Küçüklüğümden beridir kasık kısmıma dokunamıyorum. Aşağıda işaretlediğim iki beyaz çizgi arasındaki yere asla dokunamıyorum. Zorunda kaldığım zamanlar oluyor ağda filan da yapamıyorum bağıra bağıra ağlıyorum. Duş alırken suyun değmesine bile tahammülüm yok. Oraya başka birinin dokunmasına hiç hiç katlanamam. Kendime dokunamıyorum kısacası. Arkadaşlar sizden gerçekten yardım istiyorum ne yapmalıyım bana ne önerirsiniz. Geçmeyen bir durum bu. Oraya dokunulduğunda huylanma gıdıklanma gibi birşey olmuyor. Sadece çok kötü hissediyorum direk tansiyonum düşüyor bayılacakmışım gibi oluyorum. Kendimi geri çekiyorum kambur duruyorum falan..
Var senin gibi kafayı yemiş tipler, daha önce gördüm. Çocukluğundan bu yana ''kukuna dokundurtma, sen de dokunma, oraya zarar verirsen hayatın kararır, namussuzun önde gideni olursun'' diye büyütülen hemcinslerin, işedikten sonra taharet almaya dahi korkar duruma geliyorlar. Profesyonel destek al yavrum, kendi kendine yenebileceğin bir durum değil..
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Alakası yok ailem beni hiçbir zaman namus baskısıyla büyütmedi izmirliyim şırnaklı değil ayrıca bu durum kendiliğinden ortaya çıktı annem bebekken yıkarken beni kasıklarıma dokunduğunda ağlarmışım bebeklikten gelen bu tikin namusla ne alakası allahın aşkına ya
Seks hayatını nasıl yolunda tutuyorsun peki ya da tutmayı düşünüyorsun ben seninle evlendim ama kardeş kardeş uyuyalım tikim var diyebileceğini sanıyorsan aldanıyorsun. Bir uzmandan destek al.
Bu bence nörolojik bununla ilgili bişey okumuştum vücudun bir kısmını beynin inkar ediyor vs ama tabi ki biz bilemeyiz psikiyatriste falan gitmen lazım.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ailemle karar verdik psikolojik yardım alicam teşekkürler
bunun için terapiye gidebilirsin. hatta bilinçaltı temizleme uygulamaları gibi şeyler var belli ki küçükken bişey olmuş ve öyle kötü his his bilinçaltına yerleşmiş
Öyle olmuyor işte maalesef kendini durduramiyorsun ona kalirsa bu durumun da senin elinde öyle söylemek kolay sadece ben 6 7 yaşımdan beri mast yapiyorum şu ramazanda yapmiyacam dedim sadece 2 hafta dayanabildim 2 hafta sonra yaptim bir kac gun sonra tekrar yaptim dün 1 hafta oldu yapmak zorunda kaldim onda yaptim kac kee yaptigimi bilmiyorum üst üste yaptım ve hala isteğim var ben yapmak istemiyorum ama o beni bırakmıyor işte yapmadan olmuyor rahat olamiyorsun ağrı oluyor kendisi gelecekmiş gibi oluyor geliyor da bie müddet sonra kendiliginden ama onun gelmesi de bir işe yaramıyor bırakabilsem bırakacam ama yok işte
Akli bir sıkıntın var mı. Ne lezi ne saçmalıyorsun. Teyzemle kuaföre gitmiştik kuaför dokundurmuyorum diye kızınca teyzem ordan sinirlendi alışman lazım teyzecim böyle gitmez bu durum deyip dokunmuştu ne pis düşüncelere sahipsiniz
Başka bir çözümü olur mu diye sordum istediğimi sorarım hem burada soru sorulmucaksa neden var ayrıca vericek bi cevabın yoksa soruyu neden cevaplarsın ki
Bu anlattığım kurgu değil yemin ederim yaşıyorum ben bunları. Bebekliğimden beri var diyebilirim annem bebekken yıkarken tikimin olduğu yeri yıkarken ağlarmışım hep öyle anlatıyor bende kendimi bildim bileli böyleyim