ELTIMLE BASIM DERTTE NE YAPMAM LAZIM?

benim nisanlimin kucuk erkek kardesi (24 yas) tutturdu nisanlanmak istiyom diye, bizim daha dugun olmadan azmis gibi inatlasti. bu konuda ne kadar uyarsakta kizin uyguladigi baski yuzunden ailesine bile karsi geldi ki bu sessiz sakin bi cocuktu ailesinin soznden cikmayan. Kiz babam gormus bizi odur budur baya korkutmus bizimkini bu safta ilk sevgilisi o kiz bunun her dedigine kaniyo. Bildigin para avcisi bu kiz, sonunda oglanin aileside karsi gelemedi elin kizi icin ailesine kusuyo kiziyo buyulendi sanki. iki hafta icinde tanisma ve bi kac gun sonrasi soz/Nisan oldu zorla. tanismada kizin babasi kizimiz bi yuzuk istiyo dedi gercek pirlanta sertifikali olcak dedi zorla kac binlik yuzuk aldirdilar hem zorla Nisan yaptiryolar hemde istekleri bitmiyo ama kendileri nisanda oglana bi saat bile takmadilar. Alyanslarida kiz tarafida erkeginkini odicek diye gidip en ucuzunu aldilar asiri pinti bi aile resmen aptal somurgenler. herkes herseyin farkinda bi bizim canım oglan gormuyo neyin ne oldugunu. Simdi arsa aldilar ev yaptircaklar, paragoz kizimiz zorla iyi yere kapak atmak icin en kotu arsayi aldirdi oglani simdi borca soktu, aylik bi normal insanin maasini odicekler ev icin tabi oglan odicek kiz laylaylom. benlik bi druum yok aslinda ama benim kendi nisanlim cok uzuluyo kaynanam depresyona girdi kac kriz gecirdi kadin ben bi terazi burcu olarak haksizligada gelemiyorum gozumuzun onunde cocugu somuruyolar ailecek, babasindan tut kizin kardeslerine kadar. Bu kizin foyasini ortaya cikarmak istiyorum artik, daha onca bi yalanini ortaya cikardim oglana sigaara falan icmem ben hic sevmem diyo du ben eskiden beri kizi tanidigim icin nargile kafelerden cikmazdi, kac kere sigara falan ictigini gordum, bunu soyledigimde cocuga inanmadi icmiyom diye ona inaniyorum diyodu sonra yakalamis kendi ;) dedim geldinmi lafima, ama iste simdi amaci tek para oldugunu kanitlamam gerek oglanini biraz birkimi var az cok onu bitirene kadar ugrasiyo resmen ne yapabilirimmm acill

ELTIMLE BASIM DERTTE NE YAPMAM LAZIM?