Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sadece , seni bu dunyada herseyden cok seven ve kendini sana adamis agabeyine hainlik etmis olursun.. erkek arkadasin da cok moloz birisi.. adam olsa , insan gibi beni agabeyinle tanistir derdi.. senin agabeyinin tek bejledigi sey ne senden, bunu biliyor musun? Digru duzgun bir damat adayi getirip, seni ondan istemesini saglaman , ve seni evlendirip huzurla mutlu olmasini saglaman.. siz kizlar neden boylesiniz? Hayatinizdaki erkek her kimse , neden sizi cok seviyorsa ona hiyanet etmek istersiniz? Sen o agabeyi bitak terketmeyi, her gun alnindan op, sıkı sıkı saril ona.. onu mutlu edecek tek sey bu.. senin onu birakip kacip gitmen degil.. o evlenip kacip gitse ne dusunurdun? Bir insan kendini sana adadiysa , tek diledigi yaninda olman ve senin yuzunu guldurmektir.. senin tursunu kurmayacak, seni evlendirdiginde huzur bulacak o agabey.. oyle bir agabeye sship oldigun icin gozyaslari icinde ona sarilip opecegine , onu terketmeyi mi dusundun gercekten? Hayir.. ben bu soru trol olsun diye dua ediyorum.. o agabeyin hakettigi ve istedigi tek sey , seni kendi elleriyle evlrndirmek.. sakin dusunme boule seyler.. erkek arkadadin olacak zibidiye de sunu skyle, su kadarcik onurun ve kiymet bilirligin varsa , eger adam gibi adamssn, ve brni istiyorsan, grl brni erkek gibi agabeyimdrn iste, niyetin yoksa da cik hayatimdan. Nokta.
17 Yorumla
Soran+1 yılyazdıklarını sonuna kadar okudum bunlar gerçek ama ben ona kıyamadığım için gimek istyordum sadece
Soran+1 yılşu an zaten onu yapıyorum
Soran+1 yılhayır asla yapmam artık o şerefsiz akılımı çelmeye çalıştı
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi sevgili kardeş erkek arkadaşın öyle anlıyorum ki durumdan istifade etmeye çalışıyor abin büyük acılar yaşamış anne acısını bende 6 ay önce tattım zor kolay değil ama senin abin üçüncü kez ölmüş olucak Annen, baban, ve sen ona bir iyilik yap elini tut ve bırakma sana da kızmıyorum abine yük olmaktan korkuyorsun anlıyorum abin için bu söz konusu bile değil o seni düşünüyor senin için çalışıyor senin için uğraşıyor abini üçüncü kez öldürme olur mu.
21 Yorumla
Soran+1 yılÖlürnem kıyamam ben ona.
+1 yılSakin kaçma. Abin bunu haketti mi? Sana bunca sene bakmış annenin lafına ihanet etmemiş teyzenin elinden almış seni? Bunca zorluklar içinde korumuş imkanları sağlamış bu hale getirmiş seni mutlu etmiş ağlamana kıyamamış ve sen kaçmayı düşünüyorsun erkek arkadaşınla bu iyi degil? Esas böyle düşününce abini daha cok yıkarsın. Kendin diyorsun emek etti diye çok sevdiğini diye yapmamlisin bence aklının ucundan bile Geçirme. Eğer seviyorsan değer de veriyorsan abine yapma abine Yönelik hic hoş olmaz o bile üzülür böyle Olursa yani çok yazık olur. Erkek arkadaşına kanma
24 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın galiba ya kaç demez de isteyelim demeliydi en azından benden haber bekliyor ben istemiyorum ama mecbur hissediyorum kendimi
- +1 yıl
Bak Abinin Hakk'ını ödeyemezsin hele kaçmak hic iyi bir çözüm değil. Böyle güzel abin var bırak sevgiline kanma eğer çok seviyorsan abin ile tanıştır memnun kalır bırak abini annen baban hayatta olsa onlar da Razı kalmazlardı kaçmana bu arada başın Sağolsun :( sen abine güzel bir kardeş olmaya devam et okuyorsan okumaya devam et ya da çalışıyorsan calışmaya devam et bunları kaçmak gibi şeyleri kafandan sil çıkart sonuçta seni büyütmüş Abinin de Hakkı seni gelinkle evlendirmek düğününü görmek. Kaçmakla çözülmez :(
Soran+1 yılkesinlikle haklısın salakça bir fikirdi eğer beni sevseydi isterdi ama okulum var abim asla vermez kızmaz ama beni takibe alır korur hep ben asla yanlış bişey yapmam hep seviyeliyimdir ama çok ısrar etti ben 18im çocuk 32 yaşında benden de büyük baya
- +1 yıl
O erkek arkadaşın belki senin 18 olmandan yararlanıyor toz pembe hayallere sokmaya Çalışıyor ve kaçma teklifi ediyor çünkü var öyle insanlar hele 32 Yaşında olanlar günahını almiyim da. Sen doğru yoldan şaşma abine de ihanet etme onun sende büyük emeği var anlattığın kadarıyla ve o da bir erkek onunla bu konuyu danış elbet anlayacaktır bir görüş. zaten senin sevgilinin belli bir Amacı olsa seni Çoktan isterdi abin versin vermesin hemen kaçırma umuduna kapılmazdi sevgili için abine değmez pişman olursun bence kapa bu konuyu hic dusunme de hayatın tadına bak gençsin daha tadını çıkart ne kaçması :)
Bence o senin yanında olabilmek için her şeyi yapmış sen de onun yanında ol çok çalış sınava gir senin abin melek gibi biriymiş Allah karşınıza size uygun insanları zaten çıkartır ama kaçma abin çok üzülür çok korkak çalış ve oku ilerde de sen onu rahat ettirirsin başka hiçbir beklentisi yoktur zaten senden onu yüzüstü bırakma
07 Yorumla
Soran+1 yılasla ben ona bakmaya bile kıyamıyorum annem ona hep yusfum derdi.
- +1 yıl
Benim de eski sevgilimin annesi ve babası vefat etti abisi var onun da o bakıyordu o da kaçacığm triplerine girdi bir hafta istanbula gitmiş ben abisiyle konuşmaya gittim gelir diye kan öanağıydı gözleri inanamadım ağlayıp duruyordu nişanlısına sövüp sayıyordu akrabalarından zaten nefret ediyorlar sizin gibi bir durumdan dolayı ama geri geldi ve bin pişman oldu gittiğine inan bana kolay değil kaçmak ben hep ailenin içindeydim abisinin 7 yıllık sevgilisi vardı evlenler şimdi 3 ü bir aradaya yaşıyorlar çok da mutlular Mete bin pişman gittiğine kaçmak çözüm değil senin bir de öyle abin var gözünü seveyim bu o adama yapılmaz bak bu kadar insan aynı şeyi söylüyor biraz mantıklı düşün
Soran+1 yılkesinlikle yapılmaz ben onu çok ezdim çok kırdım kendimden utanıyorum ben ya ondan çok utandım okuluma gelme dedim çok bağırdım şunu al bunu al diye direttim kendi telefonunu sattı bana iyi bir telefon ala bilmek için saattini saattı bana ihtiyaçlarımı alabilmek için ben iyi biri değilim bana para verdi okula git diye ben arkadaşlarla kafeye gittim abimse yaya olarak işe gitti yazıklar olsun bana
- +1 yıl
Baksana farkına varmışsın en azından hatalarını düzeltebilirsin bu yaşlarda bencil olmak normal ama ben de anneme yük olmamak için çalışıyorum mesela seninkinden kolay bir hayatım var ama yine de çalışıyorum destek olmak için senin de gözünü açman lazım ben sana iş bul demiyorum ama en azından derslerinin üzerinde dur ki abin de grurla kardeşim bizim için çabalıyor diyebilsin
Soran+1 yılevet haklısın bişeyler yapıcam onun için
Soran+1 yılamin inşallah.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Sen abin için sana düşen görevi yap gerisine karışma.. Böyle bir abiden kaçarak evlenilmez. O ne düşünüyorsa senin iyiliğin içindir. Erkek arkadaşın senin özgürlüğünü elinden alcak ve abinin tüm fedakarlığı boşa gidecek ve gereksiz yere abini üzeceksin. Senin tek ailen o ve bu kadar iyi bir insanı yarı yolda bırakma. Mesleğini al ve gerekirse abine destek ol benim öyle abim olsaydı erkek arkadaşımı düşünmezdim
13 Yorumla
Soran+1 yılevet haklsıın herşeye her fedakarlığa değer
Soran+1 yılinşallah o günler gelir.
l*n salakmısın Allah'ım çıldırıcam l*n bu kadar düştükmü zekada biz erkek arkadaşın adam gibi gelip istese ya abinden delimisin divanemisin be kadın ! delirtiyo bu site beni banlanan belkide 10. hesabım 11. si yolda gibi görünüyo delirecem ya.
Abin ömrüünü vermiş sana nasıl kaçtımı kurtulacak abin senden daha büyük bela olucan abine o kaçmayı teklif edende belliki kötü niyetli niye adam gibi istemiyoda kaçırıyo üç gün sonra seni kullanıp atarsa nah bakarsın bir da abinin yüzüne38 Yorumla
Soran+1 yılevet haklısın sanırım
- +1 yıl
Aynen öyle eğer seni seviyorsa gelsin istesin abinden
- +1 yıl
Bana neden kaçmayı teklif ettiğini söylesene? abin seni bana vermez falanmı diyo. Abinin sana layık görmediği adamın sana hayrı olmazki zaten dünya kadar erkek var ülkede biri gider biri gelir. Şöyle düşünüyorum senaryo yazıyorum bu kızı nasıl kandırabilir bu adam diye bir tane mantık bulamıyorum. Sakın kaçmayı aklına bile getirme sakın.
Soran+1 yılyaşım 18 abim müsade etmez okumamdan başka bir şey istemiyor cebindeki yol parasını bile bana veriyor kendisi yayan gidiyor işe
Soran+1 yılhayır düşünmüyorum artık o çocuktan ayrılıcam
+1 yılsacmalama be güzelim yük abinin yerinde sen olsan abin sana yük mü olcaktı yani.. ayrıca kaçmak neden zamanı gelince evlen... kendini kulandıttırma sakın hatalar yapıp abini üzme.. hayırlısını iste ve güzel bir şekilde evlen.. hem o ne biçim erkek arkadaşmış daha doğru insanla konuş doğru olsa kaçalım değil isteyim seni derdi şimdi bunları unut git yat uyu
02 Yorumla
Soran+1 yıldaha 18im abim asla vermez okulum var
- +1 yıl
bak ne güzel diyorsun abim vermez o zaman zamanını bekle ve o abiye layık bir kardeş ol
O adam senin okuman için belki de evleneceği bir kızdan vazgeçti ve sen onun bu şekilde mutlu olabileceğini mi düşünüyorsun?
O adam senden şikayetçi değil üzme onu kaçman onun tüm çabalarını boşa çıkartır mahvedersin adamı.
O adamı üzme gidip istediği şekilde oku. Onun hayatı senin için bitmiş seninki bitmesin02 Yorumla
Soran+1 yılbenim için bitti hayatı hep bana adadı ben ondan utandım okuluma gelme dedim
Tabiki hayirrrrrrr... abin senin icin neler yapiyooo sen onu sirtindan vuruyosunnn... yakismazzz... hem niye kacicaksinnn.. madem niyeti ciddi.. gelip abinden istesin.. olmuyosa da abini uzmee sizin birbirimizden baskaniz yok.. sevgininiz karsiliksiz ve guclu olmali..
06 Yorumla
Soran+1 yılyaşım henüz 18 abim vermez sadece okumamı istyor
Soran+1 yılbende üzülüyorum ona hemde çokk
Soran+1 yılaşırı değer veriyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılsaçmalama ne kaçması
abim ona vermez yaşım 18
yaşın zaten evlenme yaşı değil ki
bak saçma sapan iş yapma , bende kız abisiyim , abinin dünyasını başına yıkıcaksın
senin için onca şey yaptıktan sonra karşılığı bu mu NANKÖR25 Yorumla
Soran+1 yılhayır karşılığı bu olmicak tabiki ben onun için canımı veririm
Cevap sahibi+1 yılvermezsin. versen böyle bişeyi sormazdın.
benim de kız kardeşim var , sorunu okurken kaçma kısmını gördüğümde gözlerim doldu , kalbim sıkıştı resmen. ben böyle olduysam abin kim bilir ne hale gelir.
bak kız kardeşler bizim için ap ayrı bir melek. sen gidersen onun kimsesi kalmicak kahretsin sabah sabah ağlattın beni işte
sen gidersen onun kimsesi kalmicak , o artık hiç gülemicek , eve mutlu gelemicek , hayatta hiç bir amacı kalmicak
nolur kaçma , sevgili dediğin , çıplak görse ne sevişirim dicek insan ama abin çıplak görse bebeğimin üstü açılmış diyip örtücek insan : '(
yaşın daha çok küçük , ne aşkların olucak , ne insanlar çıkıcak karşına.
şunu çıkar at aklından ; sen abine yük olmuyorsun , sen onu hayatta tutuyorsun. sen ona nasıl yük olursun ya hayatta kalma amacı sensin , ben 26 yaşındayım , bu yaşımla sana yalvarıyorum sakın kaçma : '( abin acına dayanamayıp intahar bile edebilir. bunu size yapma.
Soran+1 yılyok asla o benim canım
Cevap sahibi+1 yıldilerim Rabbim ikinizi birden cennetine nasip eyler. dilerim ikinizin de bir ömür yüzü hep güler ve dert keder nedir bilmezsiniz amin. sağol abicim sağol. iyi günler kendine iyi bak ve hep gül. kal sağlıcakla.
Soran+1 yılamin çok teşekkür ederim iyi dilkelerin için
Helal olsun o adama.
Can kurban be helal olsun gerçekten eli öpülesice insan.
Fakat, sakın ha sakın!
Abinin hatrına sakın kaçma!
Adamcağız sırf sen oku diye yapıyor sırf sen kendi ayakların üzerinde dur diye yapıyor herşeyi, ve sen elin ne olduğu belirsiz bir çocuğuna kaçmayı düşünüyorsun.
Çok kötüsün.11 Yorumla
Soran+1 yılevet ben çok kötüyüm biliyorum abimden utandım bile ben
+1 yılKaçmak yanlış. Abinden adam gibi istesin. Abin seni bu kadar çok severken ve Allah inancı varken ikinize de zarar vermez. En fazla 2 tokat atar ama hakkıdır olsun o kadar. Ama kaçarsan abinin yükünü hafifletmezsin, daha çok ağırlaştırırsın. Abinin tek umudu sensin.
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen evet haklsın
Saçmalama. Sakin öyle kaçma falan düşünme büyük hata olur. Kactigin kişi ile arandaki en ufak şeyde seni kapiya koyabilir. Bunun garantisi yok ama abin resmen canini verir senin için.. Abinden ayrilma sakin.. Sevgilimi mevgili geçici işler bunlar. Adam gibi gelsin istesin kaçmak ne demek adam böyle şeyin teklifini saja nasil yapar durumdan istifade etmek istiyor daolabilir aman dikkat et
11 Yorumla
Soran+1 yılevet haklısınız sanırım
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana o kadar emek ve değer vermiş birine bu yapılır mı yıkılır abin! Bunca yıl senin için boşuna mı uğraştı, bu saygısızlığı hak etcek ne yaptı
şu an çok kızdım sana
Yerinde olsam abimin dediğini iki etmem, onu kırcak bişey yapmam
Öyle erkek arkadaş da olmaz olsun. Kaç yıllık abin. Erkek arkadaşında seni tanıyan biridir. Nasıl böyle bir teklifte bulunur
Trol soruysa da *** git
şu an aşırı öfkelendim02 Yorumla
Soran+1 yılhayır değil ya böyle trol soru mu olur
Cevap sahibi+1 yılMantıklı düşün ve abinin yanında kal
+1 yılKaçınca abinin rahat ediceğini düşünüyorsun ama çok yanılıyorsun bu davranışın onu birkez daha yıkmaktan başja hiçbir işe yaramaz zamanınız gelince abinde evlenir sende evlenirsin sakın hata yapma acele etme okumana bak sen abine ancak bu şekilde iyilik yapmış olursun başka türlü değil.
02 Yorumla
Soran+1 yılevet haklısın ben de ona layık biri olmak için uğraşıcam
- +1 yıl
www.kizlarsoruyor.com/.../q2572073-tatile-geldigimde-istanbul-u-yetimleri-huzur-evini-ya-da-baska
bana ozelden mesaj at @ bunu soran gizli kisi
+1 yılOyle bisey yapma. Tuylerim diken diken oldu valla. Oyle abiye can kurban
21 Yorumla
Soran+1 yılhayır yamam benimki sadece onun huzura kavuşmasıydı
Sakın kaçma gibi bir gaflete düşme. Senin o arkadaşın çok çakal biri gibi. Adamsa seni hak yoluyla ister. Kaçmak da neyin nesi? Akıllı ol! İte kopuğa yem olma!
12 Yorumla
Soran+1 yılhayır zaten abimi hiçe sayması bana kaçalım demesi zaten kafamda şüphe bıraktı en kısa zamanda onuda terk edicem zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılsakın öyle bir aptallık yapim deme.. abine yanlış yaparsın.. hemde çok buyuk bir yanlış olur.. sana onca yaptıklarından sonra onu böyle yaparak yerin dibine sokmuş olursun.. çok yanlış yaparsın böyle yaparsan.. o arkadaşın seni sonra yarı yolda bıraktı. başına iş getirdi sonra ne yapıcaksın.. abinin karşısına nasıl çıkıcaksın. intihar mı edicen daha sonra.. insanların başına hiçbişi gelmez kendi kaderini kendi çizmedigi kendi istemedigi sürece.. bunu aklının bir köşesine sokk
06 Yorumla
Soran+1 yılbırakırmı bilmiyorum ama bana evlenelim dedi
Cevap sahibi+1 yılyaa bırak şu aptallıgı lütfen.. aklınızı başınıza alın ya.. herşeyin bir adabı usulü var. hiç mi fikir akıl yok sende.. seni bu kadar çok sevdi de.. abinden istedi de.. abin inat mı etti.. yok mu dedi vermem mi dedi.. nee dediiii
Cevap sahibi+1 yıleger ki abinden istedi kabul ediyorum ve abin yok dedi buna.. öyle kabul et.. böyle bile olmamıştırda eminim buna.. abin kabul etmese bile emin ol. seni düşündügü içindir. yük olsan önüne gelene evet der geçer şuraya.. adamın ne derdi var..
Cevap sahibi+1 yılokuyosan.. bırak onunla bununla evliligi. okulunu oku devam ettir. kendi ayaklarının üstünde dur sonra evlilik kararı al.. işte o zaman.. sana gelen şahsiyet seni bir gün yüzüstü bırakıp gitsede abine o zaman yük olmazsın.. bunu böyle düşün.. yinede sen bilirsin. her insan kaderini kendi çizer..
Soran+1 yılhaklısın
Cevap sahibi+1 yılbak bazen öyle dogrular yaparsın ki.. haklı olmak bile para etmez.. bazende öyle yanlışlar yaparsın ki.. telafisi bile olmaz.. dünyaya yeniden gelmen gerekir..
+1 yılYaşın daha kaç be bide madem abin böyle biri aslın sen böyle bir halt yersen abinin mutsuz edersin yüzünü yere eğersin saçmalama elin iti için öyle bir abiye karşı gelme seni kullandıktan sonra tekmeyi basarlar haberin olsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılevet o ihtimal var.
- +1 yıl
İhtimal mi acı gerçek git git abini bırak git kesin git ha sana müstahaktır. Aklından bunu geçiriyor bebeye bak bence sana iylik yapılmaz kedi bile daha vefalıdır sadıktır ulan.
Gizli Üye(30-35)+1 yılDusunsene sana o kadar emek vermis o emek bosa gidiyor abinin yuzunu kara cikarma oku abin bak ne kadar ugrasmis benim babam bile bu kadar ugrasmiyor benimle kiymetini bil uzme abini zamani gelince hersey olur sukret basinda abin var onu mahcup etcek bisi yapma sevgilinede bu fikirden dolayi minnettar oldugumu soyle bu devirde olcak sey degil...
05 Yorumla
Soran+1 yılevet haklısınız ben ondan utandım bile okuluma gelme dedim o da tamam dedi ya nasıl anlatılır bilmiyorum ki çok kırdım onu ağzını açıup bana tek kelime etmedi
Cevap sahibi+1 yılBende senle yasitim dusunme boyle seyler hayatta tek tutuncak dalin o senin kirma o dali yarin evlendin ya bosarsa seni o sevgilin ne olcak gene abinin kapisini calcan kimin var baska kimsen ona saglam saril destek ol
Soran+1 yılsabah uyandığında o dediğini yapıcam
Cevap sahibi+1 yılBelliki o seni annenin babanin emaneti goruyor :) uzme onu beline o baglasin kusagini dusunsene onun kolundan kocanin koluna geccen baska kim dusunur seni bu kadar elin oglu senden iyisini bulsun ne kadar seviyorum desede birakir seni ortada kalirsin sadece kendini degil abinide yikarsin...
Soran+1 yılevet öyle ben sana bakınca annemi babamı görüyorum der hep abicim sakın benim için üzülme allah benim yardımcım bak soframız var bizden daha kötü durumları olanlar var der ben beni unuttum sen kendini bil oku bir mevkin olsun ben uzaktan baksamda olur der benden utan ama akşam evinde ol der ve ben buy sözleri duyunca hatırlayınca yıkılıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbin bekar ise abine talibim Gercekten senide oz kardesim gibi severim yeminle
111 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim ama abim evlenmeyi düşünmüyor ben mutlu olmadan kendisinin olamayacağını söylüyor
Cevap sahibi+1 yılEvlenmek da degil tanimak isterim, ve sana ablaligin guzeligini yaparim? Kotu anlamda degil, abin eli opulcek biri, o erkek arkadasindan kurtul yardim fikir istiyosan ozele cagir
Soran+1 yılgizlisin. ya ben onun üzülmesini istemiyorum sadece karşısına düzgün biri çıksın ayrıca sanada çok büyük imkanlar veremez maddiyat falan sıkıntı yani
Cevap sahibi+1 yılBenim gozum yukseklerde degil canim, benim imkanlarim var, illa olucak diye bisey degil arkadasda olabiliriz, cunku sizin yasadiginizi anliya biliyom, sen daha 18 yasindasin ablam ergensin, ve bazi naiflene biliyon, seninde danismak konusmak birine ihtiyac duyuyon..
Cevap sahibi+1 yılBen yetimin gunahina vebaalini alcak okadarda adi vicdansiz degilim
Soran+1 yılevet bazen başım dertten kurtulmuyor gereksiz şeylerle uğraşıyorum, siz ne iş yapıyorsunuz yaşınız kaç?
Cevap sahibi+1 yılSiz demenize gerek yok canim 21 yasindayim
Soran+1 yılanladım peki tamam adi vicdansız olmadığın yorumlarından belli
Cevap sahibi+1 yılOzelden ulasabilirsin, ve sana bir abla olurum, akil ve fikir onerim. Ama soz. Ver sakin o oglana kscma sakin
Soran+1 yılhayır asla kaçmam benimki aptalıktı sadece
Soran+1 yılgizlisin özelden nasıl ulaşırım
Kacmak yerine abinle konus senin icin en dogru olani birlikte secin ama en dogrusu okuman kendi ayaklarin uzerinde durman onemli iliskiler evlilikler bitebilio
01 Yorumla
Soran+1 yılevet bencede
Yanlış tabiki abini yıkmış olursun sakın yapma öyle bir şey gelsin istesin seni madem kaçmak ne ya aklınca kolaya kaçıyor hem orada seni daha kötü bir hayatın beklemediğini ne biliyorsun ki
00 YorumlaBence saçmalama öyle abi bulmuşsun şükret abinin yüzünü kara çıkarma oku ve ona layık bir kardeş ol ki bu zaman kadar senin icin onca fedakarlığı boşuna yapmışım demesin
05 Yorumla
Soran+1 yılevet haklısın
Soran+1 yılben zaten abime tapıyorum ben ona bakmaya bile kıyamıyorum
Soran+1 yılasla bir erkeğe inanmam abim banbaşkadır abim diyede söylemiyorum Peyganber gibi adam derler ya öyle fazla iyi buda beni çok rahatsız ediyor
+1 yılEger senın için sewdıgınden vaz gectıyse ve hayatını sana adadıysa dedıgın gıbıyse sakın ama sakın kacma abının dunyasını basına yıkarsın. Ben kacarak ewlndım ama durumumuz aynı deqıl. Sana abla tavsıyesı olarak oku ve abının basını yere egdırme.
05 Yorumla
Soran+1 yılasla ben ona ihanet etmem sadece mutlu olmasını istedim bensiz hayatı düzene girsin istedim yük olmak istemedim
- +1 yıl
Sen ona yuk olmazsın canım eger öyle hissediyosan okulunu oku ıyı bir yerlere gel ozamanda abıne sen bakarsın. ya da hafta sonları partime işde calısırsın ama skın yapma sewqılın senı sewıorsa Bekler
Soran+1 yılevet haklısın galba beni kandırmaya çalışıyor
- +1 yıl
öyle sakın abın senı korumak için elinden gelenı ypıomus. Sen onu sırtından vurursun yaparsan. Sen sadecce okuluna ve abıne odaklan hersey yoluna gırer
Soran+1 yılevet inanıyorum herşey yoluna giricek
+1 yılAdam saçını süpürge ediyor nerdeyse
yine yaranamiyor bu kızlara. Nasıl bir varliksiniz
anlamak güç gerçekten. Senin ne işin var
erkekle sunla bunla? Çok mu zor oturup dersine
çalışıp, namazını kılmak vs?03 Yorumla
Soran+1 yılhayır değil ona layık omaya çalışıyorum sadece
- +1 yıl
Bir erkekle kaçma planları yaparak mi?
Soran+1 yılartık değil
18yasında ne kacması? kacsan hakkını nasıl ödüyeceksin ödeyemezsinde zaten. demezmi bunun için mi baktım diye o kız arkadasını bıraktıysa senin için sen de gerekirse tak diye bırakıcaksın ne derse onu yapıcaksın
03 Yorumla
Soran+1 yılben o ne derse yaparım
Soran+1 yılevet anlatıcam herşeyi
+1 yılSaçmalama.
abinin başına yük değilsin sen evladı yerine koyuyor seni. koruyor kolluyor, bir el için özünden vazgeçme.01 Yorumla
Soran+1 yıldoğru diyorsun ya :/
çok yanlış düşünüyorsun. abin seni o yaşa kadar getirecek ve sen kaçarak onu daha çok üzeceksin. adam gibi biriyle evlen. kaçmayı da düşünme. abin de kendine güzel bir kız bulsun evlensin... kaçma problemi de ortadan kalksın... :)
00 Yorumla
+1 yılÇok yalnıs bir düşünce seni bu kadar düşünen bir abiye bunu yaparsan eğer geri döndüğümde yüzüne bakmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılbakmaz evet
- +1 yıl
Yerinde olsam öyle birşey yapmam kardeslerimden bir tanesi bana böyle birşey yapsa evime sokmayı bırak kapımda bile yatirmam öyle birşey yapacağına bana söylesin olumlu birseyi bulunur en azından merak etmem gitti diye üzülmem onun için yaptıklarımı hatırlayıp arkasından küfür etmem bana bunu yakistirdi diye sürekli aklıma kazımam
Abin ne diyorsa o tabi ki adam senin için o kadar didinmiş dişini tırnağına takmış oku diyorsa oku ne kaçması adam kahrından ölür be...
05 Yorumla
Soran+1 yılvalla doğru diyosun ya :s
Soran+1 yılahah evet ya o bakımdan iyi
Abi'ye helal olsun cennetlik adammış, En azından konuş kendisi ile bu kadar uğraştan sonra bu hak değil o adama...
02 Yorumla
Soran+1 yılbencede değil evet haklısın
+1 yılsakın öyle bir hata yapma , asıl ozman en büyük kötülüğü yapmıs olursun ,
11 Yorumla
Soran+1 yılbencede
Hayatının kazığını atarsın ona. Sakın yoksa butun yaptıkları boşa gider.
03 Yorumla
Soran+1 yılçok üzülür mü ki
Soran+1 yılhaklısın ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanin koca istiyo bahane uretme ona layik olmak istiyorsan onun sozunu dinle.. oku iste sonra kendinide rezil edeceksin abini de
01 Yorumla
Soran+1 yılben onu rezil etmem asla
Aferin sana öyle bir abiye böyle davran, bunu yapacagına erkek arkadaşınla abin tanıssın öyle evlen
02 Yorumla
Soran+1 yılasla vermez daha 18im
kaçmak ne demek? abinle geçsin adam gibi konuşsun bu yaşa kadar sana verdiği bütün emekleri heba edersin böyle aptalca bir işe kalkışma
02 Yorumla
Soran+1 yılhaklsıın sanırım
+1 yılAbinin kıymetini bil o senin için sevdiği kızdan vazgeçebiliyosa sen kaçtığın zaman ne hale gelir o adam bir düşün bakalım.
01 Yorumla
Soran+1 yılbence daha beter olur
+1 yılO abiyi terk edersen emeğini boşa çıkarırsın nankörlük edersin
02 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın sanırım ama böylede hiç kendini düşünmüyor
- +1 yıl
Belki hayata tutunması için tek sebebi sensin bunu düşündünmü hiç amacı seni bir yerlere getirmek belki o abiyi haketmiyosun sen
+1 yılOna layık olmaya çalışıyorsan oku okulunu istediğini yap sevgiline kaçmak icin bahane üretme.
02 Yorumla
Soran+1 yılbahane değil sadece seçenek başına bela olmamak için
- +1 yıl
Başına bela değilsin zaten.
+1 yılGerizekalımısın kızım sen? Abini sensimi bırakacaksın? Ne salak insanlar var ya git zıbar yat lo
02 Yorumla
Soran+1 yılne alakası var
- +1 yıl
Yav sus lo gerizekalı beyinsiz evden kaçacakmıs aferin iyi b*k yiyosun. He git kaç sevgilinde siksin seni sonra tekmeyi koysun
bence sen saçmalamanın zirvesindesin değerini bil abini ne kaçması ne sevgilisi
01 Yorumla
Soran+1 yılevet doğru malesef
+1 yılÖnce abine helal olsun kaçarsan abin'i yüz üstü bırakmış olursun abin'den isteyecek.
06 Yorumla
Soran+1 yılama durursam hayatına engel olmuş oluyorum
- +1 yıl
Abin'den isteyecek diyorum anlamıyor musun?
Soran+1 yılabim vermezki yaşım küçük
- +1 yıl
Kaç?
Soran+1 yıl18 daha
- +1 yıl
Erken.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakın !! Çok pişman olursun o erkek arkadaşın büyük bir ihtimal ile 2 ay sonra seni kapının önüne koyar eğer kacarak evlenirsen ;)
01 Yorumla
Soran+1 yıl32 yaşında erkek asrkadaşım
Senin a. m. k o güzel adama bişey olmasın
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen bu çocukla ilişkşyemi girdin kaçmak bahane gibi
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır asla saçmalama
Cevap sahibi+1 yılO zaman abine bunu yapma yanında ol
abini bence mutsuz edersin
04 Yorumla
Soran+1 yılolmasın o mutsuz ben olurum
Soran+1 yılevet öyle istyor ben ondan utandım bağırdım neler yaptım ben çok kötülük ettim ona
Gizli Üye(36-45)+1 yılben senin abine kurban olayım , seninde azına sıçayım o kadar.
00 Yorumlaabine saygilar.
22 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
+1 yılSakın öyle bir şey yapma. Bu abini oldukça üzer.
01 Yorumla
Soran+1 yılfarkındayım
+1 yılmanyak misin degerini bil abinin tovbe ya
02 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum o yüzden gitmek istedim başına bela olmak istemedim
- +1 yıl
iyi b*k yedin sizin gibileri dovmek lazim sabah aksam
+1 yıltabii ki yanlış bir düşünce kaçarak gitmek nedir
00 Yorumla
+1 yılErkek srkadaiınla cinsel birliktelik yaşAdın mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır ohaaa
- +1 yıl
Abine bu kötülüğü yapma. Adam olan kaçalım demrz. Alır nikahlı karısı yapar. Ayfıca hiç bir zamzn sevgilini ailene depişme. Çok pişman olursun. Çok.
+1 yılabin bunu hak etmiyor bence
02 Yorumla
Soran+1 yılbencede etmiyor
- +1 yıl
üzme abini
abini üzme
11 Yorumla
Soran+1 yılasla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbisi olanlar değerini bilmiyor işte, kezban seni
01 Yorumla
Soran+1 yılben biliyorum onun değerini
Sakın kaçma usulünce istesin abin verir
02 Yorumla
Soran+1 yılvermez okulum var
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok yanlış. Seni abinden istesin daha iyi.
02 Yorumla
Soran+1 yıldaha 18im vermez
Cevap sahibi+1 yılHiç belli olmaz. Sen konuş bu konuyu. Kaçıpta abini mi üzüceksin? O kadar emeği var üzerinde nankörlük olur bu. Kaçtığın adam evlendikten sonra değişirde sana kötü davranırsa ne olucak? O zaman abine koşabilcek misin? Mantıklı düşün güzel kardeşim. Sakın öyle bir hataya düşme, sonra pişman olursun da geç olur.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapma bunu
01 Yorumla
Soran+1 yılyapmicam artık
Sakin yapma
02 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem