Güncellemeler
+1 yıl
Kasadaki adam gülme krizine girdi sonra ben paranın üstünü alınca çocuğa verdim al diye ama allmadi smsmskss
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biriyle konuşuyorduk ve sevgili değildik flörtük baya ısrar etti buluşalım falan diye işim olmasına rağmen gittim keşke gitmeseydim hayatımın en rezil aniydi sonra oyun oynamaya gittik ve (ps) sonra cikicakken ben odeyeyim mi dedim bana hayır dedi sonra bi miktar para koydu bende bu kadar birazda sen çık dedi ben verdim ve çıktık ve hiç yüzüme bile bakamadi konuşmadık bile hiç sohbet geçmedi çocuk bana yazıp duruyo hala tam ayrilicakken kusura bakma bunu saymayalim dedi ve gitti...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
boş ver
38 yaısndayım bu yasa geldim bir bayana kıza kendıme çay ısmarlatmadım ılgınc
Kralsın abi
eyvalalah
Abi ne çayı boru gibi girdi 250 ödedim
bidahada görüşme yanı bayana hesap ısmarlatılmaz
Hayır ben parasında değilim ama ilk buluşmadan da çok saçma samimi olsak umruma gelmez yani
Allah kahretsin bu ne lannn
Rezillik bu knk
Hemde nasıl😂
Kasadaki adam gülme krizine girdi dmsmsksmss
😂😂😅
Ee napim
keşke buluşmasaydınn
🥺
Puhahahahaha 🤣🤣🤣
kimle
Biriyle zkMzmzmz
şansss
denklik nasıl
Yaşınız kaç lannn
20
Jccjjs baya ergence olmu. yaşıt sayılırız benim gibi centilmenler otursun evde böyleleri date çıksın çok saçma djfje
Böyle insanlar kapatılsın..
Suç sende
Ne alaka
Yanlış kişilere şans veriyon
suç onda değil suç o tarz erkeklerde ayrıca insanlar kesilmemiş karpuz gibi nerden bilecek iyi mi kötü mü bu buluşma onun için tecrübe olmuş oldu.
Buluşmadan önce iyi tanisaymis tanımadan buluşmuş oluyor yanlış işte
tamam da sanaldan her ne kadar tanısa reel gibi asla olmaz sanaldan yanıltabilir göz boyuyabilir.
Belki de kızı beğenmedi bari paradan tasarruf edeyim dedi dkdkdkkdd
inan komik değil böyle olsa bile...
Evet ben şaka yapıyorum yaptığı yanlış
ayrıca senin de centilmen olduğunu hiç sanmıyorum. Ego yapıyorsun bu ne kendini beğenmişlik
Ne egosu knk
diyorum ki centilmen erkek kalk oturma date çık
Konuştuğum kimse yok kendimle date mi çıkayım fhcnd
ayyy ayyy neyse seni tanıdığım için yorum yaptım ;)
Aynen brocum tanırsın zaten
tamam o halde çık gizliden
Presedür şartları nedeniyle çıkmıyorum ayrıca kızı rahatsız etme bildirim gidiyor ona çok boş yapıyon cool değilsin böyle
Aynen ( K ) boş yaptım
Drug mı yaptın anten ne yaşıyon
of neyse bu dediğini anlamadım ama sanırım biriyle karıştırdım kusura bakma 🤦🏻♀️
Anlat dinlerim olay ne
yok bir şey knk teşekkür ederim
Neyse olay ne bilmem ama gaci kardeşim gizli yorumuna da cevap yazmazsin tanirim deyipte stalk işine benziyor ama hayırlısı diyeyim maraz doğmasın
ya kafayı bozmuşum işte çok özür dilerim rahatsız ettim. Uygulamayı silicem paronayak tavrımdan haberim var maalesef
Bu uygulama insanı bozar bak bende bozulduğumu farkettik şu an en iyisi silmek hayatımızdaki her nefes değerli böyle bir ücra mekanda harcamak aptalca olur silelim bence de
ben zaten silmiştim sonra yüklemek zorunda kaldım bazı sebeplerden dolayı da boş ya dayılar var her gün engellemekten bıktım pis bir yer
İyi birisin belli kardeşim sil en iyisi böyle sitelerde ahlaklı kız olmaz aynı kefeye koyma onlarla kendini
ben onlar gibi değilim. Öyle düşünen olursa da gereken cevabı veririm hiç tahammülüm yok zaten Ayrıca uygulamanın amacı bilgi edinmek insanlar burayı da kirletti ekşi sözlükte vizyon sahibi kişiler var en azından dayılar yok. Herneyse tekrardan kusura bakma knk by
soran sende kusura bakma 🙏🏻
İyi geceler ✨
Beni daha önce 4 defa gördü