Böyle bir ablanız olsaydı ne yapardınız? Empati yapar mısınız?

Merhaba arkadaşlar sizinle bir derdimi paylaşmak istiyorum. Empati yapıp kendinizi benim yerime koyar mısınız ne yapardiniz? Ben bu yıl ki sınava hazirlaniyorum öğrenciyim. Aynı zamanda yaşlı hasta anneme bakıyorum. Yarı zamanlı bulaşıkçılık yapıyorum. İnanir misiniz kendime ayıracak vakit bulamıyorum. Babam zaten yok. Bir ablam var sadece. Evli kendisi durumları bayağı iyi. İşten gelirken bir mağazanın önünde mankenin üzerinde bir mont gördüm o kadar hoşuma gitti ki anlatamam. Almak istedim aklıma annem geldi ve vazgeçtim. Evin kirasını elektriğini suyunu mutfak masrafını annemin tansiyon şeker ilaçlarını falan hep ben karşılıyorum tabi annemin yaşlılık ve bakım parası da var ama o da çok az. elimizde taş patlasın 50 TL 100 TL kalıyor ya da kalmıyor. Ablama uğradım her zaman uğrarım ama ilk defa bir şey istedim o da utana sıkıla abla dedim bana biraz para verir misin borcum olsun çok beğendim hergun önünden geçiyorum. Benim elimde avucumda ne varsa biliyorsun eve gidiyor anneme gidiyor ablam da dedi ki valla canım ben mobilyalarımi yeniletecem kocamda araba almış taksitlerimiz var kusura bakma dedi isteğimi geri çevirdi. Sonra dedi ki ee ne yapıyorsun annem nasıl iyi dedim çok şükür derslerin nasıl dedi bende iyi gidiyor deyince bana okuyup ne yapacaksın anneme kim bakacak en iyisi sen boş ver calış annene bak işin de var demedimi kafamdan kaynar su döküldü. Karsimda ablam mi var yoksa bir yabancı mi var anlayamadım. Çok üzüldüm. İnsan kardeşine böyle davranır mi? Kendimi şu an çok yalnız hissediyorum. Kimsem yok benim beni anlayan 😔var ya kimse benim şu an psikolojimi anlayamazz
Böyle bir ablanız olsaydı ne yapardınız? Empati yapar mısınız?