Kişilik & Karakter Derdini anlatan mı, içine atan mısın? İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Derdini anlatmayan derman bulamazmış..Derdini anlatan mı, içine atan mısın? Derdini anlatan mı, içine atan mısın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Derdimi anlatacak kimsem olmadığı için içime atıyorum her zaman için.. 1 0 Yorumla
_KalbiSükûn_ Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl İçime atarım. Yok ya içime de atmam kendime anlatırım. Beni en iyi ben anlıyorum. 1 0 Yorumla
angelofthecity Takip Et Master Yaş: 49 , eic 69% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Derdine gore degisir o... Dert var akil alirsin dert var susar ve hicbisey yapamazsin. 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. İkisi de 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. içine atan 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Derdimi anlatacak kimsem olmadığı için içime atıyorum her zaman için..
İçime atarım. Yok ya içime de atmam kendime anlatırım. Beni en iyi ben anlıyorum.
Derdine gore degisir o... Dert var akil alirsin dert var susar ve hicbisey yapamazsin.
İçime atıyorum
İkisi de
içine atan