Aileniz sizi işe yaramaz biri olarak görse ne yaparsınız?

Ders çalışırken haldır huldur şans eseri duydum. Ders çalışmıyormuşum ben odaya kitleniyormuşum kendimi dosta düşmana rezil etmişim bu doğru buraya kadar güzel de ama sonrasında... o getirsin bu getirsin o da oturup yesin.. ben zaten aileme fazlalık olduğumu düşünüp ağlıyorum kendimi yetersiz görüyorum dünde peynir alacaktım dolaptan laf edildi sabah yiyoruz zaten diye bende sabah doğru düzgün peynir yemiyorum dedim bugünde kendimi derse kaptirinca surat yaptığımı düşünmüşler ama susuyorum sadece çalışıyorum sabahları bile peynir çok yememeye çalışıyorum çok pahalı diye zeytin yiyorum baya zaten bi akşam bi sabah yemeyi yeniyor o lafı duyduktan sonra başımdan aşağı kaynar sular döküldü sadece şunu anladım bana güvenmiyor ailem daha doğrusu sadece annem ( manevi) annem güveniyor diğerleri değil o hep destekçim zamanında bazı hatalar yaptım ama ders aldım şu an ne yapacağımı bilemedim bir bardak çay birkaç zeytin azcık ekmek yedim zaten normalde hep yanlarindayim elimden geldiği kadar istedikleri olunca yapmaya çalışıyorum sınavlar yaklaşınca kendi kabuğuma çekildim ama denilenleri unutamıyorum
Aileniz sizi işe yaramaz biri olarak görse ne yaparsınız?