Bu kitaptakiler dogrumu? Ritüel ve Tılsım lar var hic yaptinizmi? Yapipta istedigi gibi sonuc alan var mı? Kitabi daha bugun ilgimi cekti icindekiler
Ritüel ve Tılsım ın farkı ne? Ve ne demek? Uzunca acik acik anlatin ritüel ve tılsım lari yapiyim mi? Faydasi olur mu? İstedigim gibi sonuc alirmiyim?
Aslinda hocalarda yapiyo bunlari ben bi’kere hocaya gitmistim bilinen bi’ hoca cok kisi vardi sira bekledik biri cikiyo biri giriyodu her turlu seyi yapiyodu buyu cin falan banada kitapdaki seyler gibi bi’seler yapti bendede cin musallati vardi cocukluktan beri “ervah cini” hoca dedi bana cin kanına işlemiş kanımda duruyomuş cin var mı boyle bise dogrumu? bi’de iş bulamiyodum hoca halletti cinde cikti gitti is de buldum hatta islem bitti hemen sonra is buldum hatta benim gittigim gun bi’ genc kiz vardi orda 25-26 yaslarinda yeni evlenmis cocugu olmasin diye buyu yapmislar cin musallat olmus cin gorevlendirmisler yani neyse sira kiza geldi iceri girdi hoca cin suresini okumaya basladi 5 dk sonra kiz cileden cikti hocaya bi’bagirdi gerizekali diye bildiginiz dellendi kiz aslinda o an kiz degil icindeki cin devreye girdi neyse iste ortaliga saldiriyo kiz kopek pozisyonuna gecti kopek gibi duruyo dizlerinin ustune kopek gibi hirliyo acayip degisti degisik bi’ hâl aldi kiz sonra cinlerden anlayan hocayi cagirdilar yukardan hoca geldi sakinlestirmeye basladi sus diyo vuruyo sopayla kiziyo ona kiza degil cine kiziyo ve vuruyo bizde izliyoruz onlari 10 kisi falan variz korktuk ama cinli kiz yanimiza kadar geldi neyse hoca bizden sadaka topluyo cine inat cin izin vermiyo cin bize diyo vermeyin vermeyin diye bagiriyo ortaligi yikiyo ama acayip sinirli dehset bise hirliyo bide garip sesler cikartiyo sonra diyo cine musluman olcakmisin cinden ses yok sustu kaldi sus pus boyle biraz gitti dayak yedi cin zorlandi ama com inatci bi’ cin kelime i sahadet getirmiyo inatci neyse hoca dedi cine dediklerimi tekrarla "Eşhedü en la ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdühü ve resulühü" sonunda cin soyledi bunu şükür sonra kiz kendine geldi özüne dondu ama kiz cok perisan oldu sarhosladi sallandi biraz aglamaya basladi zorla yuruyodu hic hali yokdu cin yormus onu sonra hoca dedi kizin annesine gidin asagida kiz abdest alsin. Ve bitti mutlu son
Ama cin cok inatciydi cok ugrastirdi bizi 404 gibi yapisti kiza cikmiyo😊 ama kiza cok uzuldum ya o halini gormeliydiniz perisan olmus oy kuzum benim😊 cok da guzel tatli kizdi masallah subhanallah
Kizin olayina korktum etkilendim kizdan sonra ben gircekcektim o yuzden etkilendim girdim ama bana oyle seyler olmadi hoca dedi gozlerini kapat sure bitene kadar acma cin suresini okumaya basladi onunde kirmizi sirke vardi ve su vardi bana hafif etkisi oldu cin suresinin sallandim biraz sarhos gibi oldum ayaklarim uyustu vucudum gerildi yani sanki icimden bi’se cikiyomus gibi oldu oda cin galiba hani fantastik filmlerde olurya onun gibi
Bu kitaptakiler dogrumu? Benim yasanmis gercek hikayemide anlattim?
İnancını bilmiyorum ama Müslümansan şirke girer çünkü sen yaratıcına değil oradaki sembollere sığınmış oluyorsun. İslamiyette buna benzer meşru bir sistem vardır ama o da yine sadece meşru işler için Allahın esmaları ile yapılır. Allahın ismi ve onun kudretine sığınırsın. Bu tür tılsımlı kitaplar insana cinleri musallat eder çünkü oradaki sembolleri çizip rituel uygulaması yaptığınız zaman siz cin daveti yapmış oluyorsunuz. Ve gelen cinler zaten belalı ifrit cinlerdir. Bu tür, sembolü işareti anlamı bilinmeyen şeyleri yapmayın, çizmeyin, uygulamayın. Bu tılsımlar insanın başına öyle bir bela açar ki yaşam konforun gider.
Tamam zaten bu kitapdada Allah in isimleri var esma lar var yanlis bi’se yokki hocalar aynisi yapiyo hocalar yapinca gunah degil biz yapincami gunah oluyo?
Ben kitabın içeriğini bilmiyorum ondan öyle dedim Allahın esmalarını meşru şeylere kullanmak şartıyla hiç bir sorun yoktur. Ama cin daveti vs. Sen bu tür şeyleri yapamazsın yaparsın ama çarpılırsın sebebi şu hocalar hüddam hocası oluyorlar buda farklı bir konu bu yüzden gelen cini yönetip etkisi altına alıp insana musallat olmuş bir cini çıkarıyorlar. Cin daveti kurandan belli ayetleri belli sayıda okuyunca oluyor ama sen ben yaparsak olmaz. Hocalar yapıyor bunun sebebide hüddam hocası oldukları için. Konular çok derin
Cin daveti niye yapiyim manyakmiyim ben😊 zaten zorla kurtdum cinde cok belali bi’se bana da musallat oldular bilirim ne b’ok olduklari ben bereket bolluk kismet ve istediklerim hedeflerim icin yapicam olur dimi sonuc alirimyim sence? Hüddam hocasi ne cin hocasimi yani?
Yok yapmazsın zatende öyle yinede söyliyim dedim... Aynen cin hocası gibi düşün ama hüddam meleğin bi alt kademesinde bulunan ruhani görevli varlıklardır hocalar hüddamlar ile şeytani cinleri alırlar. Onları çeşitli mühürler ve tılsımlarla davet ederler görevlendirirler yani. Ya tabi kısmet işlerinde hayırlı yaşam için istek ve dileklerinde Allahın esmalarını kullanabilirsin bunda sorun yok bu duadır zaten sonuçta Allah'tan istiyorsun ve dua kaderi değiştirir. Çünkü Allah senin o iş için dua edeceğinide biliryor.
Bu tür bilgileri parayla satıyorlar çünkü, çoğuda eksik bilgidir yaptığın uygulamalar amacına ulaşmaz ve ulaşamayacağı gibi üzerine musallat alanda çoktur. Mesela Allahın esmalarını kullanarak kötü şeylerde yapabilirsin... iki kişinin arasını açabilirsin mesela ama bu tür uygulamalar büyüye girer haramdır dinden transit cehennem. Şimdi bak kötü tarafını söyledim sana, bu tür şeylere kalkışırsan kötü olur... Ama iyi şeyler için yaparsan iyi olur. Bıçak ekmekte keser adamda keser onun gibi. Bide sen millete bakma herkes kolay işin peşinde kötüye kullanırsan kötü iyiye kullanırsan iyi
Tamam iste bende iyiye kullanicam kendim icin mesela is bulmak icin yillardir is ariyorum yok pskolojim bozuldu issizlikden mesela sonrada bereket bolluk icin sonra evlilik aşk icin yani hep kendim icin niye millete karisim ki derdim zorum ne?
Yavrum bunun cevabını verdim sana zaten sen neden aynı şeyi diyon bana bunda sıkıntı yok Şifa niyetine iş rızık bereket iyi bir eş basarı bunlar için yapabilirsin. Zaten senin bi zorun yok ki neden yapasın sen yoluna bak. Bunda bişey yok
İşte onlara inanma ben öyle tavsiyeler gördüm ki... bi tılsım yazmış bereket için bazı şekiller falanda var. Bi bakıyosun süryanice yazılmış Allah kelamı süryanice yazılır mı bereket gelecek kısmet açılacak diye cin daveti yaptırıyolar inan ki ruhun duymaz musallat alırsın. İşte o bilgiler eksik ya da hatalı veya alakasız yani bir konuda çok şaibe varsa hiç birine inanmayacaksın
Şaibe birinin A dediği şeyi ötekinin B demesi... Sen yanlış yap ki bir faydasını göreme sonra bir hocaya git para dök diye. Hoca dediğim hoca değil medyum yani. Mesela, güya islami bazı siteler medyumlara aittir buradaki bilgiler eksiktir sana rituel diye başka bişey gösterirler. Sonra sen onu tek başına uygularsın ama sonuç alamazsın sonra aynı sitedeki tel numarasını ararsın çoğu sitede böyle tel no bırakıyorlar sen gidip onlara para karşılığı danışıyosun amaç bu aslında şarlatanlık. Bak o kitabı bilmiyorum, zaten bildiğimiz şeyler varsa anlarsın onda bi sıkıntı yok sana der ki şifa için 30 kere ya Şafi çek vs. Bu olur bunda sıkıntı yok. O kitapta sıkıntı yoktur kuranı kerimden ayetler ve Allahın esmalarını zaten biliyoruz. Benim demek isteğim şey mesela bi arkadaş vardı kitapda bişey görmüş. Sesli biçimde okuyun demişler. Vaya uzunda bişey okumuş okumuş okudukça içi daralmış meğer baktık o cin davetiymiş bulunduğun odaya cin davet ediyormuşsun halbiki kitapta başka bişey yazıyor. Bu tür şeylere dikkat et demek istiyorum sadece.
He bu kitabı hatırladım ya ya bunu yazan kadın salak bunlara para vermeyin ya bu kitap sahibine uyum sağlar falan hepsi yalan ya öyle bişey yok. Yani evde 4 kişiysen sen bu kitaptan 4 tane alman lazım mış mış resmen din tuccarı
Aslinda bazilari banada sacma geliyo yok kirmizi kalemle yazicakmisim siyahla yazsam olmazmis sonra o yazdigimi beyaz kumasa sarip kirmizi iple baglicakmisim cuzdana koycakmisin bereketlencekmis ne alaka nasil bereketlencekmis kim kime para verir durup dururken bu devirde 50 kurus eksik diye ekmek bile vermiyolar a’mk😊
İnanma ya kolpa işte belli bilgilere dayalı yazılan bir kitap değil toplama kitap sağdan soldan alma uydurma bilgiler. Ya bilerek öyle söylüyor eğer gerçekleşmezse hatayı kendinde ara diye öyle diyor inanmamakla ne alakası var zaten istediğim bir şeyi yapıyorum. Bu kadın interneten bulduğu rituelleri kitap haline getirmiş başka bişey değil. Bide utanmadan diyor ki kitap kişiye özeldir herkesin kitabı ayrı olmalıdır. Hahssjsjssjs ya var ya bu kadar olur, herkes kendine özel alsın kimseninkini okumasın ben daha fazla kazanayım diyor yani. Lan dünyanın en kutsal tek kitabı kuranı kerim eğer kişiye aitlik olsaydı o kitap kuranı kerim olurdu sen kimsin milleti kekliyosun. Bırak bunlara itibar etme sen inanarak yaptığında kağıt parçasından medet ummuş oluyorsun buda şirke giriyor.
Ben resme iyi bakmamışım bakınca beni bi gülme tuttu, bende zannediyorum böyle teşhirli dualar falan var Allahın hoşuna gidecek bereket duaları esma zikirleri falan var zannettim. Meğer kırmızı kalemci çıktı buda jsjsjsjsjdj. Bide Allahın ismi yazılacaksa öyle kırmızı kalem vs. Değil havas ilminde Allahın ismi ve ona ait bazı tılsımlı şifreler gülsuyu safran mürekkebiyle yazılır misk amber günnük buhurla tütsülenir... normal alkol içeren keçeli kalem vs. ile yazılmaz. Verdiği Bilgiler uydurma olduğu kadar aynı zamanda uygulama yöntemleride yanlış. Ahh ahh hiç akıllanmayacaklar
Ya telefonu olsa nolur sekreteri açar bide parayla sana randevu satar... Umut tacirlerinin işi zor Derdini Allaha anlatsın bide bunlara izin veren devletimiz utansın. Covid ilk çıktığında Şeyma subaşı perihan savaş gibu ünlüler covid19 a iyi gelen yakalanmayı önleyen ilaç tanıttılar instgram hesaplarından. Yani bununda ondan farkı yok.
Ama yavrum şimdi bak bu tür insanlar umut tacirliği yapıyor ben sana gerçekleri söyledim bu tür işlemler insanın psikolojisini bozar çünkü tutmayacağı için sorunu hep kendin de arayacaksın ve tekrar tekrar deneyeceksin buda bir süre sonra seni yıpratacak enerjini tüketecek emin ol böyle olacaktı. Öyle bir zamandayız ki insanlar buna bende dahil bazı şeylere inanmak istiyoruz bende çok ritueli yapmışımdır anlamını bilmediğim semboller çizmişimdir ama bi faydasını görmedim aksine hep zararını gördüm.
Valla bu konuları yıllarca anlattım insanlara, artık anlatacak kadar sabrım yok. Sadece şunu söyleyeyim ki Esmalar da yanlış şekilde kullanılmamalı. Tılsım dediğiniz şeyin İslam'da yeri yok zaten. Ayrıca sadece iş için kullanmıyor insanlar bunları. İnsanları ayırmak, aile ilişkilerini bozmak, istediklerini yaptırmak için kullanıyorlar. Yani suiistimale çok açık bir konu.
İyi şeyler için kullansan da okuduğun şeylere dikkat etmelisin. Anlamını bilmediğin dualarda birçok cinin ismi geçer. Ayrıca normal dua da etsen Allah duyuyor zaten.
En İyi Cevaplar