Bu kitaptakiler dogrumu? Benim yasanmis gercek hikayemide anlattim?

Bu kitaptakiler dogrumu? Ritüel ve Tılsım lar var hic yaptinizmi? Yapipta istedigi gibi sonuc alan var mı? Kitabi daha bugun ilgimi cekti icindekiler

Ritüel ve Tılsım ın farkı ne? Ve ne demek? Uzunca acik acik anlatin ritüel ve tılsım lari yapiyim mi? Faydasi olur mu? İstedigim gibi sonuc alirmiyim?

Aslinda hocalarda yapiyo bunlari ben bi’kere hocaya gitmistim bilinen bi’ hoca cok kisi vardi sira bekledik biri cikiyo biri giriyodu her turlu seyi yapiyodu buyu cin falan banada kitapdaki seyler gibi bi’seler yapti bendede cin musallati vardi cocukluktan beri “ervah cini” hoca dedi bana cin kanına işlemiş kanımda duruyomuş cin var mı boyle bise dogrumu? bi’de iş bulamiyodum hoca halletti cinde cikti gitti is de buldum hatta islem bitti hemen sonra is buldum hatta benim gittigim gun bi’ genc kiz vardi orda 25-26 yaslarinda yeni evlenmis cocugu olmasin diye buyu yapmislar cin musallat olmus cin gorevlendirmisler yani neyse sira kiza geldi iceri girdi hoca cin suresini okumaya basladi 5 dk sonra kiz cileden cikti hocaya bi’bagirdi gerizekali diye bildiginiz dellendi kiz aslinda o an kiz degil icindeki cin devreye girdi neyse iste ortaliga saldiriyo kiz kopek pozisyonuna gecti kopek gibi duruyo dizlerinin ustune kopek gibi hirliyo acayip degisti degisik bi’ hâl aldi kiz sonra cinlerden anlayan hocayi cagirdilar yukardan hoca geldi sakinlestirmeye basladi sus diyo vuruyo sopayla kiziyo ona kiza degil cine kiziyo ve vuruyo bizde izliyoruz onlari 10 kisi falan variz korktuk ama cinli kiz yanimiza kadar geldi neyse hoca bizden sadaka topluyo cine inat cin izin vermiyo cin bize diyo vermeyin vermeyin diye bagiriyo ortaligi yikiyo ama acayip sinirli dehset bise hirliyo bide garip sesler cikartiyo sonra diyo cine musluman olcakmisin cinden ses yok sustu kaldi sus pus boyle biraz gitti dayak yedi cin zorlandi ama com inatci bi’ cin kelime i sahadet getirmiyo inatci neyse hoca dedi cine dediklerimi tekrarla "Eşhedü en la ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdühü ve resulühü" sonunda cin soyledi bunu şükür sonra kiz kendine geldi özüne dondu ama kiz cok perisan oldu sarhosladi sallandi biraz aglamaya basladi zorla yuruyodu hic hali yokdu cin yormus onu sonra hoca dedi kizin annesine gidin asagida kiz abdest alsin. Ve bitti mutlu son

Ama cin cok inatciydi cok ugrastirdi bizi 404 gibi yapisti kiza cikmiyo😊 ama kiza cok uzuldum ya o halini gormeliydiniz perisan olmus oy kuzum benim😊 cok da guzel tatli kizdi masallah subhanallah

Kizin olayina korktum etkilendim kizdan sonra ben gircekcektim o yuzden etkilendim girdim ama bana oyle seyler olmadi hoca dedi gozlerini kapat sure bitene kadar acma cin suresini okumaya basladi onunde kirmizi sirke vardi ve su vardi bana hafif etkisi oldu cin suresinin sallandim biraz sarhos gibi oldum ayaklarim uyustu vucudum gerildi yani sanki icimden bi’se cikiyomus gibi oldu oda cin galiba hani fantastik filmlerde olurya onun gibi