Numaralarımızı verdik birbirimize. Birkaç gündür mesaj yolu ile konuşuyoruz. Gündüz ben çalışıyorum akşam en az iki saat ders çalışmam lazım. Geçen hafta da o gece çalışıyordu. İşi vardiyalı.
Neyse az konuşabildik. Buluşma teklif etmesi oysaki bugün pazardi. Bugünü ben arkadaşımla geçirdim. Ona söyledim dün bunu ama bugün gün boyu hiç yazmadı. Arkadaşım var diye rahatsız etmek mi istemedi bilemiyorum.
Bunu açıkça söylesem mi acaba? Nasıl söylemem lazım bilmiyorum. Sonuçta ciddi bir ilişki üzerine tanıştılar bizi. Tanımak için vakit ayırmak lazım bence
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kesin isteksizdir evlilik korkutuyordur baskılara dayanamamistir Kabul etmistir gorucu usulu tanisma asamalari beklenti de ki adimlar bilinmedigindendir yaklaşımı atacagi adimi bilmedigindendir
Fotograf alip verdiniz mi ilk konusma nasil gecti neler konusuldu her adim onemli tarafi qnlamak icin
Fotolar tabiki verildi. Maddi açıdan rahat ve yaşında 28. Sadece evlilik odaklı biri
Evlilik odaklı arkadaş olduğu için arayı sıcak tutması gerekiyor Hiç değilse uyandığında Günaydın nasılsın diyerek konuşma başlatmak lazım Bunu da unutmamak gerek fotoğraflar alıp verildiğine göre ciddi konuşmalar görüşmelerde karşılıklı sohbet muhabbet oluşmalı önemli olan birbirlerinizi gördüğünüzde Onay verilmesiydi bundan sonra olması gereken karşı taraftan Bugün sana hiç mesaj Gelmediyse sen mesaj atabilirsin
Her şeyi erkekten beklememek gerekir demek istedim Hiç değilse �yi geceler Ne yapıyorsun Günün nasıl geçti diye mesaj atabilirsin
Mesaj attım hatta ne düşünüyorsun diye açıkça sordum
Budur ya Neden yazmıyor diye düşünüp kendini yiyeceğine sormaktan çekinme adım atmaktan korkma Belli ki çocuktan hoşlanmışsın bu kadar çekilmenin bir anlamı yok hesap sor
Tabiki seninle aynı fikirdeyim her şey nasip tabiki belki sen beni bana ben sana konuşunca görünce olmayacağını da düşünebiliriz tabi
Bunu demesi garip geldi. Olumsuz düşünüyor hissiyatı aldim
Açıkçası doğru fotoğrafları yanıltabilir sadece Fotoğrafla olan bir durum değil belki fotoğraf başlangıçtır ama evlilikte sadece Fotoğrafla karar verilmez konuşacaksın pozitif elektrik alınırsa her iki taraf durumun gidişatı belli olur
Buluşmadan göz göze gelmeden samimiyet kurmadan İki lafın belini kırmadan insanlar birbirlerini doğru tanıyamaz belki senin hoşuna gitmeyeceği bir konuşma sesi vardır Ne bileyim sana yaklaşımı seni kötü hissettirecek belki başkalarına olan konuşma üslubu senin hoşuna gitmeyecek
Bugün yazmama sebebi eğer ince dusunceli biriyse arkadaşlarının yaninda rahatsız etmek istemediğindendir, ama sen diğer zamanlarda konuşmak istediğini açık açık belirt sonuçta tanışmak için konuşmak buluşmak lazım
İnce düşünceli mi bilmiyorum henüz. Ama hiç yazmadin bugün desem itici mi olurum
Yumuşak urkutmeyecek bir şekilde yazsan güzel olur, ilgi manyağı bu kız sürekli yazmamı istiyor gibi düşünmesin
Öyle yapayım teşekkürler. Sadece netlik istiyorum oysaki
İlk başta bazı erkekler çok sıkmak istemez çalışırken yazarsam rahatsız ederim düşüncesiyle ilerleyebilirler sen bu konuşma konusunda biraz açık konuş onunla derim
Bugün hiç konuşamadık yazdım şimdi 10 dkdir bakmiyor mesajıma. Belki de biri vardır seçenekler arasında bilemiyorum
Biri varsa neden seninle tanışmak istesin ki
Bilemiyorum herkesten her şey bekliyorum
Kurma kafanda bu kadar işi vardır uyumustur sen net olarak konuş daha sonra davranisina göre bir yol cizersin
Benim bi kac sorum var yakinda bende ciddi ilsiki biriyle tanisicam da tkpkedetrmsn. Beni
Ben niye takip ediyorum benimle mi tanışacaksın
Hayır senle niye tnisayim sorum var demistim
Sor
Uf , iyi günler
İyi geceler kemal beyimiz