Kardeş dediğiniz için çıkarır mıydınız?

Benim bir tane sadece kardeş dost aileden gördüğüm kız arkadaşım var bu 2. aydır biriyle çıkıyor ve hani çocuk bana takmış yok onunla takılma Pubg da partnerlikten çıkar sana gelmesin vs şaka yapıyor diyor arkadaşım tamam deyip geçtim ama partnerlikten çıkardı neyse bugünde Pubg oynuyoruz kavga ediyoruz kavga başlama sebebi çocuk arkadaşıma size gelmesin filan dedi bende sinirlendim sen neden karışıyorsun aramıza girme dedim arkadaşım whatsapptan bana sinir ediyor seni şey etme kavga ettik çocuk instagramdan nefiseyi çıkar dedi arkadaşım anında çıkardı sonra ağladım kırıldığımı ifade ettim arkadaşım da bunda kırılacak bir şey yok çocukla zıtlaşmasaydın dedi oda çıkardı yengelerini bemde seni dedi yani bu yaptığı normal mi sizce ya ben o hasta diye ailemden gizli para alıp 3 bin verdim daha niceleri var pişman değilim ama ben kötü biri değilim sadık bir dostum hassas kalpliyim kaldırmıyorum çocuk ergensin diyor ergenlik mi bu ya hayat niye bu kadar kötü dayanamıyorum artık hani kırılmaktan yoruldum ölmek istiyorum her gün Allaha yalvarıyorum beni yanına al diye size hani bi hatam var mı ergenlik mi arkadaş ortamım da yok erkek ortam ağlamak kırılmak ergenlik mi 🥺😢

Kardeş dediğiniz için çıkarır mıydınız?