Aile konusunda?

Arkadaşlar fikirlerinize çok ihtiyacım var. Kısaca anlatmaya calisicam babam ben dogdugumda evliymis annemle tanismislar ve ben olmusum iki tane de kardeşim var ve tabiki annemle hic evlenmemisler babam ben doğduğum hafta alip babannem ve dedeme bırakmış ve yurt dışına gitmis yani benim annem ve babam oldular ikisini de çok seviyorum. Babannemi bi kac sene önce kaybettik. Babam ben liseye basladigimda turkiyeye dondu kardeşlerim annemden geldi ve halamlar kuzenlerim kardeşlerim babam babannem dedem hep birlikte bi evde yaşamaya başladık ama hiç bi zaman o sıcak aile ortamı olmadı başta babama hiç alisamadik sonra halamlarla kuzenlerim evden gitti taşındılar sonra babannemi kaybettik sonra kardesimin biri sehir dışına okumaya gitti babam tekrar yurt disina gitti diğer kardesimde anneme geri döndü annemi ayda bir falan goruyorum çok değil yani şu an sadece dedem ve ben kaldık ben 20 yasindayim dedemin ve evin butun sorumluluğu bende bazen çok yoruluyorum böyle basit anlattım ama benim için hiç basit olmadı bunlar evde olduğum yemek yaptığım temizlik yaptığım her an icimden keske basimda bi anne olsaydı diyorum gelecekte ne olur nasıl bi aile kurarım bilmiyorum ama şu an gerçekten her şey çok üzerime geliyor. 2yillik bir ilişkim var onla tartıştık bugün ve bana sen aile ne demek bilmiyorsun dedi aramızda olanları kardeşime anlattığım için , anlatmakta haksizim ama söylediği şey çok zoruma gitti ona kızmıyorum ama size içimi dökmek istedim okuduysaniz tesekkur ederim.
Aile konusunda?