Neyaparsam yapim artik yaranamiyorum?

10 yıllık evliyim esim ve annem çok kavga etti aynı evde 1 yıl ancak kaldık 9 yıldır ayrıyız son gelinen noktayı söyleyeyim annem ve eşimi birbirini hiç görmüyor yaklaşık 6 aydır bu surede eşimin her dediğini yaptım her konuda yapmaya çalıştım%90 oranında başarılıyım ama bu sefer esim her konuda umursamaz oldu sadece annem umrunda en ufak bir sözde annen yapsın ona söyle yemekte otururken Enson hiç konusmadiklari birbirlerini hiç görmedikleri halde annen bu ara canımı sıkıyor zaten dedi şimdi... cümlenin sonu şu beni bu hale sen getirdin yanlışlarım oldu elbette aldatmak değil tabiki kendi açısından yiprandigini söylüyor erkekler hiç yipranmiyor mu çalışıyoruz kazanıyoruz akşam eve gelip dırdır istiyoruz kimseye muhtaç etmeden geçimi sağlamaya çalışıyorum gezmek se gezmek bisey almak sa almak imkanlar mukabilinde herseyi yaparken evi temizlemek cokmu zor bir kahvaltı hazırlamak çok mu zor boş vermiş umursamaz bir kadın oldu özgürlük istedikçe istediğini yaptım ve hala yapıyorum imkan dahilinde hersey bitip akşam olunca ya şurayı bi temizle artık desem ya da en ufak bi olumsuzlukta beni bu hale sen getirdin ne yaparsam yapim yaranamadım

Neyaparsam yapim artik yaranamiyorum?