Bir gün çok uzaklarda küçük boyu bir kız çocuğu yaşar mis bu kız çocuğu birde küçük bir keçi var mis her gün keçi ot yeme götür akşam doğru eve gelir mis ama bir gün kız eve gelmemiş her kes onu arama başlamış aramış lar aramış lar bulamamışlar tam aramaya gelen insan evleri gidecekleri zaman bir keçi ses gelmiş herkes keçi ses nereden geldi anlamaya çalışmış keçi sürekli ses çıkarıyor Muş arama gelen insan keçi sesi geldi yöne doğru yürümeye başlamışlar keçi bulmuşlar kız uçurumdan aşağı düşmüş oradaki dal tutulmuş insan kızı kurtarmış kız annesi babası karşında görünce keçi gidip şunu demiş sen olmasadın ben şu an ölmüştürüm demiş hep beraber eve gitmişler akşam olmuş herkes uyuyor Muş sonra sabah olmuş kız yine keçi almaya ahir gitmiş orada gitti de keçi cansız bedenini yerde görmüş keçi önünde bir not varmış not yazanlar şunlar mis (ben öldüm seni kurtardım ama bana bir kere bile seni seviyorum demedin şimdi öldüm seni yalnız bıraktım şimdi o uçurum kenarında yerde bişi vardı onu
Alıp bana getir misin demiş kız koşarak onu almaya gitmiş birde ne görsün kız ona verdiği bileklik yere düşmüş kız onu alıp keçi gitmiş ve keçi önüne ) koymuş ertesi gün babası eve başka bir keçi Almış kız keçi istememiş geri götür nesi istermiş ama babası götür memiş kızda uçurum kenarında bir not bırak uçurum atlamış not şunları yazılıyor Muş (sen bana başka bir keçi aldın diğer unuttun şimdi ben öldüm benim yerimde başka alsana baba demiş )
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Güzel kardeşim hikayede neden sürekli yazım yanlışları var? Şunu yazdıktan sonra bi yapay zekaya tekrar yazdırsanız ne güzel olacak. Öğrenin bunları. Bak yazılmış halini atıyorum şimdi. Okunmuyor böyle. Çok rahatsız edici.
Bir gün, çok uzaklarda küçük bir kız çocuğu yaşarmış. Bu kız çocuğunun bir de küçük bir keçisi varmış. Her gün kız, keçiye ot götürüp akşam doğru eve dönermiş. Ancak bir gün kız eve gelmemiş, herkes onu aramaya başlamış. Aramışlar, aramışlar, ama bulamamışlar. Tam evlere dönmeye karar verdikleri sırada, bir keçi sesi duyulmuş. Herkes, keçi sesinin geldiği yöne gitmeye çalışmış, çünkü keçi sürekli ses çıkarıyormuş.
Arama ekibinden biri, keçi sesinin geldiği yöne doğru ilerlerken, keçiyi bulmuş. Kız, uçurumun kenarında asılı duran bir dalın üzerindeymiş. İnsanlar, kızı kurtarmışlar. Kız, annesi ve babası karşısında görünce keçiye yönelip şunu demiş: “Sen olmasaydın, şu an ölmüştüm.” Hep birlikte eve dönmüşler, akşam olmuş, herkes uyumuş.
Ertesi sabah, kız yine keçiyi almaya ahire gitmiş. Ancak keçinin cansız bedeniyle karşılaşmış. Keçi, önünde bir not bırakmış. Not şu şekilde yazılıymuş: “Ben öldüm, seni kurtardım ama bana bir kere bile ‘seni seviyorum’ demedin. Şimdi öldüm, seni yalnız bıraktım. Şimdi o uçurum kenarında yerde bir şey vardı, onu alıp bana getir misin?” Kız, hemen koşarak belirtilen yere gitmiş. Karşısında düşen bilekliğini bulmuş ve keçiye götürmüş.
Ertesi gün babası, eve başka bir keçi almış. Ancak kız, bu keçiyi istememiş ve geri götürmelerini istemiş. Baba, gitmemiş, kız da uçurum kenarına bir not bırakmış. Not şunları içeriyormuş: “Sen bana başka bir keçi aldın, diğerini unuttun. Şimdi ben öldüm, benim yerimde başkasını al baba.”
Knk şimdi sen bunu yapay zeka verdin duzelti değil mi ama bişi eksik yaptın çünkü bunu yazan kişi yazım yanlış düzeltme digi için sen düzeltin aslında sen hikaye bozdun çünkü bişi düzeltmek vardır bişey bozmak vardır bir kırık bişi tamir edip düzelt bilirsin ama bir hikaye düzeltmesini çünkü onu yazan onu okuyan da bu şekil de okursun önemli olan bir yazın düzgün olması değildir onun içinde olan anlam dır sen düzeltin içindeki anlam da yok ettin şimdi bu düzeltin al ve defol gitti bir daha benim hikâye mi duzeltme tm
Sen türkçe bilmiyorsun bi kere. Muhtemelen kürtsün. Ben hikayedeki anlamı yok etmedim. Hikayeyi anlaşılır hale getirdim. Yazdığını okudum ve gerçekten hiçbir s*k anlamadım. Teşekkür edeceğine daha çemkiryosun ben anlamadım.
Gerçekten bu hali daha okunur. Nokta, virgül kullanmıyorsunuz :(
Kelimeler /harfler eksik :(
Bir yerden sonra zorlandım bu yüzden ve bu yorumdan okudum hikayeyi.
Emeğinize sağlık arkadaşım.
Çok anlamlı