Aile problemleri :( ?

Arkadaşlar ailemdeki yani sadece evimizde değil bütün aile olarak şu sorun var. 1- Kendisi benden büyük olduğu için herşeyide biliyor zannetmesi Saatlerce laf anlat inanmaz (inanmak istemez) doğruyu söylersin inatla yanlışlarla yaşamaya devam eder 2- Herkes ne istersem yerine getirecek , Ne dersem yapacak. Tamam biz aileyiz birbirimize yardım edeceğiz ancak yardımcı iyi niyetimizi kötüye onun keyfine göre yapacaksak "Ben senin essegin değilim" söyleme durumuna geliyorum ardından ya yüksek seslerle bağırışlar ya da kavga çıkıyor.3- Ahlak ve kendine saygıEvde küçük erkek kardeşimin (cinsel organını) ve annem (m*nesini) sadece evdekilerin görmesinde bir sakınca duymuyor4- Zeka Seviyesi ProblemiBazen söylemek istediklerimi bilinçli bir şekilde anlamak istemiyorlar tıpkı 1. de anlattığım gibi. Hatta bir tane de örnek vereyim size ne demek istediğimi:+ Baba ben sporda ve matematikte iyi değilim ama iyi resim çiziyorum belki resim yeteneğimi geliştirip birşeyler yapabilirim- Saçmalama resim çizip ne yapacaksın? Boş boş şeylerle uğraşma.+ Matematik bilmeyen salkmı?- Evet?==================================Yaşamaktan sıkılmaya başladım daha önümde yıllarca ömrüm olmasına rağmen devam edecek gücüm yokArtık bu aile ile yaşamaktan utanır oldum , Sizden gelip yardım etmenizi istemiyorum sadece ne yapmam gerektiğini söylerseniz tavsiyeler verirseniz çok yardımcı olursunuzŞimdiden teşekkürler

Aile problemleri :( ?