Ailesel durumlar?

Merhaba ailemle yaşayan bir öğrenciyim üniversiteye gitme ihtimalim var. Ailede şiddetli geçimsizlik küfür argo ne varsa var. Ailem kazancı olmadığı için (rahatsızlar) kardeşleri yardım ediyor. Annemin kardeşlerinin hepsi etmiyor. Ve evde sürekli bir kavga oluyor. Bende gencim ikiside 50+ olduğu için pis kavga ediyorlar küfür ediyorlar midem bulandı evlilikten insanlardan araya giriyorum yatıştırmak için vs. Bana ikiside kardeşlerini arayıp gideceklerini söylüyorlar (yani ben evde yalnız kalıcam). kendilerini düşünüyorlar ikisinin kardeşleri de kavga edicek huzur kalmayacak akıllarınca rahat edicekelerini düşünüyorlar. Bana hep böyle yapıyorlar. Bende her zamanki gibi psikolojikmen yalnızim kardeşim dogmadan vardı öldü. Tek kardeşim. Kismeden beklentim. Yok. Amcamı veya bir akrabami arasam sanırım para istiyecegimi düşündüklerini icin açmıyorlar. Kimse derdimi sormuyor. Aslında bu önemli değil ama insanın derdini paylaşacağı kimsesi olmaması zoruna gidiyor. Artık kriz geçirdi patlıyorum yanımda öyle konuşunca onlar uzak durun diyorum insanların birbirine o şekilde hitap etmesi iğrenç hayattan evlilikten insanlardan erkeklerden soğudum. Biri bana akıl versin. Akıl sağlığımi nasıl korurum. okumak istiyorum param yok. Kendi işim yok. Kendimi değersiz hissetmekten hissettirilmekten bıktım. Ailem bile dışlıyor beni sonra yüzsüz gibi konuşuyorlar aslında gitsem okumaya zor zor krediyle sürünerek okurum ben bu halimle bile seneye gidip çalışırak destek olmayı düşünürken onlar neden bana böyle yapıyorlar. Hayatta kalabilmek ve akıl sağlığımi koruyabilen için ne yapmalıyim. Artık basım ağrıyor ve sürekli burnum kanıyor. Kafam Bulanık hasta gibi yatıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum ne yapmam lazım
Ailesel durumlar?