Aile sorunları?

Ailem iyice kayıp gitti ellerim den. Babam eski den bir kadınla konuşuyordu. Ve ben aile için de onun yaptıklarını söyledim. büyük bir tartışma çıktı ben çok kötü oldum. aile de ki herkes babamı kınadı ona neler dediler. bende onlara hak verdim hep. ve bu konu kapandı gitti. sonra bir den annem ile babam düzene girmeye başlamıştı derken. 1 hafta önce annemi bir adamla konuşurken yakaladım çekildim bir kenara tek başıma susup aglamayı tercih ettim. çünkü anne mi de baba mı da kaybetmek istemiyorum. sonra unutmaya çalıştım ama bir baktım annem o adamla görüşüyor. kimsenin haberi yok. annemi uyardım hep korkutmaya çalıştım ama o tamam nolur babana söyleme dagılmasın yuvamız dedi. sustum. sonra yine konuşmaya başladı o adamla o adamı arayıp uyardım yok sonra agzımı bozdum yok yine konuştular bu akşam annem hastaneye gitmişti hastalıgı yüzün den sonra hastane de yatacagım bugün dedi tamam dedim sonra o adamın orda oldugunu ögrendim delirdim resmen agladım anneme bir şeyler saydım babama söylüyecegim dedim ses yok. Bu sefer çok canımı yaktı babamın hiç bir şeyden haberi yok şehir dışın da ve benim aglamaktan başka çarem yok. babama haksızlık ettigim için vicdanım sızlıyor. Allah bilir şu an nerdeler napıyorlar şu an çok kötü oldum. sizce napmam gerek çok zor durumdayım ölüyorum sanki.
Aile sorunları?