Azardan biriyle tanıştım?

Kameram kapalı, profil fotom bile yoktu. Karşıma bu çocuk cıktı kameram kapalı diye gidiyorum ben filan derken ben dur dur gitme sen karadenizli misin dedim böyle başladık 2 hafta telefonda konuştuk. bir gün 6 saat konuştuk inanın gram sıkılmadım o da öyleyd. Bu arada benim wp fotomu gördü bir tane de fotoğraf attım. Görüntülü hiç konuşmadım. Biz bayağa sevgili moduna girdik ilk azarı sildik sonra başka şeyler de birbirimizi kısıtlamaya çalıştık. Dürüst davranması ve samimi olması beni bağladı kendine. bir gün onu denemek için "artık konuşmasak daha iyi olmaz mı" dedim "ben seni daha da kısıtlıcam bak biliyorum buna hakkım yok" dedim. Bana bağırdı" yarim saatte değiştin ne oldu şimdi "dedi. Başka şeyler de söyledi. Benim çok hoşuma gitti. Sonra gönlünü almaya çalıştım. Ve o günden sonra bana soğuk davranmaya başladı. üstüne kendi problemleri olmuş o sıra ama bana anlatmadığı için bilmiyorum tabii. pskolojim bozuktu kimseyle konuşmak istemedim seninle ilgisi yok dedi. Benimle paylaşmadığın için bunları bilemezdim dedim. Sonra telde konuştuk" ben bana senle konuşmak istemiyorum dedikten sonra sana karşı soğukluk oldu dedi ve üstüne bu olaylar geldi "dedi. Sonra ben durumu öğrendikten sonra üstüne gitmeme kararı aldım mesaj atıyodum saatler sonra cevabı veriyodu. tamam dedim problemlerin var biliyorum ama benimde varken ben kendi derdimi unutup seninle ilgilenmek istiyorum buna bile izin vermiyosun dedim. bir gün ısrarla beni ara dedim. Aradı. Hastene de koluna serum takılmış vaziyette ben dedim ki ısrarla ara dememim sebebi senle telefonla vedalaşmaktı dedim. Seni eve gidince arıyım mı dedi, yok dedim gerek yok. bisey diyomusun dedim."hakkını helal et "dedi bende helal ediyorum dedim kapattım. Kapatiktan sonra vicdan yaptım her ne olursa olsun adam hastanede ben ona ne diyorum moduna girdim. Aradan bir gün geçti mesaj attım konuşma bu. Sonra arayıp beni engelle ddm.