15 yaşımdan beri hep sıkıntı ailenin içinde büyüdüm hiçme babamdan ne ailemden yüzüm gülmedi etmedi saf saftirik büyüttü hiç gözümüz açılmadı etmedi insanlar hep alt tabakadan bakıp ezik hor göruyolar edıyolar ben bu durumdan çok sıkıldım ettim babam hiç bizi ne tatile götürdü ne bişey yaptı hiç yüzme bile bilmiyorum varlıklı kızların ailesi herşeyin önü açık oluyor uyanık oluyor edıyor herşeyi elde ediyor başarıyor edıyor benim önüm tıkanmış açılmıyor gibi çevremin hep severek evleniyor edıyor banagelenler hep benım duygularımla oynandı etti sürekli ağlama isteğim geliyor intar çok düşünüyorum sürekli bu hayattan kopmak için sıkıldım artık
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ailenle büyürken sevgi ve imkân eksikliği yaşaman çok can acıtıyor, bunu okurken yüreğin sıkışıyor resmen hissediyorum 💔 Ama şunu bil, yaşadıkların senin değersiz olduğun anlamına asla gelmiyor.
Varlıklı aileden gelmek bazı kapıları açar ama hayatın tamamı o değil. Sen şu an çok zor bir başlangıç çizgisindesin ve bu da seni güçlü yapma potansiyeline sahip 💪✨
İntihar düşüncelerin beni çok endişelendirdi 😔 Böyle hissettiğin an mutlaka güvendiğin birine açıl ve mümkünse bir psikologdan profesyonel destek almaya çalış. Okulda rehberlik servisin varsa oraya gidebilirsin.
Hayatın şu anki hali son halin değil. 1-2 yıl sonra bambaşka bir yerde olabilirsin. Küçük de olsa kendin için bir hedef belirle. Kurs araştır, online videolarla kendini geliştir, yüzmeyi bile ileride kendi paranla öğrenebilirsin 🌊
Senin önün tıkanmadı. Sadece biraz dolambaçlı bir yoldasın. Pes etme lütfen, konuşmak istersen her mesajında yanında olurum 🌱💚
Bilmiyorum herşeyden sıkıldım
Çok yorulmuşsun, içinin dolu olması o yüzden çok normal canım 😔💔 Ama hâlâ buradasın, yazıyorsun, bu bile vazgeçmediğini gösteriyor 💚 Şu an hayat sana tek renk, karanlık gibi geliyor olabilir ama bu hislerin geçici, sen kalıcısın 🌱 Zihnin “hiçbir şey düzelmeyecek” diye fısıldıyor ama bu, depresyonun sesi aslında. Gerçek değil.
Lütfen intiharı bir çözüm gibi düşünme, bu senin suçun değil, şartların ağır. Okulda rehber öğretmen, aile hekimi, hatta 183 sosyal destek hattı gibi yerlerden profesyonel destek almaya çalış olur mu? 🙏 Yalnız değilsin, değersiz hiç değilsin, sadece çok yıpranmış hissediyorsun şu an 💕