamdaydılar marş sırasında acaba boynuma enseme bıçakmı tuttular degdirdiler diye çok korktum sizce degdirmiş olabilirlermi?
istiklal marşı sırasında arkamdaydılar marş sırasında korkudan ellerim titredi sizce boynuma bıçak falan degdirmişlermidir böyle saçma sapan şeyler geliyor aklıma yoksa sanmıyormusunuz boynumda ensemde kanama falan yok bu arada?
Ya birde biri benim adıma tüm kekolara yazıyor bu şubede sarışın mavi gözlü bir çocuk var senden nefret ediyor tarzı şeyler yazıyor ben sarışın renkli gözlü Rus tipinde biriyimde kekolara biri benim adıma yazıyor kekolarda bana kıllanıyor ne yapıcam hiçbir fikrim yok
Hayır sadece paronaya yapmışsın bu tipte insanlar gözüktükleri kadar cesur değiller sadece kalabalık oldukları için artislik yapıyorlar sana bir tavsiyem kendine çok iyi bir dost bulman emin ol arkadaşın olursa bu asalaklarla daha kolay mücadele edersin
Bu arada sen yakışıklı olduğun için seni kıskanıyorlar asla korktuğunu belli etme
Evet paronayak oldum
Kalabalık bir ortamda sana hiçbir şey yapamazlar yanlız kalmamaya çalış zaten az kaldı okulların kapanmasına
Öyle bir şey yapsalar boynum kanardı kanama yok hissetme yok haklısınız kalabalıkta artistlik yaparlar sadece
1 tane var okulda dostum sadece oda güçsüz epilepsi hastası bir çocuk bana yardım edemez
Keske elimden bir şey gelse
Haklısınız valla birde ben sarışın mavi gözlüyüm ya benim adıma herkese yazıyorlar şu şubedeki sarışın mavi gözlü çocuk seni dövmek istiyot tarzı şeyler yazıyorlar okuldaki kekolarda bana tilt oluyor sizce ne yapmalıyım 🥺🥺
Senin ailenden kaba saba seni koruyacak biri var mı abi , baba , amca, dayı gibi onlarla okulda gözüksen ya da onlar o kekoları tehdit etse olmaz mı
yok🥺🥺 sarışın mavi gözlü olduğum için herkese benim adıma yazıyorlar ne yapmalıyım TC hack olayınıda ben yaptım tüm kekolar bana taktı ne yapıcam şimdi ben
Kalbim parçalandı kendini üzme lütfen o aptalları görmezden gel baktın olmuyor rehberliğe git ve yaptığın hata dışında herseyi anlat kendi yaptığın şeyi sakın söyleme ve rehber hocandan yardım iste
Dostum ilk olarak özgüvenden başlamalısın oynadığın oyunlar varsa 1 e düşür ilk önce güzel bi sac kestir ve o modelde uzat sonra sürekli yüz traşı ol güzel giyinmeye başla siyah tarzda ve hatta çok değilse bile azıcık da olsa vücut çalışabilirsin böylece insanlar seninle konuşmak isteyecektir içindeki oluşan korkuyu bilmiyorum bende de cok var sürekli sanki birisi bir sey yapicakmis gibi
Ya benim boyum 1.97 gözüm yeşil saçım sarı zaten fiziğimde iyi yinede benle konuşmuyorlar fizikle boyla alakalı degil bu durum başkan
Bilemiyorum ben de o durumdaydim ama böyle kurtuldum
Biraz özgüven cözer bu işi
Okuldan 10 kişinin TC sini ve e okul fotosunu yaydım ve yaydıgım kişiler baya tehlikeli tipler o yüzden korkuyorum bıçaklarlarmı diye istiklal marşı sırasında arkamdaydılar sizce enseme bıçak falan degdirmiş olabilirlermi yoksa sanmıyormusunuz?
@ecemm77 abla ben paronayak oldum diyorum sen ne diyorsun
@ecemm77 özgüven değil ya bıçaklanırım diye korkuyorum
Kurban olurum ne diyeceğimi şaşırdım emin ol senin yakının olsaydım o bıçağı onların poposuna ben takardim
Ya bu kekolar her yerde cok fazla türemeye başladı hepsinin ense traşı aynı ölseler keşke psikolojini bozduklari için üzgünüm ama okul degistirmen senin icin daha iyi olucak veya açığa geçmen
Haklısınızda 3 hafta var ve sadece haftada 2 gün okula gidiyorum ve son senem
Okula gitmeme gibi bir şansın var mı zaten 12. siniflar için devamsızlık kalkti diye biliyorum
Olur bazen öyle sen beynine uyma