Aşk İlişkileri Burdan biriyle tanıştım bizden olur mu sizce? ᴄᴜʀɪᴏᴜs_ɢɪʀʟ Takip Et Xper 4 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Birkaç kez dışarda da buluştuk. Onunla dertleşmek çok iyi geliyor beni anlıyor saygı duyuyor yargılamıyor..Ama benim gibi birini ister mi bilmiyorum Güncellemeler1 yıl Bu arada 22 yaşındayım Burdan biriyle tanıştım bizden olur mu sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
m MrConfused Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Olur ya neden olmasın ama şu var dikkat et hemen güvenme zamanla o güven oluşunca bağlan 1 0 Yorumla
MrNiko Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Merhabalar Nasibini nerde ne zaman bulacağını bilemeyiz ama neden olmasın o kaç yaşında 1 1 Yorumla ᴄᴜʀɪᴏᴜs_ɢɪʀʟ 1 yıl 24 Yorumla
Muharrem018 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 554 cevap paylaştı. Ben de tanıştım burdan birisi ile halen görüşürüz gayet de güzel arkadaşlığımız oldu halen de görüşür yemek çay kahve içeriz olumsuz düşünme 1 0 Yorumla
Fukibaba Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 89% 1 yıl Merhaba, o arkadaş kaç yaşında ve ne işle meşgul 1 0 Yorumla
aforizmalar Takip Et Bilge Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Olur niye olmasın? Önemli olan ilişkiye sahip çıkmak. Tabi karşındaki kişi güvenilir biriyse. 1 0 Yorumla
Bebeksu34 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl Senin gibi biri derken hangi anlamda anlamadım ama olumsuzluk gibi geldi bana. Özgüvenini yukseltmen gerek. 1 1 Yorumla ᴄᴜʀɪᴏᴜs_ɢɪʀʟ 1 yıl Olumsuz çünkü Yorumla
Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Emin ol terk dertleşdiği sensin 😂 1 3 Yorumla ᴄᴜʀɪᴏᴜs_ɢɪʀʟ 1 yıl Yo değilimdir 😶 Yorumla Çağhan2734 1 yıl Neden bu kadar kötü ve olumsuz sunum Yorumla Rozes52 1 yıl @Çağhan2734 sana ne Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Buradaki tayfanın çoğu ile olmaz 1 5 Yorumla ᴄᴜʀɪᴏᴜs_ɢɪʀʟ 1 yıl Ama o farklı bence Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bence olmaz bir keresinde fotoğraf atmadım diye özgüvensiz damgası yemiştim biri vardı yarabandı olarak kullandı resmen bilmiyorum ama abaza çok burada Yorumla ᴄᴜʀɪᴏᴜs_ɢɪʀʟ 1 yıl Sen de haklısın 😕 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Temkinli davran hemen bağlanma sen yinede Yorumla ᴄᴜʀɪᴏᴜs_ɢɪʀʟ 1 yıl Tamam teşekkür ederim Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 48 , eic 92% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Bir insan seni neden yargılasın 1 0 Yorumla
DocDrKece Takip Et Xper 6 Yaş: 34 1 yıl Benim gibi biri ne demek 1 1 Yorumla ᴄᴜʀɪᴏᴜs_ɢɪʀʟ 1 yıl Öyle işte özel biraz Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 40,4b cevap paylaştı. Neden istemesin 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Olur ya neden olmasın ama şu var dikkat et hemen güvenme zamanla o güven oluşunca bağlan
Merhabalar
Nasibini nerde ne zaman bulacağını bilemeyiz ama neden olmasın o kaç yaşında
24
Ben de tanıştım burdan birisi ile halen görüşürüz gayet de güzel arkadaşlığımız oldu halen de görüşür yemek çay kahve içeriz olumsuz düşünme
Merhaba, o arkadaş kaç yaşında ve ne işle meşgul
Olur niye olmasın? Önemli olan ilişkiye sahip çıkmak. Tabi karşındaki kişi güvenilir biriyse.
Senin gibi biri derken hangi anlamda anlamadım ama olumsuzluk gibi geldi bana. Özgüvenini yukseltmen gerek.
Olumsuz çünkü
Emin ol terk dertleşdiği sensin 😂
Yo değilimdir 😶
Neden bu kadar kötü ve olumsuz sunum
@Çağhan2734 sana ne
Buradaki tayfanın çoğu ile olmaz
Ama o farklı bence
Bence olmaz bir keresinde fotoğraf atmadım diye özgüvensiz damgası yemiştim biri vardı yarabandı olarak kullandı resmen bilmiyorum ama abaza çok burada
Sen de haklısın 😕
Temkinli davran hemen bağlanma sen yinede
Tamam teşekkür ederim
Bir insan seni neden yargılasın
Senin gibi
birisi
derken?
Benim gibi biri ne demek
Öyle işte özel biraz
Niye benim gibi birini ister dedin'ki?
Neden olmasın
Neden istemesin