Aile sıkıntısı?

Öhm öhm. Annem kapalı bir insan. Babamda işte namaz falan kılıyo kısaca klas müslümanlar. Benim dinimde farklı değil gibi. Müslüman annelern takıntısı giyim kuşam. Ben açıkcası şort göbeği açık dar şeyleri daha çok kendime yakıştırdığım için giymek istiyorum bu çok normal. Fakat böyle dışarı çıktığım zaman malum annem görüyor. Babam pek karışmıyor ama annem takıntılı. Mesela azıcık AZICIK göbeğim gözükür hemen derki : Üstüne daha iyi kıyafetler giy bu ne böyle. Der. Şort giydiğim de ise afedersiniz g* tü nü açmaya ne meraklısın vb der. Saçlarımı boyatacağım zaman herkes sana bakar falan der. Dışarıda şortlu bacağı açık bir kız görürse o r s p der. Yanındada sevgilisi varsa g v t nasıl izin verir böyle giyinmesine diye arkasından konuşur. Anneme diyorum sanane milletin giyinmesinden annem dik dik bakıpbu seferde bana saydırmaya başlar. Sonuç kavga olur. Tırnaklarımı uzatıyorum. Tırnakların beni çok rahatsız ediyor kes onları o ne öyle pis şeyler. Der. Kaşlarımı alırım onada karışır. Ben bıktım artık ne yapacağım bilmiyorum yardım edin lütfen bu daha hiç yani daha çok var..
Aile sıkıntısı?