Ben önce tabii ki büyük bir şoka girerdim. Gerçekten mi falan der uzun uzun sohbet ederdim ama asla dışlamazdım. Dikkat etmesini ve girdiği ortamlara dikkat etmedini söylerdim.
sonuçta etle tırnak birbirinden ayrılmaz
SİZ NE YAPARDINIZ?
Ben önce tabii ki büyük bir şoka girerdim. Gerçekten mi falan der uzun uzun sohbet ederdim ama asla dışlamazdım. Dikkat etmesini ve girdiği ortamlara dikkat etmedini söylerdim.
sonuçta etle tırnak birbirinden ayrılmaz
SİZ NE YAPARDINIZ?
Ben lezim zaten o yüzden sorun yok ve evet bir kardeşim var yarın bir gün olurda gelip ben gayim veya biseksüelim derse hem onun adına hem de kendi adıma sevinirdim muhtemelen çünkü en azından artık kimliğimi ve yönelimimi birilerinden gizlemek zorunda kalmayacağım beni anlayan beni olduğum gibi kabul eden kendi ailemden birileri olacak ve biz birbirimizi kollamaya devam edeceğiz
Hayatın karşımıza ne getireceğini asla bilemiyoruz 😊 Kardeşim bana açılsa, tabii ki önce şaşırırdım çünkü alışkanlıklarımız ve toplum baskısı bazen insanı sarsabiliyor. Ama sevgi her şeyin üstünde 💖 Ona sonsuz destek olmaya, güvenli sevgi dolu bir ortam sunmaya çalışırdım. Kimseyi dışlamak benim yapıma hiç uygun değil. Sonuçta aile bir arada güçlüdür ve herkesin koşulsuz sevgiyi hak ettiğine inanıyorum. Aramızdaki bağ hiçbir şeyle kopmaz, bunu yaşadıkça daha iyi anlıyorum 👨👩👧👦✨
Cevap
5Cevap
İki türlüde diyarbakırdan dayı çocukları namus temizlemeye gelirdi :D
Töbeee
Bisi yapmazdim yani ne diyecegimide bilemezdim zatsn
En yakın arkadaşım (kız) teklifte bulunmuştu şok olmuştum ama net bir şekilde anladım bir kızla sevgili olmak erkekten daha iyi.
Yaa neden? Kızla sevfili mi oldun?
Nesi daha iyi mesela
Davranış his ve birçok şey çok daha iyiydi değer veriyordu fazlasıyla ve erkek sevgililerime nazaran daha güzel hissettirmişti.
Nerde teklifte bulundu
hastalıklı oenı doktora götürürdüm
Çok büyük dayak yer
Koca adam olsa bile mi?
Valla yer
Ee nereye kadar döveceksşn ki? O öyleyse napabilirsin
Silerim reddederim
Öldürürdüm
Ama neden
Allah'ın merhamet göstermediğine ben mi merhamet edicem. Ben Allah'tan üstün değilim. Onlara merhamet edersem Allah'tan daha üstün sayılırım ki haşa bu da mümkün değil.
Kabullenemezdim
Neden peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?