Hikaye yazdım begencek misiniz?

Bir gün çok uzaklarda küçük boyu bir kız çocuğu yaşar mis bu kız çocuğu birde küçük bir keçi var mis her gün keçi ot yeme götür akşam doğru eve gelir mis ama bir gün kız eve gelmemiş her kes onu arama başlamış aramış lar aramış lar bulamamışlar tam aramaya gelen insan evleri gidecekleri zaman bir keçi ses gelmiş herkes keçi ses nereden geldi anlamaya çalışmış keçi sürekli ses çıkarıyor Muş arama gelen insan keçi sesi geldi yöne doğru yürümeye başlamışlar keçi bulmuşlar kız uçurumdan aşağı düşmüş oradaki dal tutulmuş insan kızı kurtarmış kız annesi babası karşında görünce keçi gidip şunu demiş sen olmasadın ben şu an ölmüştürüm demiş hep beraber eve gitmişler akşam olmuş herkes uyuyor Muş sonra sabah olmuş kız yine keçi almaya ahir gitmiş orada gitti de keçi cansız bedenini yerde görmüş keçi önünde bir not varmış not yazanlar şunlar mis (ben öldüm seni kurtardım ama bana bir kere bile seni seviyorum demedin şimdi öldüm seni yalnız bıraktım şimdi o uçurum kenarında yerde bişi vardı onu

Alıp bana getir misin demiş kız koşarak onu almaya gitmiş birde ne görsün kız ona verdiği bileklik yere düşmüş kız onu alıp keçi gitmiş ve keçi önüne ) koymuş ertesi gün babası eve başka bir keçi Almış kız keçi istememiş geri götür nesi istermiş ama babası götür memiş kızda uçurum kenarında bir not bırak uçurum atlamış not şunları yazılıyor Muş (sen bana başka bir keçi aldın diğer unuttun şimdi ben öldüm benim yerimde başka alsana baba demiş )

Hikaye yazdım begencek misiniz?