Gıcık akrabalar?

Merhabalar öncelikle. Benim bir tane kuzenim var. Biz bunla küçükken çok samimiydik oyunlar falan herşeyi beraber yapardık. Büyüdükçe değiştik ve birbirimizle atışmalarımız arttı. Herneyse sorun şu ki kuzenimle birbirimize soğuk davranıyoruz çok konuşmuyoruz ama bazende bir konu buluyoruz çok güzel sarıyor. Benim kuzenimin sorunu görüldü atması. Bana hem kendi konuşalım konuşalım diyor tamam diyorum yazıyorum cevap verebilecek Mesajlar atıyorum ama bu görüldü atıyor. Snapchatte takılıyor zaten arkadaşları perdeyi ya da herhangi bir şeyi çekip buna atıyor altına iyi geceler (gn) yazıyorlar ve bunlar cevap verilebilecek bir şey değil zaten ama nasıl karşılık veriyor. Sürekli böyle mesajlaşıyorlar ama telefonu elinden hiç bırakmıyor. Yav konuşur tabii ki anlarım konuşsun ona laf etmem ama zaten HERGÜNNNN konuşuyorlar ayda yılda bir kere gelmişsin beraberiz yahu bırak beraber takılalım YOK. Benim canım çok sıkkın sadece böyle çok kavga boyutunda olacak bir şekilde değilde hafif sert bir şey söylemek istiyorum çünkü zaten sinirimi bozuyor ve ayda yılda bir kez görüyorum kendisini ve buna rağmen böyle davranıyor. Ne diyebilirim terslemek istiyorum (umursama demeyin lütfen)
Gıcık akrabalar?