15 yasindayken babam cebisinden 20 tl almistim 2 kardeşimin yanında beni çok kötü tekme tokat saclarimi cekmisti dövmüştü şu an 26 yaşındayım hala içimden çıkmıyor beynime kazinmis onlarada beni nasil dovdugunu izletmisti koltuğa oturtup her aklima düştüğünde ağlama geliyor bu olayı ben beynimden nasıl silerim? yorumlarınız için ckk teskkurler lütfen ama lütfen gereksiz yorum yapmayın?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çaldığın için snaa ders vermiş ama ders verme yontemi yanlış bence
Öyle travmaların 50bin türlüsünü yaşadım. Nasıl geçer bilmiyorum
Allah yardımcın olsun ama baban sana istemeden kötülük yapmış şiddet çözüm değil anlatmak istersen dinlerim
Herkes babasından dayak yemiştir bu şekilde
Yiyip yemediğini sormadimki aklımdan nasıl silerim diyorum dayı soruyu iyi oku allahim ya
Duvara yazsam duvar anlardı şu lafımdan bi şeyler ama demek ki toksik bi insansın.. tükenmeye devam bu kafayla
Toksik değilim bir büyüğüm olarak size akıl danisiyorum sayın engin abi
Dertleşeceğin düzgün bi insan yok bence senin hayatında..
Seni anlamaya çalışacak seni düzgün anlayıp dinleyecek birisi yok bence olsaydı bu kadar travma kalmazdı belki..
Çocukluk travmaları her insanda az çok var annem bizi kömürlüğe kapatırdı 3 saatten fazla bekletirdi.. babam ders çalışmadan playstation oynadım diye tekme tokat döverdi.. asla unutamazsın kolay kolay babanın yaptığını ona olan saygın bu durumu hatırlayarak da körelir hala eski kafalıysa. Gğzel arkadaşlıklar dostluklar kurman lazım gğzel günler geçirmeye odaklanman lazım hayatta güzel tecrübeler güzel dostluklar kurarak gğzel günler geçirerek her şeyin üstedinden gelebilirsin diye umuyorum benim yorumlamam bu kadar
Zamanla babama olan saygım sevgim bitti sanki bir yabancı bana dediklerinde çok haklısın benimm dertlesecek kimsem yok Allah razı olsun yorumun için abi
Sende sağ ol..
"İnsan beşer, kuldur şaşar." Demiş atalarımız baban yapmış bi hata. Ne bekliyorsun ki ailede düzgün eğitim yoksa, okuldan da düzgün bi eğitim yoksa, orta gelirli bi aile olarak ya da dar gelirliydiniz o zamanlar belki bilemiyorum.. onun üzerine sende para araklamışsın yani hırsızlık çok çirkin bşr davranış bunu kızıp uyararak değil de gözünü büyük korkutmak amacıyla çok dövmüş abartmış bence hanş bi tokat atsaymış brlki bu kadar olmazmış.. ama işte babanın baba-çocuk ilişkisi biraz zayıfmış.. benim babam beni tokat manyağı yapardı derslerim kötü geldiğinde yani o yüzden kafanda bi suya hapsolacak bu kötü anılar bi gün bir şekilde daha az hatırlayacaksın.. daha geniş açıdan düşünmeye başladıkça bu böyle olacak zaman geçtikçe daha geniş düşüneceksin belki o zaman birazcık da olsa babana hak vereceksin evet fazla dövmüştür doğrudur ama işte az da olsa hak etmiştim ama keşke haddinden fazla dövmeseydi diyebileceksin zamanla.. geçmişe takılı kalma güzel günler seni bekliyordur hiç bilemezsin iyi akşamlar dilerim
Tabiki oyle engin abi bir tokat atsa neyse bilerek kardeşlerimi oraya koyup izletmesi içimden çıkmıyor şu an biliyormusun her maasimda evin masasına 20 tl para birakiyorum sırf nefsim körelsin diye
Kendince öyle intikam alıyorsun yani babandan 😕istemiyorlar mı para senden faturalar ev kirası vs
Sana en iyi psikolog gelecektir.
Çok sogulun bencede yagmur hanim
Psikoloğa gitmelisin en doğru çözümü onlar bilir.
onlar kaç yaşındaydı
Ozamnlar birisi 12 diğeri 25 vardi