Sizi aşırı kısıtlayan, değersiz gören bir aileniz olsa ne yapardınız?

Lütfen okuyun tamamını, başlıktan görüyorsunuz detaya girmek istemiyorum bu konu çok üzdüğü için ama tutamıyorum kendimi. Bana kızacak yer arıyorlar. Sadece ev silip süpürüyüm yemek yapıyım ev işine yarayım hayatım olmasın istiyorlar. Sevgilim yok arkadaşlarımla dışarıda pek buluşmam (izin vermeyeceklerini bildiğim için) sadece dışarıda işim falan olduğunda araya sıkıştırırım. Babam bana sürekli benden nefret ettiğini söylüyor ama bugün söylediği o kadar kırıcıydı ki yüzüne baktığımda kusasım geliyor dedi. Gözyaşlarım kaldı gözümde, tuttum kendimi. Yani inanmazsınız belki ama yeminle hiç bi sebep yok. Sağlık problemlerim çok, sürekli uğraştırıyosun bi işe yaradığın yok gibi şeyler söylüyo. Bide çok yemek seçerim hiç bi şeyi de sevmezsin anca tek sevdiğin yeyip içip yatmak diyo yani elle tutulacak HİÇ BİR sebep YOK ama her fırsatta bana nefret kusmasına dayanamıyorum artık.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben babamın bi kez gelip beni öptüğünü nasılsın kızım diye sorduğunu hatırlamam. Bu saatten sonra ihtiyacım da yok sadece nefret dolu sözlerini benden uzak tutsun yeter. Şehir dışında okumak istiyorum izin vermiyo ortalık tehlikeliymiş. Sanki çok iyi anlaşıyoruz, madem bu kadar sevmiyosun bırak bende rahat yaşayım sende
Sizi aşırı kısıtlayan, değersiz gören bir aileniz olsa ne yapardınız?