Ben çocukken bir çok kez cinsel istismara uğradım. Detay bölümüne yazdıklarımı okuyabilir misiniz?

Az önce karşıma bir video çıktı ve kendimi bazı konularda kötü hissettim açıkçası. Cınsel istismarla ilgiliydi bu video. Sadece kendimi kötü hissettim ve bu konu hakkında bir şeyler yapmak istedim ama hala cesaretsiz bir insan olduğun için burada kendimi gizleyerek anlatmak istedim bazı şeyleri. Ben çocukken babam terk etti bizi. . O dönemde paramız yoktu, gecekonduda yaşıyorduk, babam bizi borç yatağında bırakıp gitti. Annem çok çalısmak zorunda kaldı o dönem. O dönem oldu ne olduysa. Babam gittikten sonra komşumun oğlu ve va başka bir komşumuz bir çok kez cinsel istismarda bulundu bana. O dönem 7 8 yaşlarında bir çocuktum korktum ve anneme söyleyemedim bu durumu. Sonrasında taşındık ve taşıdığımız yerde de (10 11 yaşımda) cinsel istismar gördüm ve yine sustum. Ama şu an o kadar kızıyorum ki kendime belki benim yüzümden başka çocuklarda şu an aynı durumu yaşıyor. Ama kızmak şu an hiç bir çözüm değil biliyorum. Sizden sadece şunu rica ediyorum. Eğer ileride bir çocuğunuz olursa ne olur ona dokunulmamısı gereken ona özel olan yerleri öğretin. Birinin ona istemediği sürece dokunamayacağını da öğretin. Eğer biri ona istemediği bir şekilde dokunursa bunu sizinle paylaşması gerektiğini söyleyin. Söyleyin ki ileride benim gibi özgüvensiz ve ruhu yaralı kişiler olmasınlar. Eğer bir çocuğa bakamayacak, sevgi veremeyeceksenizde çocuk sahibi olmayın.
Ben çocukken bir çok kez cinsel istismara uğradım. Detay bölümüne yazdıklarımı okuyabilir misiniz?