Böyle bir abiniz olsa sizde aynını yapar mıydınız?

Düşünün sadece Annesini babasını erken yaşta kaybetmiş kız kardeşini kimseye muhtaç etmemiş bir abiniz var çok çekti abim benim daha yaşı 26 saçları beyazladı benim mutluluğum için kimseye muhtaç olmamam için çalışır durur gece gündüz demez namazını kılar allaha yoklukta bile şükreder, teyzemizin yanında kalıyorduk abim askerdeyken beni çok dövüyolardı abim kolumdaki morlukları görünce deliye döndü o evi başlarına yıktı beni onların elinden aldı ev tutu ikimiz yaşıyoruz şimdi benim bir tane erkek arkadaşım var ben varken abime yük oluyorum erkek arkadaşım bana kaçmayı teklif etti hem abimde benden kurtulmuş olur sizce yanlış bir düşüncemi?
Güncellemeler
+1 yıl
kaçmamın nedeni sevgilisi olursa beni istemez onun hayatına engel oluyorum sadece mutluluğuna engel oluyorum kız arkadaşı ya ben ya kız kardeşin dedi abimde tabiki kardeşim dedi ayrıldılar benim yüzümden
Güncellemeler
+1 yıl
abim beni erkek arkadaşıma asla vermez yaşım 18 abim okumamı istiyor sadece oku sen bir şeye karışma diyor evde yemeği bile o yapıyor annem gibi babam gibi
Böyle bir abiniz olsa sizde aynını yapar mıydınız?