Aile/Kardeşler?

Arkadaşlar ben ebeveynlerimin 2. evliliklerinden olan tek ortak çocuklarıyım. İkisinin de önceki evliliklerinden çocukları var. Babamın önceki evliliğinden olan abilerimle hiçbir iletişimim yok. Yani ben küçükken gelip giderdik ama sonra başka nedenlerden babamla konuşmayı bıraktılar iki tanesi. Babam 1.5 sene önce vefat etti babam vefat ettikten sonra da benim annemle miras kargaşası içine girdiler. Abilerim ve benim annem resmen mahkeme mahkeme çarpışıyor yani. Annem hakkı olan, eş mirasına düşen 1/4 yani %25 olan hakkından biraz fazlasını istiyor. Benim hakkım yarısı %40-50 falan diye dolaşıyor. Abilerimle iletişimim olsun istiyorum konuşalım istiyorum ama bir de diğer tarafta benim annem var. Eminim bu husumetlerinin karşılıklı nedenleri vardır ben zaten çok küçük olduğum için onlara göre önceden aralarında geçenleri bilemem. İki abim de benim annemden 5-6 yaş küçükler bu arada. Yani anlayacağınız babam da dizilerde ki gibi zengin ama yaşlı bir adamdı sonradan annemle evlenmiş vs vs……. Diyeceğim o ki, bu abilerimle aram nasıl düzelebilir veya tek bir tarafı seçmek mantıklı mı…
Aile/Kardeşler?