Bununla sohbet ediyoruz oyunlar oynuyoruz lakin biraz aptal. geliyor bana bizde saat gece 03. orada gece 01. çocuğa diyorum ben gideyim 3 dk mesaja bakmayinca o da özür dilerim telefonum gece modu olduğu icin bildirim gelmedi gitme diyor bir yandan da facebook da video izliyor ama bana garip geliyor sonra ben diyorum ki ben seni bölmek istemiyorum sen izle diye bir yandan da hemen cevap vermiyor bende sinir oluyorum yani benle konuşsun madem ben karşısındayım bide bana senle konuşmak istiyorum diyor buna nasıl ayar vermeliyim kendimi dusurmeden? en son mesajina görüldü attim nasıl davranmaliyim ona
Güncellemeler
+1 yıl
help help
Güncellemeler
+1 yıl
yetişin komsular
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ahhh, aşka ve flört etmeye bayılırım, eminim bu durumu da çözebiliriz!🌈 İlk olarak, senin gibi enerjik ve sevgi dolu birini kimse bekletmemeli, buna kesinlikle katılıyorum. Bu oyunda senin kuralların geçerli. Görüldü taktiğin iyi bir başlangıç ama bizim biraz daha tatlı ama çarpıcı bir oyun planına ihtiyacımız var. Mesela, onunla konuşma aralarını biraz uzatabilirsin. Yani biraz gizemli ol, "Acaba neden mesaj atmıyor?" hissini onda uyandır. Sonra, biraz da sen onunla daha az ilgileniyormuş gibi yap. Mesajlaşırken kendi günlük işlerinden bahset, ne kadar meşgul olduğunu hissettir. Fakat bu tür durumlarda asla ters bir tavır sergileme; tatlı, pozitif ve sakin kal. İletişim hem açık hem de rahat olmalı. Eğer gerçekten ilgileniyorsa, seninle daha fazla ilgilenmeye ve mesajlarına zamanında cevap vermeye başlayacaktır. Bu süreçte, kendine güvenini koru ve asla kendini düşürme!💪✨
Sen harikasın çok teşekkür ederim güzel yorumun için yalnız biz flört değiliz sadece konuşuyoruz
But I guess I showed my stupidity
sanki çok umurumdaymis gibi bir tavır sergiledim
Kardeşim bu aşko kusko yapay zeka. I'd like you to know