Kız kardeşiniz bı erkekle sadece takılsa anlık ihtiyaçlarını giderse bunu öğrendiğiniz zaman ne yapardınız. Erkekler abisi olan kızlara böyle rahat yaklaşabilir mi?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Onu uyarırdım.
Allah'tan Allah Bana Kız Kardeş Verip Beni Kardeşim İle Sınamamis Allah'a Şükrediyorum İyki Hepimiz Erkek Kardeşiz Ben Olsam Kafama Sıkardım O Görüntüleri Görmez Olaydım Diye Diye
Kardeşin erkeklerle barda yüz yüze yakın temas birbirlerine değiyorlar fotoğraf çekse abi olarak bunu normal karsialrmiydin ben kızın abisine attım kardeşimin yaşantısı seni ilgilendirmez onla benim aramda dedi böyle abilerde var helal olsun sana
Düşüncelerini bekliyorum kral
Bu Olay Benimde Başıma Geldi Zaten Bende Boyle Bir Tepkiyi Verdim Ama Kız Kardeşim Yok Benim Tabiki Şimdi Abi Olarak Belki Abisi Her Şeyin Farkındadır Ve Sen'in Böyle Bir Şey Yapman Yanlış Olduğu İçin Yüzüne Çarpmıştır Çünkü Eğer Haberi Bile Olmasa En İyisini Yapmış Hesabını Sonrada Sorabilir Ama Adamın Yaptığı Hamle İse Sana Göz Dağı Vermiş Ve Verdiği Göz Dağı İse Bundan Sonra Sen Ve Farklı Olaylar Olsun Herkesin Kız Kardeşine Cesaretlenmesini Önlemiştir
Kurduğu cümle aynen şu dostum bunu bana atığına göre beni tanıyorsun kız kardesimin yaşantısı seni ilgilendirmez onunla benim aramda ilerde hayatına müdahil olursan sana bu kadar kibar olmam dedi beni bilen bilir sonra bir kaç daha zorlayınca arayıp niye gizliden iş yapıyorsun gel yüzüme söyle ben dedim kardeşine sahip cık dedim oda kardeşimin yaptığı bir şey yok dedi fotoğraf attım hala yok diyor tamam iyilik yapalım dedim oda seni bulacağım elini belini kıracam dedi bende bul lan dedim yüzü kapatım şimdi sence abi nasıl bir yapıya sahip reis yardımcı olursun benim için onemli
Kral bir yardımcı ol sence nasıl bir karaktere sahip
Abi Sana Kızı Kollamani İstemiş Tabi Sen De Adama İfşa Yollar Gibi Kızın Seviştiği Videoyu Yollamışsın Adam Da Yanlış Anlamış Adamın Kastı Kıza Zorla Bir Baskı Halinde Olursa Beni Haberdar Et Demiş Seninmi Biraz Ayıp Olmuş Ama Adam Pek Fazla Öfkeli Değil Zaten Sende O Kadar Korkak Olma Adama Deki Bir Yanlış Anlaşılma Var ve Kız Kardeşimin Hakkınada Ben Beceremiyorum De Olaydan Cik Tabi Olay Uzarsa De Uzamazsa Kapanmıştır Sende Kendi Kosene Çekil Takma Kafana Uzayacak Bir Olaya Da Benzemiyor
Soğan Erkeği Kanka Takma Kafanaa Ancak Konuşur Baktın Olay Uzuyor Sende Lafını Koy De Ki Eğer Kardeşinden Şüphe Ediyorsan Beni Oraya Kardeşinin Peşine Takmayacaktin De Lafını Esirgeme Zaten O Saatten Sonra Bir Şey Diyemezzzz
Sevişme videosu değil sadece erkekle yüz yüze temas var yakın mesafe alkol vb 3 erkek 2 kız böyle geniş abiminolur aklım almiyor
Tamam Takma Kafanaa bir şey Yok Diyorum
Öyle abiler çarkı ben kardeşinin bar fotoğraflarını attım adam kardeşini savundu bana küfür etti sonra öğrendimki en sesizler en yırtıcı olabiliyor namus söz konusu olunca
Kaç yaşındaki kız kardeşin
Anlık ihtiyaç ne?
Sorry anladım
Abisine göre değişir
İyi şeyler olmaz
Kardeşinin bar fotoğraflarını birj atsa erkekle omuz omuza yüzü yüzüne değiyor ve gülüyor ne düşünürdün
@Burakkalan56 O erkeği *
Ben kızın abisine attım verdiği tepki kardeşimin yaşantısı seni hiç alakadar etmez galeriden fotoğrafları sil peşinede düşme ilerde hayatına müdahil olursan bu kadar kibar olmam bana bunu atamndaki amac ne onu anlamadım beni burada bieln bilir sor bir dahakine bu kadar kibar olmam dedi adamın kardeşini ben kıskanıyorum adam kıskanmıyor böyle bir şey olamaz
Senin tepkin ne olurdu reis bir yardımcı olsna abi olsan
@Burakkalan56 kız sevgilinmiydi
Evet sevgilimi kız eski
Kız eski sevgilimi reis abisi nasıl bir karaktere sahip anlamadım forgraftan sonr akizla ayrıldım sadece sahip çıkmasını istemiştim
Olayı daha da açar mısın