Böyle bir abiniz olsa ne yaparsınız?

Arkadaslar biraz dert anlatma gibi olcak ama okuyun lütfen. Yorum istiyorum sizden. Öncelikle şunu soyleyim ailenin 3.çocuğuyum abim ve ablam var ablam sağlık memuru farklı şehirde. Abim de bizimle beraber kalıyor. Babamda cocuklugundan beri esnaf olarak çalışmış iflas ettigi için 2 senedir çalışmıyor. Açıkçası ben istemiyorum çalışmasını. Çünkü o yaşta başka birinin yanında çalışmak zor gelir biliyorum. Evimi arabamiz hiç bişey yok. şu an abimle benim evi gecindirmemiz gerekiyor. Ama hiç bir şekilde katkıda bulunmuyor özellikle 8 aydır eve ekmek bile almıyor. Ama gelip yemeğini yemesini duşunu almasını kıyafetlerini utuletmesini biliyor. Ben bu güne kadar kazandığım parayla kendi ihtiyaclarimi da karsiladim ailemin ihtiyaçlarını da. Kira faturalar mutfak masrafı hersey bana ait. Bir insan nasıl olur da bu kadar alimsiz olabilir. Benim çalıştığım parayi yemek onun zoruna hiç gitmiyor mu merak ediyorum. Kendi çalışıp kazandığı parayla kız arkadaşlarını yemeğe götürüyor. Biz karşı çıkınca da sanki çok para mı harcadım diyip üste çıkıyor. Benim gerçekten zoruma gitmeye başladı. Ve benden küçük 2 kardeşim daha var çalışacak yaşta da değiller toplam 6 kişiye tek başıma bakmaktan yoruldum. Abimin bu konuda daha duyarlı olmasi gerekmez mi bir söyleyin 😒
Böyle bir abiniz olsa ne yaparsınız?